Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Att bygga på en tradition av kompetens

För nästan 60 år, har College of Business Administration vid San Diego State University etablerat sig som en ledare och innovatör inom näringslivet utbildning. Med en imponerande lista av alumner, allmänt respekterad lärare och en banbrytande läroplan, fortsätter högskolan att utbilda duktiga ledare som är utrustade med teoretiska kunskaper och verkliga världen erfarenhet.

College of Business Administration har rankats i den senaste US News & World Report undersökning som en av de tio bästa handelshögskolor i Kalifornien och bland de 50 bästa offentliga handelshögskolorna i USA.

SDSU har den enda MBA-program i San Diego-området som rankas bland de bästa i landet av Forbes, US News & World Report, och Bloomberg Businessweek. Det är också den enda statsstödda MBA-program i södra Kalifornien som rankas bland de bästa i landet av militärtider. (Betyg & Lovord) Genom en rad delegationer, mentorprogram och utbildningscentra, har högskolan utvecklat långvariga förbindelser med näringslivet, ger oss verklig insikt om den kompetens och utbildning som krävs för att våra studenter att bli värdefull inom den globala marknaden. Nedan följer en lista över några av de innovativa resurser och program som erbjuds till SDSU studenter:

Med många studenter som uttrycker en talang för entreprenörskap, nationellt erkända Lavin Entreprenörskap Center och senaste tillskottet av entreprenörskap mindre erbjuds alla studenter oavsett stora ger studenterna den pedagogiska grunden de behöver för att bygga ett framgångsrikt företag.
Som en av de första i sitt slag på västkusten, erbjuder Wells Fargo Financial Markets Laboratory ekonomistudenter och lärare verktyg för att forskning, bearbeta och analysera realtid ekonomiska och finansiella data.
Den professionella försäljning och säljledning specialisering utvecklades med 3M Company som svar på den ökande globala efterfrågan på akademiker med försäljning och ledningskompetens. SDSU är en av endast två universitet i delstaten Kalifornien att erbjuda en sälj specialisering program för studenter.

Dessa resurser och program utgör endast en liten del av rika utbud tillgängliga för SDSU studenter.

Vår framstående forskning, prisbelönta lärare och engagemang för att utveckla klasser och kurser som syftar till att möta de utmaningar som dagens affärsmiljö plats SDSU College of Business Administration bland eliten handelshögskolor från hela världen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

San Diego State University

Rankad # 4 över hela världen - SDSU MBA i Sports Management förbereder eleverna att möta utmaningar och krav på karriär inom Sport. Januari startdatum. 12 månaders intens ... [+]

VÄLJAS SOM EN AV DE 5 BÄSTA MESTERNAS GRÄNSER I SPORTSTYRNING I VERDEN AV SPORTS BUSINESS MAGAZINE 2017

San Diego State University Starka tillgångar Vid val av rätt kandidatprogram för att studera sportbranschen finns det flera faktorer att överväga. Nedan följer de grundläggande anledningarna till att vi anser att SDSU Sports MBA är den perfekta platsen att driva en MBA som är inriktad på sport. Vi tror att vår senaste ranking av # 4 globalt i Sports Business International, den ledande rankningen för Postgraduate Sports Business-program, speglar det arbete vi och våra alumner har lagt in för att göra detta till ett toppval för ambitiösa studenter. Dessutom är Fowler College of Business rankad i TOP 50 US Public Business Schools. ... [-]

Amerikas förenta stater San Diego
September 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program