Läs den officiella beskrivningen

Merit Business School Grundades 2012 som en högskolan av företag som erbjuder kvalitet online MBA och Examen certifikat examen.

Merit Är en ny typ av företagsskola för dagens moderna, välskötta student. Genom vår globala inlärningsplattform och online supportsystem erbjuder vi verkligen prisvärd tillgång till kvalitetsprogram för att arbeta vuxna från hela världen. Vårt mål är att förbättra tillgången till kvalitetsledning och karriärmöjligheter för företagsledare, ägare och entreprenörer.

Merit studenter är övertygade, optimistiska och etiska ledare som överskrider nationella gränser. Merit akademiker är skickliga i kritiskt tänkande, problemlösning, teknik och presentationskunskaper - viktiga drag för entreprenörs och organisatorisk framgång.

Vi är stolta över vår världsomspännande utövarefakultet och relevant läroplan, som engagerar studenterna Varje kontinent-Europa, Amerika, Och Asien. Merit gör det möjligt för vuxna att få tillgång till kvalitetsutbildning när som helst och var som helst. Skolan var ursprungligen kallad Executive Academy of Scottsdale och arbetar fortfarande från Scottsdale, Arizona. Merit Erkänns inom området för yrkesutbildning och entreprenörskap. Merit Är stolt över att presentera en rigorös, Amerikansk stil MBA till en global studentpopulation, som vill hålla sig aktuell med moderna affärsprinciper och praxis. För 2016, Merit Business School erbjuder ett fullt licensierat online MBA-program med flexibla startdatum och relevanta koncentrationer - idealisk för tidsbegränsade individer som vill fortsätta sin karriär eller starta ett nytt företag.

Accreditation

Merit Business School är tillståndslicens och anpassar sina program med CHEA-godkända, nationellt erkända ackrediteringsstandarder. Merit levererar högkvalitativ forskarutbildning med flera utvärderingsåtgärder och arbetar med lämpliga nationella och specialiserade ackrediterare.

Internationella studenter

Mer än 80% av meritstudenterna kommer från länder utanför USA, vilket skapar en mångsidig och livlig utbildningsgrupp. Internationella studenter som inte är medborgare eller fast bosatta i USA är välkomna att ansöka om merit MBA och examensbevis program. På grund av programmet online kan Merit Business School inte utfärda I-20 dokumentation för att tillåta internationella MBA-studenter att komma in i USA på studentvisum.

Likväl ger Merit genom sin Global Learning Portal och enastående fakultetsmedlemmar en oöverträffad möjlighet för internationella MBA-studenter att få en överkomlig, högkvalitativ amerikansk stilutbildning online. Det finns inget bosättningskravet. Du kan studera och lära dig var du än bor. Det finns också en mängd betalningsmöjligheter.

Vill du lära dig mer? Kontakta en Merit representant idag och ta reda på hur du tar dina nästa steg.

Programmen undervisas på:
Engelska