University of Virginia Darden School of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ University of Virginia Darden School of Business är en av världens ledande handelshögskolor - rankad # 1 utbildning erfarenhet av The Economist (2012). Darden erbjuder tre format sin MBA-program (MBA, MBA för chefer och Global MBA för chefer), samt doktorander och Executive Education-program. Darden levererar världens bästa ledarskapsutbildning erfarenhet genom sin höga ingrepp inlärningsmiljö, som kännetecknas av tre huvuddelar:

I fallstudien metoden fördjupar studenter i affärssituationer verkliga spänner branscher, länder och discipliner och utvecklar dem i kompletta ledare som är redo för allt.

Darden s topprankade fakultet - konsekvent erkänt av The Princeton Review och Financial Times - är djupt engagerad i professionell och personlig utveckling av studenter och chefer. Darden professorer skapar en hög energi, transformerande upplevelse i klassrummet och gå vidare nytänkande i branschen genom forskning.

Den tätt sammansvetsad grupp, som består av studenter, lärare, personal och alumner, är en av världens mest samarbetsprojekt. Darden akademiker bildar ett globalt nätverk av mer än 14.000 och vara ansluten till skolan under sin livstid, att ge tillbaka genom frivillighet, filantropi och akademiker.

Darden är Graduate Business School vid University of Virginia, som grundades i Charlottesville 1819 av Thomas Jefferson, tredje USA: s president och författare till självständighetsförklaringen. Skolans uppgift är att förbättra världen genom att utveckla och inspirera ansvariga ledare och genom att öka kunskapen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Global mba för chefer

Online och Campus-kombinerat 21 månader September 2018 Amerikas förenta stater Charlottesville

Derdens globala MBA för chefer (GEMBA) är utformad för erfarna chefer som försöker öka sina internationella karriärer samtidigt som de fortsätter att arbeta heltid. [+]

Derdens globala MBA för chefer (GEMBA) är utformad för erfarna chefer som försöker öka sina internationella karriärer samtidigt som de fortsätter att arbeta heltid.

21-månadersprogrammet lärs av samma topprankade fakultet som undervisar i de andra Darden-graden och fokuserar på att förbereda studenterna att vara globalt redo att klara sig i en internationell miljö och redo att leda en organisation som gör affärer i flera länder. Darden uppnår detta mål både av läroplanens globala innehåll och det sammanhang där vi levererar det. Efter att ha slutfört Darden GEMBA kommer du vara beredd att trivas i globalt distribuerade företag, på olika marknader, över kulturer och i tillväxtregioner.... [-]


Mba för chefer

Online och Campus-kombinerat 21 månader September 2018 Amerikas förenta stater Charlottesville

Darden MBA för chefer studenter får samma grad som den heltid MBA-studenterna får: en MBA från University of Virginia. Läroplanen och det akademiska schemat är utformade för erfarna chefer som vill utveckla den verksamhet och ledarskap som behövs för att fördjupa sina karriärer - allt medan de fortsätter arbeta heltid. [+]

Executive MBA-formatet i Darden MBA-programmet är utformat för yrkesverksamma med krävande scheman . Med Darden EMBA hittar du betydligt färre resor hemifrån och på kontoret än du kan förvänta dig - i genomsnitt en gång i månaden. Du har flexibilitet att studera på ditt eget schema mellan grunderna, men har tillräckligt med tid hos Darden för att skapa ett starkt lärande och nätverk.

Programmet använder en blandad modell av programleverans:

Månatliga Weekendboende

Du kommer vanligtvis till Darden en gång i månaden för sessioner som äger rum torsdag till lördag. Handlingsorienterade klasser innefattar falldiskussioner, simuleringar och individuella och grupppresentationer. Weekendboenden styrker ditt lärande och cementerar relationerna mellan studenter, lärare och personal som är så viktiga för Darden-upplevelsen.... [-]