Läs den officiella beskrivningen

Internationella företagsinstitutets uppdrag är att skapa värderingar för individer, företag och samhälle genom:

 • Praktisk, komplex utbildning som syftar till den ledande och organisatoriska utvecklingen.
 • Tillämpad forskning inom ledning;
 • Införlivande av världens bästa ledarskapspraxis i den ukrainska verksamheten;
 • Proaktiva, kundorienterade metoder för utbildning

IIB : s värden

 • Vi tror att strävan efter effektivitet är marknadsekonomins främsta drivkraft.
 • Vi strävar efter att öka effektiviteten i den ukrainska ekonomin genom införlivandet av världens bästa ledarskaps erfarenheter i affärspraxis.
 • Vi garanterar kvaliteten på våra program och erbjuder produktionsbeslut för våra kunder.
 • Vi strävar efter att vara effektiva i allt vi gör.

Ärlighet

 • Vi odlar miljön av ärlighet, förtroende och samarbete och följer höga etiska normer.
 • Vi tror att ärlighet är en hörnsten för att uppnå den verkliga professionella och individuella framgången.

Kompetens

 • Vi erbjuder kompetens och professionalism. Vi strävar efter att gradvis införliva världens professionella standarder i den ukrainska verksamheten.
 • Vi inser att en högkvalitativ företagsutbildning måste anpassa sig till förändringar i globala affärsprocesser i kulturell och teknisk respekt.
 • Vi är flexibla för att leverera och inkludera de stora förändringarna i näringslivet i studieprocessen och den dagliga professionella tillväxten.

Samarbete

 • Vi erbjuder den integrerade produktportföljen för att erbjuda effektiva lösningar för våra kunder.
 • Vi skapar en unik atmosfär av samarbete och ömsesidigt stöd för att garantera framgång för båda parter. Vi utnyttjar hela samarbetspotentialen i vår verksamhet och produktportfölj.

ansvar

 • Vi ansvarar för kvaliteten och effektiviteten i våra program.
 • Vi följer det socialt ansvarsfulla sättet som en hörnsten av demokrati, marknadsekonomi och produktiv ekonomisk utveckling.

Innovation

 • Vi tror starkt på att effektivitet och konkurrenskraft i den moderna världen är beroende av möjligheten att genomföra innovationer. Den snabbt föränderliga miljön skapar ett behov av ständigt innovativa förändringar i ledningen.
 • Vi införlivar innovation i våra produkter, följer världens bästa praxis och genomför vår egen forskning.

Historia

Internationella institutet för näringsliv (International Center for Privatization, Investment and Management, ICPIM ) grundades i enlighet med dekretet från Ukrainas ministerråd som en ideell, oberoende utbildnings- och utbildningsinstitution vid Ukrainas Akademi för offentlig förvaltningskontor, president och central European University Foundation. Målet var att etablera en ukrainsk utbildningsinstitution som skulle underlätta ekonomisk reform i Ukraina genom tillhandahållande av pedagogiska tjänster inom företagsförvaltning. Dr. Henryk Sterniczuk, internationell programchef vid University of New Brunswick var den första presidenten i IIB .

Sedan grunden har IIB utbildat mer än 45000 kvalificerade yrkesverksamma: chefer, värdepappersmäklare / återförsäljare, investeringschefer, förvarare / registratorer, fastighets- och affärsbedömare, aktuariärer, insolvensförvaltare och andra.

1996

International Institute of Business är Business School № 1

International Institute of Business deltog i en undersökning, tillhandahållen av EDUNIVERSAL och blev erkänd som Business School № 1 för trovärdighet på marknaden för företagsutbildning i Ukraina och internationellt inflytande. Syftet med undersökningen är att tillhandahålla objektiv information om universitetens internationella påverkan med olika nivåer av internationella ambitioner och inflytande, vilket gör det möjligt att välja de bästa möjligheterna för studenter i var och en av 9 geografiska zoner.

2017

IIB lanserade ett program General MBA Carousel-modell. Bekräftelse av AMBA-ackreditering (MBA, London, Storbritannien) för alla MBA-program.

Fakulteterna

Teamet av högkvalificerade och erfarna professorer med olika bakgrund består av kända ukrainska och utländska specialister, som har omfattande undervisnings-, forsknings- och konsultupplevelser och skapar en unik inlärningsmiljö för att säkerställa den professionella och individuella tillväxten av programdeltagarna.

Programmen undervisas på:
 • Ryska
 • Ukrainare

Skolan erbjuder också:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Uppdraget för Executive MBA-programmet är att främja en hållbar utveckling av växande företag genom ett systematiskt tillvägagångssätt för företagsledning, baserat på beg ... [+]

Målgruppen för Executive MBA består av erfarna ledare som försöker förstora sfären av sina affärsmöjligheter, bland annat:

företagsägare;VD och toppledare.

Börja: 20.11.19

Programformat: 5-dagars moduler, en gång i månaden, från onsdag till söndag. Programvaraktighet: 21 månader. Programspråk: Ryska, Ukrainska.

Total kostnad för Executive MBA-programmet 2019 - 489 900 UAH .

Prisklass för tidig fågel registrering är:

449 900 UAH till 10.06.2019

469 900 UAH till 10.10.2019

Som ett resultat av studiet av Executive MBA-programmet, kommer du att förvärva:

Strategiskt tänkande och förmåga att fatta rätt beslut, baserat på principen "Tänk globalt, agera lokalt".Förmåga att effektivt hantera utmaningarna i näringslivet.Kunskap om hundratals nyanser och metoder för framgångsrik utveckling av företaget.Professionell interaktion på affärsnivån och vänliga kontakter med toppnivåhanteringen av ukrainska och utländska företag.... [-]
Ukraina Kiev
November 2019
Ryska,Ukrainare
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och ... [+]

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och funktionella sfärer både i de viktiga nationella och internationella företagen och i de små och medelstora företagens och medelstora företag.

Modulerna, som erbjuds studenterna, riktar sig mot bildandet av systemet med praktisk kunskap och färdigheter, som är nödvändiga för att förstå utvecklingen för utveckling av inhemsk och internationell verksamhet, lösa företagets vitala problem och öka effektiviteten i Uppfyllandet av administrativa funktioner i förhållanden med hög turbulens i näringslivet.... [-]

Ukraina Kiev
Kontakt Skolan
Ryska,Ukrainare
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Institute of Business, Business School (IIB)

International MBA är ett dubbelt examensprogram med det unika värdet propositionen i Ukraina. Det genomförs av ukrainska Business School "International Institute of Busin ... [+]

För vem:

Chefer på С-nivå och ägare till företag som gör affärer både i Ukraina och utomlands.

Leveransläge:

Inlärningsmodul (ansikte mot ansikte): 5 dagar (en gång i månaden - från onsdag till söndag, 9:30 - 16:45).

Under intermodulär tid: onlinekurser och läxor.

Programvaraktighet:

Börja - 20, november 2019

Slutförandet - december 2021

Dokument efter avslutad program:

Executive MBA Diploma utfärdat av Business School «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Certifikat från Association of MBAs

Terminsavgift:

Den fullständiga kostnaden för det internationella programmet MAY är 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraina Kiev
November 2019
Ryska,Ukrainare,Engelska
Deltid
25 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska