International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Internationella företagsinstitutets uppdrag är att skapa värderingar för individer, företag och samhälle genom:

 • Praktisk, komplex utbildning som syftar till den ledande och organisatoriska utvecklingen.
 • Tillämpad forskning inom ledning;
 • Införlivande av världens bästa ledarskapspraxis i den ukrainska verksamheten;
 • Proaktiva, kundorienterade metoder för utbildning

IIB : s värden

 • Vi tror att strävan efter effektivitet är marknadsekonomins främsta drivkraft.
 • Vi strävar efter att öka effektiviteten i den ukrainska ekonomin genom införlivandet av världens bästa ledarskaps erfarenheter i affärspraxis.
 • Vi garanterar kvaliteten på våra program och erbjuder produktionsbeslut för våra kunder.
 • Vi strävar efter att vara effektiva i allt vi gör.

Ärlighet

 • Vi odlar miljön av ärlighet, förtroende och samarbete och följer höga etiska normer.
 • Vi tror att ärlighet är en hörnsten för att uppnå den verkliga professionella och individuella framgången.

Kompetens

 • Vi erbjuder kompetens och professionalism. Vi strävar efter att gradvis införliva världens professionella standarder i den ukrainska verksamheten.
 • Vi inser att en högkvalitativ företagsutbildning måste anpassa sig till förändringar i globala affärsprocesser i kulturell och teknisk respekt.
 • Vi är flexibla för att leverera och inkludera de stora förändringarna i näringslivet i studieprocessen och den dagliga professionella tillväxten.

Samarbete

 • Vi erbjuder den integrerade produktportföljen för att erbjuda effektiva lösningar för våra kunder.
 • Vi skapar en unik atmosfär av samarbete och ömsesidigt stöd för att garantera framgång för båda parter. Vi utnyttjar hela samarbetspotentialen i vår verksamhet och produktportfölj.

ansvar

 • Vi ansvarar för kvaliteten och effektiviteten i våra program.
 • Vi följer det socialt ansvarsfulla sättet som en hörnsten av demokrati, marknadsekonomi och produktiv ekonomisk utveckling.

Innovation

 • Vi tror starkt på att effektivitet och konkurrenskraft i den moderna världen är beroende av möjligheten att genomföra innovationer. Den snabbt föränderliga miljön skapar ett behov av ständigt innovativa förändringar i ledningen.
 • Vi införlivar innovation i våra produkter, följer världens bästa praxis och genomför vår egen forskning.

Historia

Internationella institutet för näringsliv (International Center for Privatization, Investment and Management, ICPIM ) grundades i enlighet med dekretet från Ukrainas ministerråd som en ideell, oberoende utbildnings- och utbildningsinstitution vid Ukrainas Akademi för offentlig förvaltningskontor, president och central European University Foundation. Målet var att etablera en ukrainsk utbildningsinstitution som skulle underlätta ekonomisk reform i Ukraina genom tillhandahållande av pedagogiska tjänster inom företagsförvaltning. Dr. Henryk Sterniczuk, internationell programchef vid University of New Brunswick var den första presidenten i IIB .

Sedan grunden har IIB utbildat mer än 45000 kvalificerade yrkesverksamma: chefer, värdepappersmäklare / återförsäljare, investeringschefer, förvarare / registratorer, fastighets- och affärsbedömare, aktuariärer, insolvensförvaltare och andra.

1996

International Institute of Business är Business School № 1

International Institute of Business deltog i en undersökning, tillhandahållen av EDUNIVERSAL och blev erkänd som Business School № 1 för trovärdighet på marknaden för företagsutbildning i Ukraina och internationellt inflytande. Syftet med undersökningen är att tillhandahålla objektiv information om universitetens internationella påverkan med olika nivåer av internationella ambitioner och inflytande, vilket gör det möjligt att välja de bästa möjligheterna för studenter i var och en av 9 geografiska zoner.

2017

IIB lanserade ett program General MBA Carousel-modell. Bekräftelse av AMBA-ackreditering (MBA, London, Storbritannien) för alla MBA-program.

Fakulteterna

Teamet av högkvalificerade och erfarna professorer med olika bakgrund består av kända ukrainska och utländska specialister, som har omfattande undervisnings-, forsknings- och konsultupplevelser och skapar en unik inlärningsmiljö för att säkerställa den professionella och individuella tillväxten av programdeltagarna.

Denna skola erbjuder program i:
 • Ryska
 • Ukrainare

Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 21 månader November 2019 Ukraina Kyiv

Uppdraget för Executive MBA-programmet är att främja en hållbar utveckling av växande företag genom ett systematiskt tillvägagångssätt för företagsledning, baserat på begreppet ökat värde av ett företag. [+]

Målgruppen för Executive MBA består av erfarna ledare som försöker förstora sfären av sina affärsmöjligheter, bland annat:

företagsägare;VD och toppledare.

Start: 21.11.18

Programformat: 5-dagars moduler, en gång i månaden, från onsdag till söndag. Programvaraktighet: 21 månader. Programspråk: Ryska, Ukrainska.

Som ett resultat av studiet av Executive MBA-programmet, kommer du att förvärva:

Strategiskt tänkande och förmåga att fatta rätt beslut, baserat på principen "Tänk globalt, agera lokalt".Förmåga att effektivt hantera utmaningarna i näringslivet.Kunskap om hundratals nyanser och metoder för framgångsrik utveckling av företaget.Professionell interaktion på affärsnivån och vänliga kontakter med toppnivåhanteringen av ukrainska och utländska företag.... [-]

MBA

Allmän MBA

Campusstudier Heltid Deltid 18 månader March 2019 Ukraina Kyiv + 1 fler

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och funktionella sfärer både i de viktiga nationella och internationella företagen och i de små och medelstora företagens och medelstora företag. [+]

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och funktionella sfärer både i de viktiga nationella och internationella företagen och i de små och medelstora företagens och medelstora företag.

Modulerna, som erbjuds studenterna, riktar sig mot bildandet av systemet med praktisk kunskap och färdigheter, som är nödvändiga för att förstå utvecklingen för utveckling av inhemsk och internationell verksamhet, lösa företagets vitala problem och öka effektiviteten i Uppfyllandet av administrativa funktioner i förhållanden med hög turbulens i näringslivet.... [-]


Internationella MBA

Online och Campus-kombinerat Deltid 25 månader September 2019 Ukraina Kyiv

International MBA är ett dubbelt examensprogram med det unika värdet propositionen i Ukraina. Det genomförs av ukrainska Business School "International Institute of Business" i samarbete med den ledande österrikiska Business School MCI (Management Center Innsbruck). [+]

För vem:

ÖManagers av С-nivå och ägare av företag som gör affärer både i Ukraina och utomlands.

Leveransläge:

ÖLearning modul (ansikte mot ansikte): 5 dagar (en gång i månaden - från onsdag till söndag, 9:30 - 16:45).

ÖDuring intermodulär tid: online klasser och läxor.

Programvaraktighet:

ØStart - 22 november 2018

ØKompletion - december 2020

Dokument efter avslutad program:

ÖExecutive MBA Diploma utfärdat av Business School «International Institute of Business»

ØDiplomurkunde (Management Center Innsbruck)

ÖCertificate från Association of MBAs

Terminsavgift:

ØDen totala kostnaden för det internationella programmet МВА är 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]