Läs den officiella beskrivningen

Southern States University (SSU) är att bli ledande inom executive verksamhet utbildning genom att ge sina studenter med den kompetens som krävs för att hantera ett litet företag eller avancera in i ledande befattningar i ett stort företag. Oavsett om ditt intresse är i branschen för teknik, sjukvård, regering, detaljhandel eller icke-vinst, kommer SSU lära dig de färdigheter som krävs för att nå framgång i dagens konkurrensutsatta marknad.

SSU har campus i några av de vackraste platserna i USA - från världsklass South Coast Plaza till stränderna i Stilla havet med sina fantastiska solnedgångar. Vårt campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger nära prime restauranger, shopping och underhållning destinationer i södra Kalifornien. Disneyland, Universal Studios, Hollywood och andra stora attraktioner ligger bara en kort bilresa bort.

Under 2010 fick Southern States University nationella ackreditering av ackrediterande rådet för oberoende Högskolor och skolor (ACICS). Vår ackreditering låter SSU att erbjuda alla utbildningsprogram (BBA & MBA) och Intensive English Program på alla SSU platser - Fashion Valley, Newport Beach och La Jolla.

Southern States University också trafikerar med tillstånd från California Bureau för Private eftergymnasial utbildning (BPPE).

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Southern States University

Southern States University Master of Business Administration är ett tvåårigt program för att hjälpa till att förbereda studenterna för att hantera en värld av företag och ... [+]

Southern States University Master of Business Administration är ett tvåårigt program för att hjälpa till att förbereda studenterna för att hantera en värld av företag och bransch som ständigt förändras och utvecklas. Med sin betoning på att ge en gedigen akademisk och teoretisk verksamhet stiftelse i kombination med moderna ledarförmåga, är programmet strukturerat för att säkerställa sina studerande får en fördjupad förståelse av strukturen av den globala ekonomin, liksom de praktiska affärs beslutsfattande färdigheter krävs för att klara av den ständigt ökande komplexiteten i verksamheten i denna globala ekonomin. Utöver sin pedagogiska inriktning på globalisering och internationella affärer kunskaper och färdigheter, är SSU unik position för att erbjuda en MBA-program som samlar aspiranter från länder runt om i världen för att studera i en samarbetsanda. Med hänsyn till studenternas snäva tidtabeller och ansvar, är SSU: s MBA-kurser som erbjuds på vardagskvällar och lördagsmorgnar och eftermiddagar.... [-]

Amerikas förenta stater Newport Beach San Diego
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska