Läs den officiella beskrivningen

Om Loyola

Loyola University Maryland är en jesuit, katolska universitetet engagerat i pedagogiska och andliga traditioner i Jesu samhälle och utvecklingen av hela personen. Därför inspirerar universitetet eleverna att lära sig, leda och tjäna i en mångsidig och föränderlig värld.

Vid Loyola har de idealer som har styrt jesuituniversitetet under nästan 500 år - akademisk excellens, cura personalis , service, rättvisa, mångfald och integritet - bland annat fortsätter att forma akademiska, sociala och andliga upplevelser vi erbjuder våra studenter, program vi förföljer och de relationer vi bygger med de samhällen som omger oss.

110784_rsz_adobestock_61764258.jpg

Loyola Mission

Loyola syftar till att förbereda studenterna på både grundnivå och examennivå för liv av meningsfull professionell service och ledarskap. På Loyola innebär detta att läroplanen är rigorös och fakultetens förväntningar är höga. Eleverna utmanas att förstå de etiska dimensionerna av det personliga och professionella livet och att undersöka sina egna värderingar, attityder och övertygelser.

Förutom akademiska kursuppdrag stöds Jesuit-uppdraget genom en rad olika program och evenemang sponsrade av olika universitetsavdelningar.

Vision Statement

Utbildningen av män och kvinnor av medkänsla och kompetens som är förknippad med önskan att söka Guds större ära, utgör den långvariga ambitionen om Loyola University Maryland . Det idealet, som först belyses av St Ignatius of Loyola, grundare av Jesu samhälle och namnos av vårt universitet, fortsätter att styra Loyola, eftersom det strävar efter att leda studenter, lärare, personal, alumner och vänner vidare till löftet om en undersökt liv av intellektuell, social och andlig skönhet.

För att uppnå dessa mål hävdar Loyola en djärv vision som universitetet kommer att uppnå genom att ge studenterna en liberal utbildning som omvandlar dem, vilket säkerställer att de lägger högsta värde på det intellektuella livet, och det ger dem en förståelse för att ledarskap och service till världen är intimt ansluten. Likaså kommer Loyola att vara en erkänd ledare inom utbildningen och erbjuda program som svarar mot behoven hos de professionella och akademiska samhällen som tjänar, inspirerar sina doktorander till ledarskap och förkroppsligar dem kunskapen om att tjänsten till den större världen är en definiera mått på deras professionella ansvar fullt ut förstått.

I allt detta kommer Loyola att vara någonsin medveten om Jesuitförbudet att syftet med all utbildning i slutändan är att människans anda förstärks.110787_rsz_adobestock_206335315.jpg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Loyola University Maryland

Den Emerging Leaders MBA (ELMBA) är ett heltid, ettårigt kohortprogram utformat för nyutexaminerade och tidiga karriärprofessorer. Cohorts består av olika individer med e ... [+]

Den Emerging Leaders MBA (ELMBA) är ett heltid, ettårigt kohortprogram utformat för nyutexaminerade och tidiga karriärprofessorer. Cohorts består av olika individer med ett brett utbud av pedagogiska och professionella bakgrunder och utsätter eleverna för programmet för värdefulla nätverk som sträcker sig långt bortom klassrummet. Sellinger School of Business har nyligen kallats en "Bäst" Business School av Princeton Review i sin 2019 årliga business school rankings. MBA Central rankade också programmet bland de "Topp 50 snabbaste MBAerna" baserat på ackreditering, undervisning och prestige.

Aktivt lärande

Vårt underdrivande, erfarenhetsbaserade läroplan bygger på dina starka funktionella kunskaper och kritiska tänkande färdigheter genom en rad olika verkliga erfarenheter, inklusive företagsbesök, mentorskap och praktikplatser. Varje termin ger möjlighet att delta i "First Friday" -besök, ledarskaps- och karriärutvecklingsverkstäder, nätverk och teambyggnadsövningar.... [-]

Amerikas förenta stater Baltimore
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

What's Your Strong Truth?