Läs den officiella beskrivningen

Om Concordia-Chicago

Concordia University Chicago grundades 1864 som en högskola för lärare och idag är ett omfattande universitet bestående av College of Arts and Sciences, Företagsekonomi, Utbildningsskolan, Högskolan för forskarutbildning och Högskolan för innovation och professionella program. CUC erbjuder forskarutbildning och grundutbildning, samt doktorsexamen. Universitetet är anslutet till den lutherska kyrkan-Missouri Synod och är medlem i Concordia University System, ett rikstäckande nätverk av högskolor och universitet.

En institution av den lutherska kyrkan-Missouri-synoden, Concordia-Chicago är ett privat, liberal arts-baserat universitet som inkorporerar kristna värderingar och är grundad i den lutherska traditionen. Vårt läge på en 40-acre förorts campus i exklusiva River Forest ligger bara 10 miles väster om Chicago centrum. Detta ger möjligheter att få praktisk erfarenhet som kompletterar klassrumsinlärning. Resurserna i Chicago berikar alla delar av våra elevernas erfarenheter, vilket möjliggör realvärldsförbindelser.

utmärkelser:
 • Erkänd som en nationell College of Distinction för att engagera studenter, bra undervisning, livlig gemenskap och framgångsrika resultat
 • Namngavs för fjärde gången till presidentens högskoleutbildningsrörelse för volontärarbete och samhällsengagemang
ackrediteringar:
 • Högre lärande kommissionen (HLC)
 • Rådet för ackreditering av utbildningsberedning (CAEP)
 • Rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP)
 • National Association of Music Schools (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Vårt uppdrag

Som ett distinkt, omfattande universitet i den lutherska kyrkan-Missouri-synoden, centrerad i Jesu Kristi evangelium, och baserat i liberalkunskapen, utrusta Concordia University Chicago män och kvinnor för att tjäna och leda med integritet, kreativitet, kompetens och medkänsla i en diverse, sammanlänkade och alltmer urbaniserad kyrka och värld.

Syn

Concordia University Chicago strävar efter sitt kristna arv för att engagera sig i kunskap och tro, och är målet universitet för alla som försöker utveckla sin fulla individuella potential genom en särskiljande, innovativ och dynamisk miljö för utforskning, kreativitet och upptäckt för ledande liv av tjänare- minded ledarskap.

Kärnvärderingar

Som ett kristent universitet i den lutherska kyrkan-Missouri-synoden värderar vi på Concordia University Chicago:

 • Kristen tro
  • Den kristna tron är en integrerad del av vårt samhälle.
 • Individen
 • Som medlem i Guds skapelse är varje person unik och är välsignad med inneboende värde.
 • Förträfflighet
 • Vi strävar efter excellens i vem vi är och vad vi gör.
 • Integritet
 • Vårt samhälle demonstrerar överenskommelsen mellan våra övertygelser och praxis.
 • Service
 • Att erkänna och ta itu med andras behov är ett svar på Guds kärlek till oss, och en återspegling av Guds kärlek till dem.

Din värld

På Concordia University Chicago kommer du att lära dig av erfarenhet när du bedriver tillämpad forskning, serviceaktiviteter, praktikplatser, studier utanför campus över hela världen och mer. Det är därför våra studenter utvecklar kunskap, färdigheter, förmågor och mångsidighet för att möta kraven på 21st century-arbetsplatsen, fungera som etiska ledare och driva möjligheter som växer hela livet.

Fokusera på kunskaper och färdigheter från 21-talet
 • En grad från Concordia-Chicago signalerar till arbetsgivare som du har lärt dig genom att utnyttja möjligheter som praktik, tillämpad forskning, serviceaktiviteter, ledarskaps erfarenheter och off-campus-lärande. Din erfarenhet av CUC hjälper dig att utveckla perspektiv, färdigheter och förmågor som gör det möjligt för dig att fortsätta öppna ditt livs möjligheter långt efter examen.
Personlig vägledning från professorer och personal
 • Som Concordia-Chicago-student får du individuell uppmärksamhet som leder dig till en yrkes- eller karriärväg och sedan sätter dig upp för att lyckas med det. Våra professorer och personal tillhandahåller personlig vägledning och support, eftersom de hjälper dig att identifiera dina karriärintressen, behärska kunskapen och färdigheterna som krävs för att komma in i eller avancera på ditt önskade professionella område och upprätta de anslutningar som kommer att starta dig på väg.
Att lära sig olika studenter i en världsklass stad
 • Du kommer att ha vida erfarenheter som du lär dig i samhället med studenter med olika bakgrund och kulturer från hela världen. Med nästan oändliga möjligheter att engagera sig i aktiviteter på campus, i Chicago och över hela världen, kommer du att ha berikande erfarenheter som utökar din mångsidighet och öppnar dina framtidsutsikter.
En värderingsbaserad utbildning för ledarskap och syfte
 • Rich i den lutherska traditionen för utbildning, CUC ger dig en pedagogisk erfarenhet som inkluderar trosberika och vägledning mot ett etiskt liv av integritet. Samhällsandan inspirerar alla våra elever - särskilt de i våra kyrkliga arbetsprogram - att möta behoven hos den värld där de lever, tjänar och arbetar. Du kommer att öppna ditt liv för alla aspekter av meningsfull framgång tack vare den effektiva utbildningen du kommer att uppleva på Concordia-Chicago.

Det är därför du kommer att trivas inte bara under dina år med grundutbildning eller forskarskola i Concordia-Chicago men långt bortom - för hela din framgångsrika karriär eller yrke och målmedvetet liv.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 chicago, Illinois, Amerikas förenta stater