Läs den officiella beskrivningen

Vad är nu College of Professional och fortsatta studier öppnade under hösten 1946 som La Salle Evening Division, med 36 män möte i sex kurser på måndag, tisdag och torsdag. Kort därefter var Evening Division med "en enorm inverkan på Delaware Valley industrier med över 350 olika företag och industriföretag ... representerade i studentkåren." Under de första två decennier, lockade Evening Division studenter berörs i första hand med professionell och kompetens- orienterade läroplaner ", i kemi, elektronfysik och tillämpad matematik." Redovisning, industriell ekonomi och teknisk fysik var de mer populära majors, och tre lokala företag, General Electric, Philco och RCA, var hade mer än 100 anställda deltar La Salle på natten. På 1970-talet, nya arbetstillfällen i områden med anknytning till den offentliga välfärden framkallas en våg av elevernas intresse för samhällsvetenskap, särskilt psykologi och straffrätt. Senare, lockade Computer Science and Business Administration flest studenter. Många socioekonomiska förändringar skedde på 1970-talet. Invånare och företag flyttade från staden till förorterna. De kristna Brothers historien om "uppfyller studenter där de är" som en stödjande miljö för planerna på att utbilda vuxna. För att möta den växande efterfrågan på grund- och forskarutbildning, var bockarna County Center i Newtown Pennsylvania grundades 1997 och Montgomery County Metroplex i Plymouth Meeting Pennsylvania grundades 2008. La Salle universitetets engagemang för innovation, tillgänglighet och utmärkt akademisk kvalitet inom ramen för College of Professional och fortsatta studier strävar ständigt efter att behålla sitt rykte som en av regionens bästa institutioner för att utbilda vuxna. College of Professional och fortsatta studier ledarskap, instruktörer och personal har åtagit sig att se till att alla deltagare får de allra bästa möjligheter i det livslånga lärandet. Uppdragsbeskrivning La Salle University College of Professional och fortsatta studier vill vara den institution val i Delaware Valley för att möta de förändrade behoven hos vuxenstuderande som söker det bästa i det livslånga lärandet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Vårt program är internationellt erkänd för att ha tjänat ackreditering från AACSB International (Föreningen för främjande av Collegiate Schools of Business). Vi betonar ... [+]

Ekonomexamen (masterexamen)

Vårt program är internationellt erkänd för att ha tjänat ackreditering från AACSB International (Föreningen för främjande av Collegiate Schools of Business). Vi betonar akademisk kompetens och ett engagemang för ständiga förbättringar.

I Lasallian traditionen, blandar vårt program akademisk teori med praktiska erfarenheter från våra olika, mycket motiverade studenter och framstående lärare. Klasserna är små så att du kan lära känna dina klasskamrater och lärare väl och lära sig i en dynamisk miljö.

Detta MBA-programmet erbjuds på Basel Chamber of Commerce. Varje elev tar 45 poäng i helgen format som börjar i januari eller maj. Programmet avslutades i 15 månader och är begränsat till 20 till 25 studenter. Studenterna kommer att resa till USA för en vecka under programmet.... [-]

Schweiz Basel Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska