Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Vermont School of Business Administration. Vi förbereder eleverna för att bli ansvariga chefer i en dynamisk, sammankopplade och komplexa hållbar global ekonomi.

Våra lärare utmärka sig i utbildning, forskning och praktik inom sina respektive områden och erbjuder en krävande läroplan som utvecklar starka kvantitativa och konceptuella analytisk förmåga.

UVM: s School of Business Administration utbildar ansvariga chefer för framgång i komplexa, globala, flerparts och hållbara miljöer. Våra studenter och lärare brinner bygga bättre organisationer och ett bättre samhälle.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

University of Vermont, School of Business Administration

University of Vermont nya Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) Programmet förbereder eleverna för att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som gen ... [+]

Ettåriga MBA Hållbar Entreprenörskap

Är du nöjd med bara "business as usual" eller är du någon som är intresserad av affärer för att förändra världen? University of Vermont nya Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) Programmet förbereder eleverna för att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som genomgår omvälvande förändring. Vi letar efter människor som du - folk inte med att göra saker som de alltid har gjort, de ämnen, innovatörer och företagare med en vision. Ledare som tänker annorlunda och vet att det finns ett bättre sätt att göra affärer, och som är redo att ge sig in på ett företag utbildning som förbereder dem för att leva annorlunda, leder på olika sätt och resultatet på olika sätt. Vi har kallat det MBA Hållbart entreprenörskap och, ja, det är annorlunda - inte en MBA-as-usual.... [-]

Amerikas förenta stater Burlington
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska