Läs den officiella beskrivningen

Utbildning för att möta dina mål

Executive Education på Purdue University erbjuder program som passar individuella mål och företagsbehov.

  • Arbetande yrkesverksamma tjänar en Executive MBA för att förbereda sig för omedelbara och långsiktiga karriärutvecklingsmål.
  • Industrins yrkesverksamma utvecklar ledarskap i så lite som en vecka i våra professionella utvecklingsprogram.
  • Företagen drar nytta av våra anpassade program, utformade för att möta deras unika behov.

Oavsett dina personliga eller företags mål, utforska hur ett Krannert Executive Education program kan hjälpa dig att nå och överträffa dem!

Varför Krannert

Morgondagens affärsledare kommer att vara de som talar innovationsspråket - som vet hur man analyserar data, utvecklar och statistiskt motiverar kreativa affärslösningar och till och med tar ny teknik på marknaden. Om du tänker dig som en av dessa ledare är Krannert School of Management där du vill vara. Levande inom ett världsberömt, forskningsbaserat universitet med en lång historia av ledarskap inom vetenskap och teknik, erbjuder Krannert ett mer analytiskt problemlösande varumärke av företagsutbildning och ett mer pragmatiskt, jobbigt gjort tillvägagångssätt för akademiker . Till skillnad från någon annanstans, på Krannert lär du dig hur du lär dig - hur man frågar, forskar och tänker på nya sätt. Under tiden blir du fördjupad i en samarbets- och arbetsetisk kultur som ger ledarskapets mjuka färdigheter, hur man utvecklar och kommunicerar en vision och diplomatiskt påverkar andra för att aktualisera den. Det är därför Krannert. Det är här globala företagsledare börjar. Ta en bredare titt på Krannert-upplevelsen.

Purdue Brand of Business

"Houston, vi har ett problem ..." Inspirerat av en av de mest spännande händelserna i amerikansk historia har denna ikoniska fångstfras blivit en verbal "Bat-signal" för skarpa sinnen som kan anpassa sig och reagera snabbt på en tänkbar situation . Det är också en perfekt ögonblicksbild av varför företagsstudenter på Krannert School of Management utbildar sig med en övertygande fördel. Omfattar som en av landets elitskolor, jobbar Krannert nära till en topprankad ingenjörskola, som producerar 23 Apollo och andra NASA-astronauter - långt mer än något annat universitet. Skannar mot denna bakgrund av Purdues styrka inom vetenskap och teknik, närmar sig Krannert affärsinlärning från en forskningsbaserad, kvantitativ vinkel som utvecklar elevernas analytiska färdigheter och producerar naturligtvis akademiker med de resursfulla, tänkbara problemlösningsförmågorna varje modern -dag kommersiella företag krav.

Ett innovationsekosystem

Steg utanför teorin och faktiskt gå ner till affärer. Inom arméns räckvidd i varje Krannert-klassrum är en dynamisk idéfabrik - en verklig, praktisk R

Otroligt savvy karriärtjänster

Livets viktigaste lektioner finns sällan i en bok. När det gäller att avkastningen på din utbildningsinvestering kommer till det jobb du äntligen landar, finns de inte heller i ett "hands-on" -laboratorium. De finns i rikedom av mänskliga nätverk och det ovärderliga verktyget för professionell social kompetensutveckling som är värdetillförda kännetecken för Krannert School of Management. Som student på Krannert, till skillnad från någon annanstans, kan du utnyttja en dynamisk uppsättning karriärresurser och möjligheter som sträcker sig från ledarskapsundervisning och en-till-en-coaching till ett alumni-nätverk som är oöverträffad i branschmångfald och en fullständig skiffer av hög energi karriär mässor-inklusive den största collegiate mässan i landet.

Tillvägagångssätt "mänskliga" resurser

Högre lärande bör ligga ner till jorden. Därför fungerar Krannert School of Management som ett komplement till sin mer analytiska, forskarbaserade affärsplan, med en MO som är djupt uppskattad av de mer organiska, mindre formella mänskliga kvaliteterna av utbildning. Från det ögonblick du hör en levande röst när du först anländer till Krannert-skolan, uppskattar du allt som gör att du känner dig välkommen och verkligen stödd under dina akademiska sysslor. När man tittar tillbaka kan praktiskt taget varje kandidat peka på ett personligt engagemang hos Krannert som en vändpunkt i sin resa - ett av de ovärderliga studentmentorprogrammen, betoning på fakultetens tillgänglighet, kohortinlärningsmodellen, den outtröttliga karriärservicen, eller den fantastiska globala exponeringsupplevelsen, med Purdue som konsekvent rangordnas högt på campusdiversitet och möjligheter att studera utomlands.

Småskola, enormt nätverk

Det är inte fiskens storlek i dammen. Det är så tätt "skolan" är. När andra företagshögskolor, rätt eller fel, främjar en mer individualistisk, konkurrenskraftig, statusdriven studentvibe, är Krannert School of Management unapologiskt lagorienterad. Ja, Krannert är en del av ett stort tio universitet och erbjuder alla relaterade "big-dam" -fördelar som följer med det, inklusive tillgång till ett globalt och mycket engagerat alumni-nätverk som dramatiskt förbättrar inlärnings- och karriärmöjligheter. Men i jämförelse med sina kamrater är Krannert proportionellt mindre i skala - upprätthåller en studentberättigad familjens känsla, en mer ömsesidig uppmuntrande atmosfär av konkurrens och en högt samarbetande klassrumsmodell som reflekterar hur dagens framgångsrika företag verkar och löser problem. Så, stor fisk på campus? Kanske. Men väldigt få hos Krannert satte mycket lager i det. Istället är de mer benägna att lyckas tillsammans.

Det är Business som ovanligt

Eftersom det framgångsrika varumärket alltid har en differentiell fördel. Oavsett om man pratar om ett företag, en produkt, ett universitet eller en student, har det framgångsrika varumärket en personlighet. Ett djup. En motivation. Ett syfte. På Krannert School of Management, är varje fasett, varje nyans av den totala utbildningsupplevelsen konstruerad, byggd och avsedd att lägga till textur till din tillväxt som student och, ännu viktigare, din framtid som professionell.

Purdue är tillväxtfaktor för speländringar

Från och med 2018:

  • # 1 destination av internationella studenter i STEM disciplines (US Department of Homeland Security)
  • # 5 bland offentliga universitet i Wall Street Journal ranking av 500 amerikanska högskolor
  • # 11 bland offentliga universitet (US News
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Krannert Executive Education, Purdue University

EMBA-programmet på Purdue har tillhandahållit pedagogiska lösningar för yrkesverksamma inom mer än 30 år. Programmet har topp Krannert-fakulteten och högtalare som är kän ... [+]

EMBA-programmet på Purdue har tillhandahållit pedagogiska lösningar för yrkesverksamma inom mer än 30 år. Programmet har topp Krannert-fakulteten och högtalare som är kända för sin kompetens. Det är konsekvent rankat bland de bästa programmen i världen.

Du kan slutföra din EMBA-grad medan du fortfarande är heltid anställd och delta i personliga lektioner bara en till två veckor per kvartal. Det är ett format som ger dig det bästa av båda världar - online bekvämlighet och kraften i förbättrad inlärning och nätverk med andra yrkesverksamma från hela USA och världen.

Mer information

Kolla in vår broschyr för mer information.

Minst 5 års arbetslivserfarenhet krävs för programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Lafayette
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
19 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Krannert Executive Education, Purdue University

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin. ... [+]

Rätt Rätt Förberedelse för Global Management

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin. Genomförs av fem handelshögskolor på fyra kontinenter, erbjuder vårt program en verklig global räckvidd kombinerat med en lokal nedsänkning tack vare 10 veckor av campushem i sju olika länder.

Snabb faktaTjäna två MBA-grader: Purdue (USA) och TIAS (Nederländerna)Internationell nedsänkning: 10 veckor i sju länder på fyra kontinenterProgram Språk: 100% engelskaGenomsnittlig erfarenhet av dina medstudenter: 13-15 årNätverk: Bibehåller en livstid

IMMs fem partnerskolor är alla ledande institutioner i sina respektive regioner och representerar några av världens mest konkurrenskraftiga delar: Europeiska unionen, USA och tillväxtmarknader. Upptäck fördelarna med att ha tillgång till tanke ledare från fem främsta universitet.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
19 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Purdue Krannert School of Management
Address
Lafayette, Indiana, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 765-494-1554