Hampton University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Andra universitet lär helt enkelt historia. Hampton University sätter dig rätt i mitten av den. För, som du snart kommer att upptäcka, är du inte bara en del av Hampton University - Hampton University är en del av dig.

Medan våra rötter nå djupt i historien om denna nation och afroamerikansk erfarenhet, siktet - som ditt - är inställda och hållet på horisonter av den globala gemenskapen av 21-talet.

Hampton University är rik på historia, traditionell, och är en dynamisk, progressiv institution för högre utbildning, som erbjuder ett brett utbud av tekniska, liberal- och forskarutbildningar. Förutom att vara en av de bästa historiskt svarta universiteten i världen, är Hampton University en tätt sammansvetsad grupp av elever och lärare, som representerar 49 stater och 35 territorier och nationer.

Hampton University ligger inbäddat vid stranden av Virginia halvön, nära munnen på Chesapeake Bay. Den omgivande staden Hampton har ett brett utbud av handel och industri företag, detaljhandel och bostadsområden, historiska platser, och miles av vattnet och stränder. Attraktioner som Fort Monroe, NASA Langley Research Center och Virginia Air and Space Center lägger till prakten - och helt enkelt roligt - på HU campus.

Mission

Hampton University är en omfattande högskola, tillägnad främjande av lärande, bygga karaktär och beredning av lovande studenter för ledande positioner och service. Dess läroplanen betonas är vetenskaplig och professionell med en stark liberal arts enligt omgjordar. Vid genomförandet av sitt uppdrag, kräver universitetet att allt att den inte är av högsta kvalitet.

En historiskt svart institution, är Hampton University engagerad i mångkulturalism. Universitetet tjänar studenter från olika nationella, kulturella och ekonomiska bakgrund. Från dess början till idag, har institutionen inskrivna studenter från fem kontinenter - Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Asien och Europa - och många länder, däribland Gabon, Kenya, Ghana, Japan, Kina, Armenien, Storbritannien och Ryssland, som samt Hawaiian och Karibien och många indian nationer. Placera sina studenter i centrum av sin planering, ger universitetet en helhetsutbildningsmiljö. Inlärning underlättas av en rad pedagogiska utbud, en rigorös läroplan, utmärkt undervisning, yrkeserfarenheter, flera möjligheter till ledarskap, och en betoning på utvecklingen av tecken som värderar integritet, respekt, anständighet, värdighet och ansvar.

Forskning och offentlig service är en integrerad del av Hampton uppdrag. För att öka stipendium och upptäckt, är fakulteten bedriver skrift, forskning och grantsmanship. Lärare, personal och studenter ger ledarskap och service till universitetet liksom det globala samhället.

Vid genomförandet av uppdraget, erbjuder Hampton University föredömliga program och möjligheter som gör det möjligt studenter, lärare och personal att växa, utvecklas och bidra till vårt samhälle på ett produktivt och användbart sätt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Health Kandidatexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se MA:er » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master in Business Administration

Campusstudier Heltid 2 - 5 år September 2019 Amerikas förenta stater Hampton

Hampton University School of Business erbjuder ett tvåårigt kandidatprogram och ett femårigt grundutbildning / kandidatprogram som leder till MBA-examen. Dessutom ges en doktor i filosofi programmet i företagsekonomi genom Hampton University Online och Graduate College. [+]

Hampton University School of Business erbjuder ett tvåårigt kandidatprogram och ett femårigt grundutbildning / kandidatprogram som leder till MBA-examen. Dessutom ges en doktor i filosofi programmet i företagsekonomi genom Hampton University Online och Graduate College.

Femårig grundutbildning och forskarutbildning

Det femåriga MBA-programmet innehåller 163 akademiska timmar av kurs med en inbäddad grundutbildning i företagsekonomi. Kompetenserna i den femåriga MBA uppnås genom ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som ger studenterna:

en liberal utbildning en bred redovisningsteknik, teknik och teknikbaserad affärsbakgrund social förmåga; och, strukturerad och varierad arbetslivserfarenhet; ... [-]