Cornell Tech

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cornell Tech är en revolutionerande modell för forskarutbildning som kombinerar teknik med företag och kreativt tänkande. Cornell Tech samlar likasinnade lärare, företagsledare, tech entreprenörer och studenter i en katalytisk miljö för att producera visionära idéer förankrade i stora behov som kommer att återuppfinna vårt sätt att leva.

Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute förkroppsligar den akademiska partnerskap mellan Cornell University och Technion - Israel Institute of Technology vid Cornell Tech.

Cornell Tech tillfälliga campus har varit igång på Googles Chelsea byggnad i New York sedan 2012, med en växande världsklass fakultet, master- och doktorander, och postdocs som arbetar med teknikorienterade organisationer och företag och på sina egna startup.

Byggnadsarbete pågår på Cornell Tech permanenta, hållbara 12-acre campus på Roosevelt Island, med en första fas kommer att öppnas under 2017. När den är helt klar kommer campus omfattar 2 miljoner kvadratfot state-of-the-art byggnader, över två tunnland av öppna ytor, och kommer att vara hem för mer än 2.000 doktorander och nästan 280 lärare och personal.

Vår mission

Cornell Tech fokuserar på att skapa banbrytande ledare och teknik för den digitala tidsåldern, genom forskning, teknik kommersialisering, och forskarutbildningen vid yrkes mästare, doktorander och forskarnivå.

Vår utgångspunkt är att den snabba innovationstakten i den digitala eran kräver nya metoder för att kommersialisera universitets teknik, nya nivåer av strategiskt samarbete mellan företag och universitet, och nya läroplaner för forskarutbildningen. Vi skapar nya akademiska program som blandar teknisk djup, affärskunnande, färdigheter och en "byggare" tänkesätt.

Vårt hem Campus

Cornell Tech nätverk expanderar utanför New York City till de andra institutionerna som hjälper oss att fullfölja vårt uppdrag varje dag.

Cornell är en privat, Ivy League universitet och land bidrag universitet för staten New York. Cornell uppdrag är att upptäcka, bevara och sprida kunskap; producera kreativt arbete; och främja en kultur av bred utredning inom och bortom Cornell gemenskapen. Cornell Tech erbjuder grader i samband med dessa skolor:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

När Cornell förberedde ett bud på New York City Applied Science konkurrens, Technion - Israel Institute of Technology var ett logiskt val för en akademisk partner. Med Israels rykte som "Startup" och Technion historia att producera landets ledande högteknologiska entreprenörer, Cornell visste att det fanns en gemensam vision:

  • Israel är hem till den största koncentrationen av högteknologiska nystartade företag utanför Silicon Valley.
  • Technion akademiker utgör merparten av israeliska utbildade forskare och ingenjörer, som utgör mer än 70% av landets grundare och förvaltare av högteknologiska industrier.

Platser

New York

Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Amerikas förenta stater