Stony Brook University

College of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Stony Brook College of Business fokuserar på forskning, undervisning och tillämpning av innovation och operational excellence genom att betona en tvärvetenskaplig, global strategi, och främja etiska, socialt ansvarstagande och hållbart företagande.

För att utföra uppdraget, är det första målet för College of Business att ge grund-och forskarutbildning företag utbildning av högsta kvalitet som förbereder eleverna för givande yrkeskarriären. Vi strävar efter att ge varje elev en konkurrensfördel från en praktisk affärsprogram starkt förankrat i teorin som betonar tvärvetenskaplig utbildning, robusta kontakter med andra akademiska och yrkesmässiga enheter på campus, projekt med off-campus och på campus kunder, innovativa och etiska affärsmetoder , globala affärsrelationer och socialt ansvarsfullt ledarskap. Vår pedagogik uppmuntrar eleverna att tänka djupt, både inom och mellan företag discipliner och att relatera sin verksamhet utbildning till andra akademiska livet och arbetslivet.

Det andra målet för College of Business är att skapa och sprida ny kunskap som rör förvaltning teori och praktik och som kommer att få omedelbar eller långsiktig praktisk betydelse. Eftersom vår verksamhet programmet är starkt förankrat i teorin som betonar tvärvetenskaplig forskning, vi söker robusta kontakter med andra akademiska och yrkesmässiga forskning fakulteten på campus (t.ex. medicin, teknik, ekonomi, psykologi, datavetenskap och tillämpad matematik). Vår forskning kommer att uppfylla de högsta standarderna, tjäna publicering i ledande akademiska tidskrifter, och upplysa andra forskare vid stora konferenser runt om i världen.

Den tredje mål i College of Business är att ge ledarskap som främjar den ekonomiska tillväxten på Long Island, i staten New York, i nationen, och globalt. Vi kommer att ha ett nära samarbete med företag, entreprenörer, riskkapitalister och andra, såsom campus teknikcentrum och Brookhaven National Laboratory, att hitta vägar för att främja välbefinnande genom att skapa en levande och hållbar ekonomi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Stony Brook University MBA

Campusstudier Heltid August 2019 Amerikas förenta stater Stony Brook

Den Stony Brook MBA kombinerar en omfattande verksamhet läroplan med personlig uppmärksamhet från expert fakultet. Vårt mål är att skapa ledare som har den kunskap, integritet och originalitet för att driva företag i 21-talet. [+]

Rethinking the Way Business Schools Teach Business

Den Stony Brook MBA kombinerar en omfattande verksamhet läroplan med personlig uppmärksamhet från expert fakultet. Vårt mål är att skapa ledare som har den kunskap, integritet och originalitet för att driva företag i 21-talet. Vi står upp för vårt fokus på innovation, industri-projekt, lagarbete, och en pragmatisk inställning till verksamheten. Studenter bygga upp en portfölj av affärsprojekt som visar sin förmåga till potentiella arbetsgivare. Vår praktisk, konkret tillvägagångssätt har förtjänat ett rykte som en av de stora erfarenheter av lärande vid Stony Brook.

Vi erbjuder ett sortiment av MBA-program, inklusive en heltid dagars program, och deltid kväll och helgprogram. MBA koncentrationer erbjuds i ekonomi, marknadsföring, personal, ekonomi, innovation, allmän förvaltning och sjukvårdsorganisationen. Våra program kapitalisera på de stora resurser som finns på Stony Brook universitetsområdet, vilket ger oss möjlighet att erbjuda unika kombinerade MS / MBA grader, däribland folkhälsa, offentlig politik, datavetenskap, maskinteknik, medicinsk teknik, och konsthistoria och kritik. Vi erbjuder även en kombinerad MD / MBA-program med Medical School. Studenter som deltar i Full Time MBA-programmet vid Stony Brook kommer från alla samhällsskikt ... och alla hörn av världen. ... [-]