Grand Canyon University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UNIVERSITET SNAPSHOT

Campus

Välkommen till Grand Canyon University (GCU), Arizona främsta privata Christian University. För mer än 65 år, har vår Phoenix campus varit inkörsporten till framgång för otaliga forskare och industriledare. Vårt engagemang för vår kristna världsuppfattning genomförs på ett kärleksfullt sätt som ger större enhet över hela universitetet, och våra grunddokument hjälper till att formulera dessa övertygelser och vem vi är som samhälle. Med tunnland av natursköna grunder och enastående faciliteter, bjuder vi nästa generation av studenter och yrkesverksamma att njuta hela universitetet erfarenhet.

University tillväxt

GCU växer snabbt med planer för fortsatt expansion. Sedan 2009 har vi investerat miljontals till universitetet för att förbättra kvaliteten på akademiska erbjudanden och student upplevelser. Infrastrukturen omfattar nya klassrum, laboratorier, bibliotek, studentstödcentra, uppehållstillstånd hallar och rekreationsanläggningar. På hösten 2016 välkomnade vi ett rekordantal studenter till vår Phoenix campus och vi planerar att expandera vår studentpopulation och campusanläggningar framåt.

Vårt universitet fortsätter också att tillgodose våra växande online och kväll elev samhällen. Vi har tiotusentals online-studerande klass från hela världen. I sin tur, är vi ständigt förfina våra digitala plattformar för att leverera GCU enastående campus erfarenhet virtuella miljöer. Vi bygger också ytterligare campus platser för att hjälpa heltid och kvälls studenter delta i klassen närmare hem.

"Ny" infunderas i hela GCU: s växande campus. På hösten 2016 slutade vi byggandet på en modern byggnadsteknik på 173.447 kvadratmeter, konstruerad för att rymma vårt växande antal studenter som studerar i STEM-majors. Vi öppnade också tre nya lägenhetsbyggnader på campus för upperclassmen. Som ett led i vårt initiativ att lägga till 10 nya idrottsanläggningar till campus under de närmaste två åren presenterade vi den helt nya GCU-stadion på 6000 platser hösten 2016, hem till våra NCAA Division I-fotbollslag.

GCU har också expanderat utanför campus med nya egenskaper. GCU Hotel ligger nära campus och erbjuder prisvärda rumspriser och renoverade boende - det perfekta stället för familjer att bo när de besöker sin student. Canyon 49 Grill, som ligger i hotellet, erbjuder en perfekt lokal hangout, med utsökt mat, familjevänlig atmosfär och massor av Lope anda och gästfrihet. Utforska GCU Hotel genom att besöka gcuhotel.com; Klicka på Matlagning för att bläddra i Canyon 49 Grills menyer. Grand Canyon Beverage Company, som också ligger i hotellet och på campus, erbjuder gourmetdrycker, inklusive kaffe, te och specialdrycker.

Student Experience på GCU

På GCU hittar du allt du behöver för att njuta en hel college erfarenhet, från NCAA Division I friidrott som passar stil uppehållkorridorer, populära matställen, roliga evenemang och klubbar och organisationer. Traditionell, på nätet och kvälls studenter värderas lika medlemmar av vårt samhälle och få tillgång till GCU resurser och evenemang campus.

GCU: s uppdrag och vision

Vision

GCU är ett främsta kristna universitet, som utbildar studenter att leda och tjäna.

Mission

Grand Canyon University förbereder eleverna att bli globala medborgare, kritiska tänkare, effektiva kommunikatörer och ansvariga ledare genom att tillhandahålla en akademiskt utmanande, värderingsbaserad studieplan från det kristna arvet.Christian Worldview: Kandidater från GCU kommer att kunna uttrycka aspekter av den kristna världsuppfattningen, som påverkar mänskligt värde och värdighet, etiskt beslutsfattande, akademiska discipliner och kallelse.

"Ty det finns en Gud, och det finns en medlare mellan Gud och män, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globala medborgare: Globala medborgare lär sig med empati, undviker etnocentris och omfamnar verkligheten att människor är olika. De uppskattar en rad perspektiv på historia, religion, värdesystem och många andra aspekter av livet. Global medborgarskap innebär att vi genom att förstå andra lär oss att förstå oss själva.

"Den samma Herren är allmännens Herre och välsignar alla som kallar på honom." (Romarbrevet 10: 12b)

Effektiva kommunikatörer: Effektiva kommunikatörer utmärker sig i språkkunnighet, förstår hur det skriftliga ordet påverkar andra intellektuellt och emotionellt och utmanas att anställa nya mötesplatser och kommunikationssätt.

"Må min muns ord och meditationen i mitt hjärta vara glädjande för dig, Herre." (Psalm 19:14)

Ansvariga ledare: Ansvariga ledare är grundade i världens verklighet, accepterar konsekvenserna av valet och strävar mot osjälviskt för att hjälpa andra att möta sin högsta potential genom tjänarnas ledning.

"Istället, den som vill bli stor bland er måste vara din tjänare." (Matteus 20:26)

Kritiska tänkare: Kritiska tänkare arbetar för att behärska klarhet och logik i tanken. De ställer frågor och ökar kunskap för att undvika blind acceptans av idéer, söker efter lösningar snarare än att bo på problem.

"Gör ditt bästa för att presentera dig för Gud som en godkänd, en arbetare som inte behöver skämmas och som korrekt hanterar sanningens ord." (2 Timoteus 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA på deltid » Se MBA:er » Se Online BScs » Se Online MSc » Se Online Magisterexamen » Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA med inriktning på cybersäkerhet

Online Heltid Deltid 8 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 fler

Master of Business Administration med ett inslag i Cybersecurity program grundar sig på en MBA, med en läroplan inbäddad i ledarskapsutveckling, organisatorisk tillväxt och operationshantering, och grunden för en karriär inom cybersecurity. [+]

Master of Business Administration med ett inslag i Cybersecurity program grundar sig på en MBA, med en läroplan inbäddad i ledarskapsutveckling, organisatorisk tillväxt och operationshantering, och grunden för en karriär inom cybersecurity. Detta MBA i cybersecurity-programmet sammanfogar kurser som är relevanta för dagens affärsverksamhet och informationsteknik, inklusive betoning på redovisning, ekonomi, organisatorisk ledarskap, management, marknadsföring och strategisk planering samt två MBA-kurser inom cybersäkerhet.

[-]

MBA på deltid

Magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på ekonomi

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University's Colangelo College of Business "Master of Business Administration (MBA) med en inriktning i finans förbereder yrkesverksamma för karriär inom ledarskap och ledning. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna din MBA och förbered dig för en framtid i finans Grand Canyon University's Colangelo College of Business "Master of Business Administration (MBA) med en inriktning i finans förbereder yrkesverksamma för karriär inom ledarskap och ledning. Stöd din kunskap om investeringar och finansiella strategier med avancerad kurs i ledning, organisationsbeslut, planering och resursupphandling. Kurserna diskuterar metoder för att säkerställa företagens solvens, lönsamhet och effektivitet.

Vår MBA i finansprogram uppmuntrar dig att bli en informerad kritisk tänkare genom forskning och tillämpning av kvantitativa metoder som omvandlar rådata till användbar information. Utforska aktier, obligationer och derivat samt deras tillämpning på portföljförvaltning. Avancerade affärsstrategier som fusioner och förvärv, partnerskap och samarbetsavtal granskas också.... [-]


Magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på redovisning

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

MBA med inriktning i redovisningsprogram utforskar ett brett spektrum av affärsemner och principer, inklusive de viktigaste grundarna för finansiell rapportering, ekonomi och marknadsföring. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Accelerera ditt lärande med MBA i redovisning Accelerera din väg till en karriär inom avancerad eller företags redovisning med Grand Canyon University (GCU) Master of Business Administration (MBA) med inriktning på redovisning. Lär dig principerna om bokföring och praxis som stöder ekonomisk stabilitet i affärer. I detta examensprogram, som erbjuds av Colangelo Business School, främjas kompetensen för att balansera böckerna eller konkurrera om avancerade ledningsställen.

MBA med inriktning i redovisningsprogram utforskar ett brett spektrum av affärsemner och principer, inklusive de viktigaste grundarna för finansiell rapportering, ekonomi och marknadsföring. Coursework granskar flera modeller av ledande ledarskap inklusive operationshantering. Under ledning av expertfakulteten diskuterar formulering och exekveringsmetoder inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden.... [-]


Magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på strategisk personalhantering

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

I Colangelo Business School (MBA) med inriktning på strategisk human resource management lär du dig att utveckla och främja mänsklig kapital som är avgörande för organisatoriska framsteg. I klasserna mognar du i din förmåga att bearbeta, integrera och tillämpa kunskaper på relevanta sätt. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna en Graduate Level Degree i Human Resource Management En effektiv och kunnig anställd kan driva ett företag till framgång. I Colangelo Business School (MBA) med inriktning på strategisk human resource management lär du dig att utveckla och främja mänsklig kapital som är avgörande för organisatoriska framsteg. I klasserna mognar du i din förmåga att bearbeta, integrera och tillämpa kunskaper på relevanta sätt.

Med MBA i mänskliga resurser utforskar och diskuterar du mångfald på arbetsplatsen, personalutveckling och hantering av talanger med kamrater i klassdiskussioner. Du utvecklar en strategisk syn på de mänskliga resurserna och utvärderar länken mellan beslutsfattande, ledningspraxis och verksamhetsrubrikerna. Du undersöker moderna komplexiteter som fusioner, förvärv, nedskärningar och globalisering som de relaterar till hantering av mänskliga resurser.... [-]


Magister i företagsekonomi med tonvikt i sportbranschen

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Ta din passion för sport till nästa nivå. Master of Business Administration (MBA) med en inriktning i Sports Business, erbjuds av Colangelo College of Business, är speciellt utformad för studenter passionerad om atletik. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Accelerera ditt lärande med MBA i sportbranschen Ta din passion för sport till nästa nivå. Master of Business Administration (MBA) med en inriktning i Sports Business, erbjuds av Colangelo College of Business, är speciellt utformad för studenter passionerad om atletik. I detta sportaffärs MBA-program stärker du dina affärsförmågor för att säkra en karriär inom den globala sportbranschen för multibillion dollar.

Kursinnehåll ger en blandning av affärs- och sportbranschens diskussion. Detta MBA idrottshantering online-program ger en rigorös affärsinriktad läroplan som syftar till att förbättra dina befintliga färdigheter inom försäljning och marknadsföring, ekonomi, intäktsgenerering, analys, redovisning och ledning.... [-]


Master i företagsekonomi med inriktning på projektledning

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Förbered dig för ditt PMI-certifikat ® Certifiering Med Grand Canyon University (GCU) Master of Business Administration (MBA) med inriktning på projektledning kan du förstärka din kompetens i effektiva affärsmetoder. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Förbered dig för din PMI-certifiering (Project Management Institute) Med Grand Canyon University's (GCU) Master of Business Administration (MBA) med inriktning på projektledning, kan du stärka din kompetens i effektiva affärsmetoder. Detta projektledningsprogram erbjuds av Colangelo Business School, som innehåller forskningsbaserade strategier med affärsgrunder för att förhöja dina kunskaper i traditionell och smidig projektledning. Coursework för att förbereda dig för funktionell hantering är logiskt inbäddad genom hela ditt program för att stödja din utveckling till en skicklig projektledare.

I denna MBA i projektledningsprogram läser du kärnfunktionerna hos en projektledare och tillämpar forskningsbaserade begrepp för att förbättra din effektivitet. Du använder dina interpersonella färdigheter för att hantera varje affärsfunktion och diskutera innovativa metoder för att minimera processer och förbättra produktiviteten. Om du väljer att driva GCU: s civilekonom med en inriktning på projektledning, har du tillgång till intensiv akademisk utbildning för att hjälpa dig att förbereda dig för den konkurrenskraftiga certifieringsprocessen från Project Management Institute (PMI) ®.... [-]


Master i företagsekonomi med inriktning på systemhantering

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Förbered dig för en avancerad roll i systemhantering med Master of Business Administration (MBA) med inriktning på hälsosystem. Utbydad av Colangelo Business School, hjälper detta utbildningsprogram hälso-och sjukvårdspersonal förvärva de analytiska färdigheter som krävs för att etiskt kunna leda. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Kombinera dina passioner för ledarskap och hälso- och sjukvård med en MBA i Health Systems Management Förbered dig för en avancerad roll i systemhantering med Master of Business Administration (MBA) med inriktning på hälsosystem. Utbydad av Colangelo Business School, hjälper detta utbildningsprogram hälso-och sjukvårdspersonal förvärva de analytiska färdigheter som krävs för att etiskt kunna leda. Detta system för hälso- och sjukvårdsledning erbjuder en logisk progression av lärande. Börja med inledande kurser i redovisning, ekonomi, ekonomi och marknadsföring innan du deltar i managementteorier och policyer.... [-]


Master of Business Administration

Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Förbered dig för framsteg i din karriär med Grand Canyon University MBA-programmet, som erbjuds av Colangelo College of Business. Med ett läroplan inbäddat i ledarutveckling, organisatorisk tillväxt och operationshantering är detta online MBA-program perfekt för framtida chefer och företagsledare. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Öka din möjlighet med Master of Business Administration (MBA) Förbered dig för framsteg i din karriär med Grand Canyon University MBA-programmet, som erbjuds av Colangelo College of Business. Med ett läroplan inbäddat i ledarutveckling, organisatorisk tillväxt och operationshantering är detta online MBA-program perfekt för framtida chefer och företagsledare. Främja din entreprenörsanda och bli en kritisk tänkare och beslutsfattare förankrad i den kristna världsbilden.

Detta Master of Business Administration programmet omfattar en mängd olika kurser som är relevanta för dagens moderna affärsverksamhet. Undersök redovisning och finansiering ämnen från grundläggande principer för innovativa koncept, inklusive prognoser och insamlingar på kapitalmarknaderna. I små, akademiskt stimulerande inlärningsmiljöer, diskutera formulering och genomförande strategier inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden. Forskning avdelningar funktioner från en ledande ställning och diskutera beteenden och tekniker som slag verksamheten och omfamna mångfald.... [-]


Master of Business Administration med inriktning på ledarskap

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Utveckla förtroende och beslutsamhet av en verkställande ledare. I vår Master of Business Administration (MBA) med inriktning på ledarskapsutbildningen lär du dig principerna om att leda och bygga ditt företag, medan tyngdpunkten i ledarskapsalternativ förbereder dig att leda ditt lag. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna din magisterexamen i ledarskap Utveckla förtroende och beslutsamhet av en verkställande ledare. I vår Master of Business Administration (MBA) med inriktning på ledarskapsutbildningen lär du dig principerna om att leda och bygga ditt företag, medan tyngdpunkten i ledarskapsalternativ förbereder dig att leda ditt lag. I detta program, som erbjuds av Colangelo Business School, odlar du färdigheter och egenskaper för att etiskt hjälpa dig att driva effektiv förändring, produktion och tillväxt.

Denna MBA i ledarskapsprogram innehåller en rad ämnen som är relevanta för 21-talet företag. Granska grunderna för verksamheten, inklusive ekonomi, redovisning, ekonomi och kvantitativa studier, förutom verksamhetshantering. I små dynamiska inlärningsmiljöer utvärderar du avdelningsfunktioner från en ledande ställning och diskuterar innovativa strategier med experter och experter med olika bakgrund och perspektiv. Slutliga kurser leder dig genom bästa praxis som hjälper dig att manövrera genom utveckling, tillväxt och förändring av stadier i din organisation.... [-]


Master of Business Administration med tonvikt i marknadsföring

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Få kompetensen att konkurrera om högkvalitativa företags positioner inom branding och reklam med Grand Canyon University MBA med fokus på marknadsföring. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Öka din möjlighet med MBA i marknadsföring Få kompetensen att konkurrera om högkvalitativa företags positioner inom branding och reklam med Grand Canyon University MBA med fokus på marknadsföring. Erbjuds av Colangelo College of Business innehåller denna online MBA i marknadsföring program teknik och vetenskaplig forskning för att hjälpa dig att göra en inverkan i företags marknadsföring. Med ett läroplan inbäddat i strategiutveckling, främjar detta program din kreativa anda och uppmuntrar etiska metoder till din tjänst.

I MBA i marknadsföring gradprogram analyserar du nuvarande trender och problem med internationella företag. Inleda strategier för att rikta sig till olika marknader genom att jämföra språk, estetik, religioner, affärsdoll och attityder om marknadsföringskoncept och strategier utforskas. I små, akademiskt stimulerande inlärningsmiljöer, diskutera formulering och genomförande strategier inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden. Forskning avdelningar funktioner från en ledande ställning och diskutera beteenden och tekniker som slag verksamheten och omfamna mångfald.... [-]


Videoklipp

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Kontakt
Besöksadress
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Sociala medier
Besöksadress
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Sociala medier