University of Redlands

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om dina drömmar blir ambitioner och dina ambitioner blir prestationer, det är den Redlands erfarenhet. Eftersom vår grundades 1907Vi har inte vacklat från vårt löfte: en omvälvande utbildning i en miljö av akademisk stringens och personligt ansvar, där du kan blanda det du lär dig i klassrummet med livskunskap som hjälper dig att påverka positiv förändring i världen.

Vi är Redlands, Där nyfikenhet finner inspiration; där osjälviskhet blir tjänsten; där små klasser uppmuntra till debatt och diskussion gnistor insikt; där kreativitet och innovation öppna dörrar och ändra liv; och där mångfald berikar oss alla.

Vi är Redlands, Där vi bryr oss mer om vem du kommer att bli än vem du brukade vara; där vi tar duktiga studenter och förvandla dem till stora människor.

Affärsidé

University of Redlands är en privat, oberoende liberal arts universitet åtagit sig att tillhandahålla en personlig utbildning som frigör eleverna att göra upplysta val.

Redlands betonar akademisk stringens, läroplans mångfald och innovativ undervisning. Redlands främjar en gemenskap av forskare och uppmuntrar en pluralistisk begreppet värden genom att utmana antaganden och stereotyper i båda klasserna och aktiviteter. En Redlands utbildning går utöver träning för att anamma en reflekterande förståelse av vår värld; Det utgår från information till insikt, från kunskap till mening.

Välkomna intellektuellt nyfikna studenter av olika religiösa, etniska, nationella och socioekonomiska bakgrunder, försöker universitetet att utveckla ett ansvarsfullt medborgarskap som en del av en komplett utbildning. Redlands uppmuntrar en gemenskap atmosfär med enastående möjlighet för studerande ledarskap och interaktion. För arbetande vuxna, erbjuder universitetet innovativa akademiska program på lämpliga platser och tider.

Redlands blandar humaniora och professionella program, tillämpas och teoretisk studie, traditionella majors och egendesignade kontrakt för examen. Små klasser gör det möjligt varje elev att delta i klassdiskussion, att ha ett nära samarbete med professorer, och få omfattande individuell uppmärksamhet. Redlands fortfarande känslig för samtida trender i samhället och utmanar eleverna att engagera sig i ett livslångt lärande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er » Se Health Certificates » Se Certifikater » Se BBAs » Se BScs » Se Doktor i pedagogik » Se MA:er » Se MSc:er » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:


Ettåriga MBA

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater Redlands

Välkomna! Vi är glada att kunna erbjuda en ettårig MBA för internationella studenter. Identiskt i läroplanen att vår tvååriga MBA för yrkesverksamma, detta påskyndade MBA bättre tillgodoser behoven hos studenter som söker att tjäna sin MBA i en kortare tid. University of Redlands är en 107-årig, privat humaniora universitetet i södra Kalifornien. Alla våra program är ackrediterade av ... [+]

ettårs mba

Välkomna! Vi är glada att kunna erbjuda en ettårig MBA för internationella studenter. Identiskt i läroplanen att vår tvååriga MBA för yrkesverksamma, detta påskyndade MBA bättre tillgodoser behoven hos studenter som söker att tjäna sin MBA i en kortare tid.

University of Redlands är en 107-årig, privat humaniora universitetet i södra Kalifornien. Alla våra program är ackrediterade av den västra anslutningen av skolor och högskolor (WASC). Nästan 1.800 studenter är inskrivna i universitetets School of Business, ungefär hälften av dem är MBA kandidater.

Våra utexaminerade nuvarande löner rankas bland de 30 bästa högskolor i landet, med flera framgångar till sina krediter. Med betoning på att skapa världsmedborgare, School of Business stöder en rad internationella initiativ, inbegripet program för utlandsstudier runt om i världen (inklusive Cambridge, Sverige, Kina och Nya Zeeland), årliga våren praktikplatser för studenter, globala konsultföretag i Storbritannien, och virtuella samarbeten med elever i Mexiko. ... [-]


Videoklipp

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal