Read the Official Description

International Academy of Rome är medlem av den BAU Global Education Network, En av de största internationella grupperna av ledande utbildningsinstitutioner i världen. På BAU IAR Vi strävar efter att erbjuda unika utbildning och yrkes möjligheter att eleverna i vårt globala nätverk och EU-medborgare som är intresserade att fullfölja sina studier och karriär i de mest tillväxtmarknaderna i det 21-talet marknadsplatsen. Våra program är utformade för chefer, konstnärer, designers, entreprenörer och yrkesverksamma inom alla sektorer kunna kombinera ledningskompetens och en självgående attityd med passion för innovation och rörlighet över gränserna. Vid BAU IAR du kommer att lära sig att verksamheten är i huvudsak en form av konst och hur kreativitet, innovation och internationalisering gör Gjord i Italien ett premiummärke i världen. Gate av Orienten i Rom på Piazza Venezia. På BAU International Academy of Rome du kommer att lära och uppleva orsakerna till italienska varor redovisas som ikoner för stil, kreativitet och innovation i hela världen, och hur man kan förbättra dina karriärmöjligheter och yrkesliv genom att utnyttja rykte och potential Made in Italy Brand.

MEDLEM I BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome är medlem i ett globalt nätverk av ledande akademiska institutioner.

MADE IN ITALY UTBILDNING

Studie djupgående kritiska framgångsfaktorer och de viktigaste konkurrens sektorer av Made in Italy Brand.

upplevelsebaserat lärande

In-företagsbesök, möten, Creative Labs för att maximera dina karriärmöjligheter på tillväxtmarknaderna.

internationella klasserna

Komma i kontakt med studenter från hela världen och fördjupa dig i en mångkulturell miljö.

Ett team av EXCELLENCE

Experter inom utvalda områden: professorer, chefer, forskare, rådgivare för offentliga och privata institutioner och företag.

European Credit Transfer

Ett erbjudande baserat på normerna i Europeiska Bologna-avtalet och högskolepoäng systemet.

Att studera och bor i Rom

Studera i Rom ger dig en unik möjlighet att upptäcka den ledande kulturella, politiska och religiösa centrum för den västerländska civilisationen, vagga tusen år gamla kulturella traditioner. Upplev livet i staden som ger värdefulla lärdomar av entreprenörskap och innovation full av arkeologiska och konstnärliga skatter, centrum för mode, lyx och hantverk: en stad där den nya alltid kommer genom kontaminering av det gamla.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

BAU International Academy of Rome

... [+]

Insåg rikedomen i Istanbul, staden där öst möter väst, och den unika blandning av traditioner, kulturer och affärspraxis som gör så dynamisk den turkiska ekonomin Möjligheten att få tillgång till medel och resurser för att starta din verksamhet på den internationella arenan Programstruktur [-]
Italien Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
February 2019
Full-time
1 år
Campusstudier

Läs mer på svenska

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture