University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VISION

Vi strävar efter att vara en världsledande, innovativa, student-fokuserad, och forskningsintensivt lärande gemenskap som förskott företag, regeringar och samhällen.

Affärsidé

Vi förbereda personer för att utmärka sig i sin karriär, engagera sig i sina samhällen, och möta de utmaningar som den globala näringslivet genom vår innovativa, forskningsbaserad utbildning och uppsökande.

Internationellt ackrediterade Business School

AACSB Ackreditering

Den Paul College håller den distinkta äran att ackrediterad av AACSB International (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business), den främsta ackreditera organ för handelshögskolor, över hela världen. AACSB ackrediterade skolor bekräftar sitt engagemang för kvalitet och ständiga förbättringar genom en noggrann och omfattande granskning. Endast 560 skolor internationellt har uppfyllt eller överskridit AACSB strikta standarder som skall tilldelas denna elit ackreditering.

AACSB International ackreditering försäkrar intressenter som handelshögskolor:

  • Hantera resurser för att uppnå en levande och relevant uppdrag.
  • Advance näringsliv och förvaltning kunskap genom fakultet stipendium.
  • Ge hög kaliber undervisning i kvalitet och nuvarande läroplaner.
  • Odla meningsfull interaktion mellan studenter och en kvalificerad lärare.
  • Producera akademiker som har uppnått angivna kunskapsmål.

ACPHA Accreditation

Hospitality Management vid University of New Hampshire är också ackrediterat av ACPHA (Accreditation kommissionen för program i Hospitality Administration). ACPHA ackreditering har två grundläggande syften: För att säkerställa kvaliteten på programmet och att bistå i förbättringen av den institution eller program.

NEASC Accreditation

Alla UNH program också ackrediterade av NEASC, The New England Association of skolor och högskolor. NEASC, landets äldsta regionala ackrediteringsorganet, tjänar mer än 2.000 offentliga och privata institutioner i Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont, liksom amerikanska internationella skolor i mer än 60 länder.

Platser

Durham

Peter T. Paul College of Business and Economics

Address
10 Garrison Avenue
University of New Hampshire

03824 Durham, New Hampshire, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 603-862-1367

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited