Seattle Pacific University School of Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1936 har SPU's School of Health Sciences öppnat nya dörrar och skapat spännande nya karriärvägar, inklusive möjligheter inom klinisk vård, specialpraxis, träningsvetenskap, hälsa och fitness, utbildning, akademiker och engagemang med olika kliniska populationer.

VILKA VI ÄR

SPU är erkänt i hela regionen för den överlägsna kvaliteten på både omvårdnadsprogrammen och dess hälso- och mänskliga prestationsprogram, liksom för examensarbetarnas kompetens och karaktär. SPU-alumner använder dagligen sin kunskap, skicklighet och omsorg för att göra en stor skillnad i tusentals människors liv, engagera sina samhällen och göra skillnad under 2000-talet.

På SPU hittar du fakultetsmedlemmar som är engagerade i att förbereda dig för framgång i det professionella samhället. Detta innebär att personlig, individuell uppmärksamhet kommer att vara en viktig del av din akademiska erfarenhet. Dessutom ger SPU-fakultetsmedlemmar verklig erfarenhet till ditt program, vilket gör kursstimulerande och kliniskt relevant.

VÅRT UPPDRAG

Baserat på vårt engagemang för kristna värderingar försöker vi samarbeta med samhället för att utveckla akademiker som engagerar sig i kulturen, förändrar världen och:

Betjäna alla människor med den högsta nivån av professionell vård

Visa kompetens i en mångsidig och föränderlig miljö

Handla med visdom, karaktär och omtänksamhet

Visa ledarskap i alla aspekter av deras karriär

Främja optimal hälsa för kropp, själ och ande

VÅRA KÄRNVÄRDEN

  • Förträfflighet
  • Respekt
  • Mångfald
  • Förfrågan
  • Vårdande närvaro

Platser

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium