Rady School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Rady School of Management vid UC San Diego utvecklar etiska ledare och entreprenörsledare som påverkar världen positivt genom innovation, samarbete och kunskap.

Våra värderingar

Vår samarbetskultur bygger på de fem grundläggande värdena för innovation, påverkan, samarbete, integritet och riskupptagning.

Vår framtid:

Sedan 2003 har våra studenter och studenter utvecklat över 180 företag för att gynna andra och påverka innovationsekonomin i vår region, stat, land och världen. Vi kommer att fortsätta rekrytera högsta fakultet, locka ledande studentforskare och skapa ett klimat för innovativt samarbete mellan företag och forskning.

Rady erbjuder ett MBA-program på heltid , två FlexMBA- program för yrkesverksamma, ett Master of Finance- program, en heltids- och FlexWeekend Master of Science in Business Analytics , en Master of Professional Accountancy , ett doktorandprogram , såväl som grundutbildning och utbildningskurser. UC San Diego släkt inkluderar 16 nobelpristagare (tidigare och nuvarande fakultet) och åtta MacArthur Foundation-utmärkelsen. Rady School är i centrum för denna forskning, utveckling och innovation - den ligger till grund för vår läroplan och vår akademiska modell.

En global institution

Rady School of Management vid UC San Diego är en professionell skola inom en av de högst rankade institutionerna i USA för högre utbildning och forskning. Rady School, som grundades 2003 och ackrediterades av AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) 2011, är den enda nya handelsskolan som skapades på en amerikansk nyhet

UC San Diego är erkänt som ett av världens högsta universitet och är lyckligt att ge en kulturellt varierad internationell studentkropp. Rady School omfattar kulturell integration som väsentlig för skolans tyget. Mångfald är grundläggande för kreativitet, innovation, insikt och särskilt förståelse, som alla bidrar till mosaiken som gör vår Rady School så extraordinär.

Rady School är engagerad i att locka, välkomna och engagera alla lokala och internationella befolkningar. San Diego-samhället vinster från den intellektuella stimulansen, kulturell anrikning, socialt engagemang och global förståelse för olika populationer.

Platser

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 858-534-9000

Ackrediteringar

AACSB Accredited