Kelley School of Business Indiana University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kelley School erbjuder en top-tier företagsutbildning inriktad på att vägleda dig mot din egen verklig framgång.

Vid Kelley School of Business, vi är i branschen för att skapa karriär fart. Våra studenter har talang för att lyckas, ödmjukhet att växa och uthållighet att framhärda. Att ande kombination med en utbildning som bara eliten Kelley School kan leverera-resultat i akademiker med de kunskaper och färdigheter som behövs för att möta nya utmaningar, att göra en positiv förändring möjlig och att bidra till deras organisationer från dag ett.

Vi har våra rötter i den första affärs kurs som erbjuds på Indiana College i Bloomington 1830. Indiana College växte till att bli Indiana University och School of Commerce och finans, som grundades 1920, växte till att bli den Kelley School of Business. Vi har erbjudit affärer kurser på vår Indianapolis campus sedan 1916, genomfört fortbildning 1952 och förskott verksamhet utbildning på global nivå. Vår tidslinje visar upp mer än 100 år av Business Excellence.

om kelley

Rekryterare säger att de söker sig till våra studenter och akademiker för sin positiva, hårt arbetande attityd och deras förtroende som kommer från den verkliga världen, tillämplig Utbildning vår fakultet leverera på varje universitetsnivå.

Våra lärare efterfrågan och få det bästa av våra studenter. Kelley eleverna lära sig att köra resultat. Denna kvalitet återspeglas i våra enastående elevarbetssäljkurser, rykte våra karriärtjänster och vår globala position som en topp Business School.

baner

Gå från ögonblick till momentum

Det finns stunder av betydelse i livet. De hända var som helst, när som helst. En blixt av inspiration för ett nytt företag, en introduktion till en mentor, landar de stora jobb dom är avgörande ögonblick som definierar dig. Och utan ordentlig utbildning och stöd, det är allt de är: enstaka ögonblick som slutar när de slutar. Med Kelley, dessa stunder explodera i kedjereaktioner av möjligheter. Du är inte bara förberedd för dem; du kan navigera dem för att vägleda dig mot din egen verklig framgång.

baner

Mission

Uppdraget för Kelley School of Business är att förändra livet för studenter, organisationer och samhället genom ledarskapsutbildning och forskning. Vårt mål är att producera: a) studerande som är medborgare i världen som har en positiv inverkan på deras organisationer och de samhällen där de bor, och b) forskning som avancerar både teori och praktik. Vi betonar en gemensam strategi som uppmuntrar bildandet av mervärdes partnerskap mellan lärare, studenter, alumner, andra universitet och akademiska enheter på IU, och med den privata sektorn och icke-vinstdrivande organisationer.

På Kelley School, är vi måna om att behålla ett system av värderingar grundade på:

  • Etiskt beteende och integritet
  • Excellence, professionalism och stolthet över allt vi gör
  • Personliga initiativ och eget ansvar
  • Full inkoppling av alla våra lärare och personal i pursing uppdrag i skolan
  • Pågående innovation i våra program och stipendium
  • En anda av samarbete, hövlighet, respekt och kollegialt beteende i alla sammanhang
  • Öppen och rättfram kommunikation
  • Mångfald och delaktighet och
  • Rättvis och jämlik erkännande för prestanda

Platser

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, Amerikas förenta stater

Indianapolis

Address
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, Amerikas förenta stater