Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Vårt uppdrag

Rady School of Management utvecklar etiska och entreprenörsledare som har en positiv inverkan i världen genom innovation, samarbete och kunskap.

Våra värderingar

Vår samarbetskultur bygger på de fem grundläggande värdena för innovation, påverkan, samarbete, integritet och riskupptagning.

Vår framtid:

Under våra 14 år har våra studenter och alumner utvecklat över 150 företag för att gynna andra och påverka innovationsekonomin i vår region, stat, land och världen. Vi fortsätter att rekrytera högsta fakulteten, locka fram ledande studenter och skapa ett klimat för innovativa affärs- och forskningssamarbeten.

Rady erbjuder ett heltids MBA-program , två FlexMBA- program för yrkesverksamma, en Master of Finance- program, en Master of Science i Business Analytics , ett doktorandprogram , samt grundutbildning och utbildningsutbildning. UC San Diego består bland annat av 16 nobelpristagare (tidigare och nuvarande fakultet) och åtta MacArthur Foundation Award-mottagare. Rady School ligger i samband med denna forskning, utveckling och innovation - den ligger till grund för vår läroplan och vår akademiska modell.


En global institution

Rady School of Management vid UC San Diego är en professionell skola inom en av de högst rankade institutionerna i USA för högre utbildning och forskning. Rady School grundades 2003 och ackrediterades av AACSB International i 2011, den enda nya företagsskolan som skapades vid en amerikansk nyhet

UC San Diego är erkänt som ett av världens högsta universitet och är lyckligt att ge en kulturellt varierad internationell studentkropp. Rady School omfattar kulturell integration som väsentlig för skolans tyget. Mångfald är grundläggande för kreativitet, innovation, insikt och särskilt förståelse, som alla bidrar till mosaiken som gör vår Rady School så extraordinär.

Rady School är engagerad i att locka, välkomna och engagera alla lokala och internationella befolkningar. San Diego-samhället vinster från den intellektuella stimulansen, kulturell anrikning, socialt engagemang och global förståelse för olika populationer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Rady School of Management

Full-time MBA är en fördjupning i innovation, utformad för att inspirera din framtidsvision och ge dig kunskapen att flytta bra idéer till marknaden. ... [+]

Immersion in Innovation

Full-time MBA är utformad för att inspirera din framtidsvision och ge dig kunskapen att flytta bra idéer till marknaden. Heltid MBA-studenter är smarta, samarbetsvilliga, passionerade om innovationsverksamheten, intresserade av världens vetenskap och teknik - och redo att starta nästa steg i sin karriär.

Karriär-Fokuserad

Vi fokuserar på din karriär från dag ett.

Uppdraget för Rady Graduate Career Connections är att hjälpa Masters of Business Administration yrkesverksamma att utveckla, utvärdera och genomföra karriärbeslut.

För Active Duty och Veterans

Militär personal och veteraner kan lära sig mer om speciella program och möjligheter som Rady School har att erbjuda. Lär dig varför Rady School är San Diego bästa militära MBA-alternativ.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
21 - 30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA på deltid

Rady School of Management

Deltid MBA - The Rady FlexMBA-studenter arbetar yrkesverksamma med en passion för innovation och drivkraften för att skapa affärsframgång. De utforskar nya idéer och möjl ... [+]

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-studenter arbetar yrkesverksamma med en passion för innovation och drivkraften för att skapa affärsframgång. De utforskar nya idéer och möjligheter och upptäcker och utvecklar sätt att omvandla företag och världen.

FlexMBA-studenter utmärker sig i sina nuvarande roller och är redo att ta på sig mer ansvar och göra större bidrag. Deltid MBA-programmet gör det möjligt för eleverna att uppfylla mål som de och deras organisationer har satt för sin pedagogiska och professionella utveckling.

Stöd till FlexMBA-studenter

FlexMBA är utformad för yrkesverksamma med krävande jobb och ansvarsområden. Det administrativa stödet från Rady School ger dig möjlighet att maximera din tid med fokus på dina studier och bygga starka kontakter med medstudenter, professorer och företagsledare. När livet händer, erbjuder FlexMBA-personal råd och hjälp för att du ska behålla din akademiska framsteg och uppnå dina mål.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 - 30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 858-534-9000