Krannert Executive Education, Purdue University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UTBILDNING att uppfylla dina mål

Executive Education vid Purdue University erbjuder program för att passa individuella mål och företagets behov.

Yrkesverksamma tjäna en Executive MBA för att förbereda sig för kort och lång sikt karriär mål. Yrkesmän utveckla ledningskompetens i så lite som en vecka i våra öppna registrering certifikat program. Företag dra nytta av våra egna program, som syftar till att möta de unika behoven hos deras organisation. Oavsett din personliga eller företagets mål, undersöka hur en Krannert Executive Education program kan hjälpa dig att nå och överträffa dem!

varför Krannert

Morgondagens företagsledare kommer att vara de som talar språket i innovations som vet hur man analysera data, utveckla och statistiskt motivera kreativa affärslösningar, och även ta ny teknik på marknaden.

Om du föreställa dig själv som en av dessa ledare är Krannert School of Management där du vill vara.

Levande i en världsberömd, forskningsbaserad universitet med en lång historia av ledarskap inom vetenskap och teknik, erbjuder Krannert en mer analytisk, problemlösning märke av företagsutbildning och en mer pragmatisk, få arbetsplatsen-done inställning till akademiker .

Till skillnad från någon annanstans, på Krannert, lär du dig hur man lär sig, hur man fråga, forskning och tänka i nya banor.

Hela tiden, kommer du att vara nedsänkta i en gemensam, arbetsmoral kultur som ger den mjuka färdigheter ledarskap-how för att utveckla och kommunicera en vision, och diplomatiskt påverka andra att förverkliga det.

Det är därför Krannert. Det är där globala företagsledare börjar.

Ta en bredare titt på Krannert erfarenhet.

Purdue Brand of Business

"Houston, vi har ett problem ..." Inspirerad av en av de mest suspenseful händelserna i amerikansk historia, har denna ikoniska slagord blivit en verbal "Bat-signal" för skarpa hjärnor som kan anpassa sig och reagera snabbt i en tanke snabb situation .

Det är också en perfekt bild av varför ekonomistudenter vid Krannert School of Management examen med en övertygande fördel.

Betraktas som en av landets elit handelshögskolor, Krannert arbetar nära till en topprankad ingenjörsskola, som producerar 23 Apollo och andra NASA astronauter - långt mer än något annat universitet.

Rörelse mot denna bakgrund av Purdue styrka inom vetenskap och teknik, Krannert närmar unikt företag lärande från ett forskningsbaserat, kvantitativ vinkel som utvecklar elevernas analytiska förmåga och naturligtvis ger akademiker med de resursstarka, tror snabba problemlösning varje modern -Day kommersiella krav företag.

En Innovation ekosystem

Steg utanför teori och faktiskt komma till saken. Inom räckhåll för varje Krannert klassrum är en dynamisk idé fabriks en verklig, praktisk forskning och utveckling och affärs start "ecosystem'-som erbjuder en unik erfarenhet av lärande.

Händer just på campus, är detta högre utbildning / privata företag "fusion" där investerare, tillverkningspartner, företagare, forskare, professorer, alumner och studenter precis som du kontinuerligt vrida redskap för industriell utveckling.

Genom association, Krannert studenter har tillgång till otroliga behovsbaserade möjligheter där de får praktisk erfarenhet kommersialisera och optimera real operativa inställningar, de allra senaste tekniken.

Otroligt Savvy Karriärtjänster

Livets viktigaste lärdomar sällan återfinns i en bok. För övrigt, när avkastningen på din utbildning investering kommer ner till det jobb du slutligen landa, är de inte återfinns i en "hands-on" lab heller.

De finns i den rikedom av mänskliga nätverk och ovärderliga nyttan av professionella sociala kompetensutveckling som är värdehöjande kännetecken för Krannert School of Management.

Som student vid Krannert, till skillnad från någon annanstans, kommer du att kunna utnyttja en dynamisk array av karriär resurser och möjligheter som sträcker sig från ledningen kurser och en-mot-en coaching, till ett alumninätverk oöverträffad i branschen mångfald och en fullständig skiffer med hög energi karriärmässor-inklusive den största kollegiala mässan i landet.

Lättillgänglig "Mänskliga resurser

Högre utbildning bör vara ner till jorden.

Det är därför, som ett komplement till sin mer analytisk, forskat-baserade företag läroplanen, Krannert School of Management arbetar med ett MO som är djupt uppskattar de mer organiska, mindre besvärjelser mänskliga kvaliteter utbildning.

Från det ögonblick hörs en levande röst när du först aktivera Krannert skolan, kommer du att uppskatta allt det som gör du känna sig välkomna och verkligen stöds hela din akademiska sysselsättningar.

Ser tillbaka, så gott som varje kandidat kan peka på en personlig engagemang på Krannert som en vändpunkt i hans eller hennes resa-en av de ovärderliga elev mentorsprogram, betoningen på fakulteten tillgänglighet, kohort inlärningsmodell, den outtröttlige karriär service coaching, eller den fantastiska global exponering erfarenhet, med Purdue konsekvent rankning högt i på campus mångfald och studera-utomlands möjligheter.

Liten skola, enormt nätverk

Det är inte storleken på fisken i dammen. Det är hur tätt "skola" är. När andra affärs högskolor, rätt eller fel, främja en mer individualistiska, konkurrenskraftig, status driven elev vibe, det Krannert School of Management är unapologetically Team orienterad.

Ja, är Krannert del av en Big Ten universitet och erbjuder alla relaterade "big-damm" fördelar som följer med det, bland annat tillgång till ett globalt och mycket engagerade alumninätverk som dramatiskt förbättrar lärande och karriärmöjligheter.

Men i jämförelse med sina konkurrenter, är Krannert proportionellt mindre skala upprätthålla en studentgiven familj känsla, en mer ömsesidigt uppmuntrande atmosfär av konkurrens, och en mycket samarbete klassrumsmodell som är reflekterande av hur dagens framgångsrika företagen driva och lösa problem.

Så stor fisk på campus? Kanske. Men mycket få på Krannert lagt mycket lager i det. Istället är de mer benägna att lyckas tillsammans.

Det är Business as Unusual

Eftersom det framgångsrika varumärket har alltid en differentierad fördel.

Oavsett om man talar om ett företag, en produkt, ett universitet eller en student, har framgångsrikt varumärke personlighet. Ett djup. En motivation. Ett syfte.

Vid Krannert School of Management, varje aspekt, är varje nyans av den totala utbildningsupplevelse utformade, byggda och avsedda att lägga textur till tillväxt som student och, ännu viktigare, din framtid som professionell.

Purdue Är tillväxtfaktor för Game Changers

Från och med februari 2016 ...

8 producent av start talang bland amerikanska offentliga universitet

18 i de flesta alumner fungerar som Fortune 500 verkställande direktörer

91% examen framgång (5-åriga genomsnittet)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Online och Campus-kombinerat Deltid 19 månader September 2019 Amerikas förenta stater Lafayette

EMBA-programmet på Purdue har tillhandahållit pedagogiska lösningar för yrkesverksamma inom mer än 30 år. Programmet har topp Krannert-fakulteten och högtalare som är kända för sin kompetens. Det är konsekvent rankat bland de bästa programmen i världen. [+]

EMBA-programmet på Purdue har tillhandahållit pedagogiska lösningar för yrkesverksamma inom mer än 30 år. Programmet har topp Krannert-fakulteten och högtalare som är kända för sin kompetens. Det är konsekvent rankat bland de bästa programmen i världen.

Du kan slutföra din EMBA-grad medan du fortfarande är heltid anställd och delta i personliga lektioner bara en till två veckor per kvartal. Det är ett format som ger dig det bästa av båda världar - online bekvämlighet och kraften i förbättrad inlärning och nätverk med andra yrkesverksamma från hela USA och världen.

Mer information

Kolla in vår broschyr för mer information.

Minst 5 års arbetslivserfarenhet krävs för programmet.... [-]


IMM Global Executive MBA

Online och Campus-kombinerat Deltid 19 månader March 2019 Amerikas förenta stater West Lafayette

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin. [+]

Rätt Rätt Förberedelse för Global Management

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin. Genomförs av fem handelshögskolor på fyra kontinenter, erbjuder vårt program en verklig global räckvidd kombinerat med en lokal nedsänkning tack vare 10 veckor av campushem i sju olika länder.

Snabb faktaTjäna två MBA-grader: Purdue (USA) och TIAS (Nederländerna)Internationell nedsänkning: 10 veckor i sju länder på fyra kontinenterProgram Språk: 100% engelskaGenomsnittlig erfarenhet av dina medstudenter: 13-15 årNätverk: Bibehåller en livstid

IMMs fem partnerskolor är alla ledande institutioner i sina respektive regioner och representerar några av världens mest konkurrenskraftiga delar: Europeiska unionen, USA och tillväxtmarknader. Upptäck fördelarna med att ha tillgång till tanke ledare från fem främsta universitet.... [-]


Videoklipp

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Kontakt

Purdue Krannert School of Management

Adress, rad 1 Lafayette, Indiana, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.krannert.purdue.edu/executive
Telefonnummer +1 765-494-1554