University of Vermont, School of Business Administration

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Vermont School of Business Administration. Vi förbereder eleverna för att bli ansvariga chefer i en dynamisk, sammankopplade och komplexa hållbar global ekonomi.

Våra lärare utmärka sig i utbildning, forskning och praktik inom sina respektive områden och erbjuder en krävande läroplan som utvecklar starka kvantitativa och konceptuella analytisk förmåga.

UVM: s School of Business Administration utbildar ansvariga chefer för framgång i komplexa, globala, flerparts och hållbara miljöer. Våra studenter och lärare brinner bygga bättre organisationer och ett bättre samhälle.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Ett år hållbart företagande MBA

Campusstudier Heltid 1 år August 2019 Amerikas förenta stater Burlington

University of Vermont nya Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) Programmet förbereder eleverna för att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som genomgår omvälvande förändring. [+]

Ettåriga MBA Hållbar Entreprenörskap

Är du nöjd med bara "business as usual" eller är du någon som är intresserad av affärer för att förändra världen? University of Vermont nya Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) Programmet förbereder eleverna för att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som genomgår omvälvande förändring. Vi letar efter människor som du - folk inte med att göra saker som de alltid har gjort, de ämnen, innovatörer och företagare med en vision. Ledare som tänker annorlunda och vet att det finns ett bättre sätt att göra affärer, och som är redo att ge sig in på ett företag utbildning som förbereder dem för att leva annorlunda, leder på olika sätt och resultatet på olika sätt. Vi har kallat det MBA Hållbart entreprenörskap och, ja, det är annorlunda - inte en MBA-as-usual.... [-]