Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Om Smeal

Penn State Smeal College of Business är ett pulserande intellektuellt samhälle som erbjuder högt rankade forskarutbildningar, doktorander, doktorander och ledarskapsmöjligheter till mer än 6000 studenter från hela landet och runt om i världen. Sedan vår introduktion 1953 har vi förberett mer än 75 000 studenter för professionell framgång, som årligen lägger till Penn State: s stora alumni nätverk. Vi är ett valmål för topp globala organisationer som söker talang som kommer att göra en positiv skillnad. Genom vår ledande fakultet och nätverk av forskningscentra och institut är vi en kunskapskälla som påverkar morgondagens affärspraxis. Vi smider samman, skapar möjligheter och producerar resultat.

Penn State Values

På Penn State, en uppsättning av kärnvärden guider uppförande och vardagliga åtgärder av medlemmar i samhället. Dessa värden inkluderar:

 • Integritet: Vi agerar med integritet och ärlighet i enlighet med högsta akademiska, professionella och etiska standarder.
 • Respekt: Vi respekterar och respekterar varje persons värdighet, omfattar civil diskurs och främjar ett mångsidigt och inkluderande samhälle.
 • Ansvar: Vi agerar ansvarsfullt och vi är ansvariga för våra beslut, handlingar och deras konsekvenser.
 • Discovery: Vi söker och skapar ny kunskap och förståelse, och främjar kreativitet och innovation, till gagn för våra samhällen, samhället och miljön.
 • Excellence: Vi strävar efter excellens i alla våra ansträngningar som individer, en institution och en ledare inom högre utbildning.
 • Gemenskap: Vi arbetar tillsammans för att förbättra vårt universitet, samhällen vi tjänar och världen.

Smeal Strategic Priorities

Som en förlängning av universitetets kärnvärden är Smeal engagerad i en uppsättning strategiska prioriteringar som vi strävar efter att upprätthålla i allt som vi gör som college. De inkluderar:

 • Extraordinär utbildning: Genom en portfölj av examen och icke-utbildningsprogram är Smeal engagerad i att väcka eleverna med den kritiska kunskap, kapacitet och perspektiv som marknaden kräver.
 • Forskning med inverkan: Smeal fakultetsmedlemmar är produktiva forskare och rank bland de bästa i världen. Högskolans nätverk av centra och institut främjar kunskapsdelning och hanterar affärsutmaningar.
 • Integritet: Smeal är engagerad i en hederskod och strävar efter att odla etiskt ledarskap genom att utmana medlemmar i samhället att sträva efter storhet genom rättvisa och etiska medel.
 • Diversity Enhancement: Smeal bygger kontinuerligt en kultur som välkomnar, firar och främjar mångfald. Strategiskt fokuserat på att omfamna unika idéer och stärka förbindelser.
 • Hållbarhet: Smeal har varit ledande bland akademiska enheter i Penn State i att utveckla sitt hållbarhetssätt, från verksamhet till utbildning och forskning.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Finance-koncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är utformade för att skapa expertis inom finansiell analys och planering, förvaltning av fin ... [+]

Penn state smeal mba - finans

Penn State Smeal Finance-koncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är utformade för att skapa expertis inom finansiell analys och planering, förvaltning av finansiella tillgångar, inklusive banker och andra institutioner, och ekonomisk förvaltning av företag och andra företag.

Högskolans högskolekurs Finansiell teknik och företagsstrategi: Studie och tillämpning av derivatstrategier, finansiell innovation och modern finansiell teknik för att omstrukturera riskexponering och förbättra strategiska möjligheter. Modern Portfolio Management-Theory and Practice: Teoretiska fundament och verktyg som behövs för att strukturera, hantera och övervaka resultatet av en investeringsportfölj. Global Finance: Analysera internationella ekonomiska problem, effekterna av utvecklande internationella betalningssystem på företag, ekonomisk förvaltning i det moderna multinationella företaget. Finansfakultetshöjdpunkter ... [-]
Amerikas förenta stater State College
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal konsultkoncentration bygger kompetens inom organisationsbedömning och design, strategiutveckling och implementering, utveckling av organisatorisk ledarsk ... [+]

Penn state smeal mba - konsultation

Penn State Smeal konsultkoncentration bygger kompetens inom organisationsbedömning och design, strategiutveckling och implementering, utveckling av organisatorisk ledarskapskapacitet samt projekt- och klientengagemangshantering.

Konsultkurshöjdpunkter Konsultationskoncentration Intro: Introduktion till konsultprocesser, diagnos och design samt hantering av klientens engagemang. Strategiimplementering och organisationsförändring: Bedöm gap mellan den nuvarande organisationen och behovet av att genomföra nya strategier eller genomföra förändringar. Identifiera processer för att stänga gapet. Komplexa förhandlingar: Utveckla koncept och strategier för att analysera och genomföra flerpartsförhandlingar. Tillväxt- och innovationsstrategi: Identifiera möjligheter till tillväxt och lönsamhet genom tekniska och organisatoriska innovationer och marknad självständigt eller med strategiska partners. Konsulterande fakultetshöjdpunkter ... [-]
Amerikas förenta stater State College
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal-marknadsföringskoncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är avsedda att öka kunskapen om konsumentbeteende, varumärkesutveckling och eget kapi ... [+]

Penn state smeal mba - marknadsföring

Penn State Smeal-marknadsföringskoncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är avsedda att öka kunskapen om konsumentbeteende, varumärkesutveckling och eget kapital, ramverk för strategisk ledning och kommunikation, samt teknik som förbättrar marknadsföringsfunktioner och processer.

Marknadsföringskurs Highlights Ny produktutveckling och -ledning: Identifiera affärsmöjligheter, förstå potentiella kundbehov och utveckla en ny produkt från koncept till virtuell prototyp. Konsumentbeteende: Få kunskap om teorier och begrepp från psykologi, sociologi, ekonomi och andra discipliner som är användbara för förståelse och marknadsföring till konsumenter. Brand Management: Undersök och förstå processen med att bygga, designa, mäta och behålla varumärkets eget kapital. Marknadsfakultetshöjdpunkter ... [-]
Amerikas förenta stater State College
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Supply Chain Management-koncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är utformade för att bygga kompetens inom områden som inköp, inköp, konverte ... [+]

Penn State Smeal MBA - Supply Chain Management

Penn State Smeal Supply Chain Management-koncentrationen innehåller en uppsättning kurser som är utformade för att bygga kompetens inom områden som inköp, inköp, konvertering och logistikhantering samt samarbete med kanalpartners.

Huvudpunkter för Supply Chain Management Course Strategisk upphandling: Undersöker leveranser av en leveransstrategi, e-upphandling, leveranssegmentering, samarbete och relationshantering samt global upphandling för att utveckla och genomföra sourcingstrategier. Kursen lägger särskild vikt vid strategisk planering och användning av informationsteknik. Tillverkningsstrategi: Fokuserar på att förstå förbindelserna mellan tillverkning, lager och platsbeslut på kundfokuserade, flerstegsförsörjningskedjor. Undersöker hur strategiska val som informationsteknik, anläggningsplats och massanpassning avser planeringsbeslut som prognoser och aggregerad planering för att stödja synkroniserade försörjningskedjor. Efterfrågan Uppfyller: Utvecklar en förståelse av den strategiska ramen, de ledande frågorna och de bästa metoderna i samband med planering och genomförande av efterfrågningsuppföljningsprocessen. Särskild uppmärksamhet ägnas åt de e-aktiverade funktionerna, relationerna och hävstången som behövs för responsiv, flexibel och effektiv efterfrågan. Supply Chain Management Fakultetshöjdpunkter ... [-]
Amerikas förenta stater State College
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US