Rady School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Rady School of Management vid UC San Diego utvecklar etiska ledare och entreprenörsledare som gör positiva effekter i världen genom innovation, samarbete och kunskap.

Våra värderingar

Vår samverkande kultur är baserad på de fem kärnvärdena innovation, påverkan, samarbete, integritet och risktagande.

Vår framtid

Under våra 14 år har våra studenter och studenter utvecklat över 150 företag för att gynna andra och påverka innovationsekonomin i vår region, stat, land och världen. Vi kommer att fortsätta rekrytera högsta fakultet, locka ledande studentforskare och skapa ett klimat för innovativt samarbete inom företag och forskning.

Rady erbjuder ett MBA-program på heltid , två FlexMBA- program för yrkesverksamma, ett Master of Finance- program, en heltid och FlexWeekend (från och med 2021) Master of Science in Business Analytics , en Master of Professional Accountancy , en Ph.D. program , såväl som grundutbildningar och utbildningskurser. UC San Diego släkt inkluderar 16 nobelpristagare (tidigare och nuvarande fakultet) och åtta MacArthur Foundation-utmärkelsen. Rady School är i centrum för denna forskning, utveckling och innovation - den ligger till grund för vår läroplan och vår akademiska modell.

En global institution

Rady School of Management vid UC San Diego är en professionell skola inom en av de högst rankade institutionerna i USA för högre utbildning och forskning. Rady School, som grundades 2003 och ackrediterades av AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) 2011, är den enda nya handelsskolan som skapades vid en amerikansk News & World Report Topp 10 rankade offentligt forskningsuniversitet under de senaste 30 åren och är en av de yngsta i landet någonsin att uppnå AACSB-erkännande.

UC San Diego är erkänt som ett av de bästa universiteten i världen och har turen att ge ett kulturellt mångfaldigt internationellt studentorgan. Rady School omfattar kulturell inkludering som väsentlig för strukturen i skolan. Mångfald är grundläggande för kreativitet, innovation, insikt och särskilt förståelse, som alla bidrar till mosaiken som gör vår Rady School så extraordinär.

Rady School har åtagit sig att locka till, välkomna och engagera alla lokala och internationella befolkningar. San Diego-samhället drar nytta av intellektuell stimulans, kulturell berikning, socialt engagemang och global förståelse för olika befolkningar.

Platser

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 858-534-9000

Ackrediteringar

AACSB Accredited