The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

85391_85325_banner1180x290.jpg

University of Hawaii, Shidler College of Business har levererat sitt förstklassiga Executive MBA-program som ska träna, vägleda och förbereda Vietnams ledande befattningshavare som vill höja sitt ledarskap och ledarskap. Det är känt som VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi startade sin första kohort 2001 och expanderade till HCMC 2007.

Webbplats: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Detta 21-månaders program för verkställande format gör att deltagare som bor i Hanoi eller Ho Chi Minh-staden, Vietnam, kan behålla sin heltidsledning samtidigt som de tjänar sin examen. Studenter kommer att lära av ett integrerat, modernt läroplan som innehåller kärnverksamhetsdiscipliner med banbrytande affärspraxis inklusive: innovation och entreprenörskap, förvaltning av informationsteknik och e-business, supply chain management, wealth management och branding. Alla klasser hålls i Vietnam med en valfri sommarstudie vid University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Ett viktigt inslag i programmet är Business Practicum-projektet som gör det möjligt för studenter att engagera sig i verklig konsultation.

MBA för chefer i Vietnam programmet har redan visat sig vara oerhört framgångsrik för att främja många akademiker karriärer under de senaste 18 åren i Vietnam. Med mer än 700 alumni som har viktiga affärspositioner inom alla ekonomiska sektorer i Vietnam och över hela världen erbjuder MBA för chefer i Vietnam ett av de mest värdefulla affärsnätverk.

Således, med sin examen från University of Hawaii, kommer MBA för chefer i Vietnam kandidater att kunna visa att de har förtroende och färdigheter att konkurrera om ledande befattningar, inte bara i Vietnam men överallt i världen.

Några fakta:

  • Detta är det enda AACSB-ackrediterade programmet som erbjuds i Vietnam. AACSB iswas grundades 1916 i USA för att ge ackreditering till verksamhetsskolor. Dess grundare är Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University och andra prestigefyllda universitet i USA. Det är känt att mindre än 5% av handelshögskolorna över hela världen håller denna elit ackreditering. Inte alla medlemmar i föreningen är ackrediterade.
  • År 2018, US News
  • I den största akademiska rankningen av globala universitet som implementerades av Center for World University Ranking för 2018-2019-perioden, rankades University of Hawaii at Manoa 306 av 18.000 universitet över hela världen. Denna underbara ranking placerar UH-Manoa i de högsta 1,7% av universiteten världen över. Harvard University rankades nr 1 i världen, följt av Stanford University på nr 2 och Massachusetts Institute of Technology nr 3.

Två träningsplatser i Vietnam är Hanoi och Ho Chi Minh City . Du kan också välja att studera två sommarkurser i Honolulu , Hawaii, USA.

Klassrumsadress: Suite 312, 3: e våningen, Kontorscenter, Tower C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

Platser

hanoi

Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C
N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street

hanoi, hanoi, Vietnam