Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 MBA Program i Utvecklingshantering 2023

4 MBA Program i Utvecklingshantering 2023

overview

Vad är utvecklingshantering?
Utvecklingsledning är processen att planera, styra, och kontrollera utvecklingen av en organisations produkter, tjänster, eller system. Det omfattar samordning och integration av all verksamhet som är relaterad till utveckling av nya eller förbättrade produkter, tjänster, eller system. Målet med utvecklingsledningen är att säkerställa att en organisations produkter, tjänster eller system utvecklas på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt som uppfyller behoven hos organisationens kunder eller kunder.

Vad kan jag göra med en examen i utvecklingsledning?
Det finns många karriäralternativ tillgängliga för dem med examen i utvecklingshantering. Development Management-roller inkluderar projektledare, produktchef, programchef, affärsanalytiker, och teknisk författare. Med en examen i utvecklingshantering, du kommer att ha de färdigheter och kunskaper som krävs för att framgångsrikt planera, samordna, och övervaka utvecklingen av nya produkter, tjänster, eller system.

Varför studera Development Management?
Genom att studera utvecklingsledning lär sig eleverna hur man framgångsrikt hanterar utvecklingsprocessen från början till slut. Detta inkluderar att lära sig att identifiera behoven hos en organisations kunder eller kunder, skapa en utvecklingsplan som uppfyller dessa behov, och implementera och övervaka planens framsteg. Att studera utvecklingsledning kan också hjälpa eleverna att förstå de olika stadierna av produktutveckling, från idé och design till produktion och marknadslansering. Denna kunskap är avgörande för dem som vill arbeta inom projektledning, produktledning eller programledningspositioner.

Typer av utvecklingsledningsgrader
Det finns en mängd olika utvecklingsledningsgrader tillgängliga på både grund- och forskarnivå. Dessa program kan ge studenterna de färdigheter och kunskaper som krävs för att bedriva en karriär inom utvecklingsledning. Grundutbildningar i utvecklingshantering täcker vanligtvis ämnen som projektledning, företagsekonomi, och ekonomi. Graduate examen i utvecklingshantering tillåter ofta studenter att specialisera sig inom ett visst område, såsom produktutveckling, eller företagsekonomi.

read_more

filters

 • Studier i management
 • Utvecklingshantering
fields_of_study
 • Studier i management (4)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format