College of New Jersey

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) är en mycket selektiv institution som konsekvent erkänns som en av de största omfattande högskolorna i landet. TCNJ grundades 1855 som New Jersey State Normal School och upprätthåller den sjunde högsta fyraåriga examen bland alla offentliga högskolor och universitet. Det räknas av Money som en av de 15 offentliga högskolorna som "mest sannolikt kommer att betala sig ekonomiskt" och US News

Högskolan är känd för sin naturliga skönhet och ligger på 289 trädkantade tunnland i förorts Ewing Township, New Jersey, i närheten av både New York och Philadelphia. En stark liberal kärna bildar grunden för en mängd utbildningsprogram som erbjuds genom högskolans sju skolor: Konst och kommunikation; Företag; Utbildning; Teknik; Humaniora och samhällsvetenskap; Omvårdnad, hälsa och övningsvetenskap; och vetenskap. Fem signaturerfaringar är kännetecknet för en TCNJ-utbildning. De inkluderar en personlig, samarbetsvillig och rigorös utbildning; grundutbildning, mentorerade praktikplatser och fältupplevelser; samhällsengagerat lärande; globalt engagemang; och ledarskapsutveckling.

TCNJ: s mångåriga engagemang för samarbete mellan fakulteter och studerande erkändes 2015 av rådet för grundutbildning, som utsåg högskolan till mottagaren av sitt inledande ”Campus-wide Award for Undergraduate Research Accomplishing.” 2006 fick TCNJ ett Phi Beta Kappa-kapitel —En ära delad av mindre än 10 procent av högskolor och universitet nationellt.

Väsentligt för sitt uppdrag tror TCNJ på den transformativa kraften i utbildning för att utveckla kritiska tänkare, ansvarsfulla medborgare och livslånga elever och ledare. Ledarskapsprogrammering erbjuds under en grundkarriärs karriär, liksom andra program och tjänster som syftar till studenternas sociala, emotionella, karriär, akademiska, andliga och fysiska utveckling. TCNJ uppmuntrar studenter att utöka sina talanger och färdigheter genom mer än 200 campusorganisationer. Dessa grupper inkluderar uppträdande ensembler, professionella och hedersföreningar, studentpublikationer, broderier och sororities, och intramural och klubbsport.

Hög prestation och stipendium i klassrummet har speglats av framgången för The College of New Jersey : s universitetsstudent-idrottare. Sedan Lions brottningsteam 1978–79 tog till sig högskolans första lagmästerskap i National Collegiate Athletic Association (NCAA) har TCNJ etablerat sig som ett av landets mest framgångsrika Division III-program och vunnit 40 lag och 49 individuella NCAA-mästerskap.

TCNJ registrerar ungefär 7 400 studenter inklusive 6 790 doktorander och 610 doktorander.

Karaktär

En mycket selektiv allmänbostadshögskola med fokus på grundutbildningen. Sju skolor - Konst

Fakta

Grundexamen Cirka 6 580 heltidsstudenter.
Genomsnittlig klassstorlek 21 studenter
Student-fakultetsförhållande 13: 1
On-Campus Freshmen 95 procent
Freshman-till-Sophomore retention 93 procent
Examineringsgrad 87 procent
Genomsnittligt SAT-poäng 1228 för allmänna antaganden (endast kritisk läsning och matematik)
Friidrott Konsekvent rankas bland de bästa NCAA Division III-program i landet.
Arbetsgivare som rekryterar på campus 400

Campus

TCNJ: s georgiska koloniala campus upptar 289 anlagda tunnland i förorts Ewing, New Jersey. Högskolan ligger cirka 5 miles från Trenton, delstatshovedstaden, 10 miles från Princeton, och en timme från både Philadelphia och New York.

Hus

Nittifem procent av nybörjare är inrymda på campus, och två års bostäder garanteras för alla nya heltidsstudenter på heltid. Fjorton bostadshallar tillhandahåller olika boendealternativ för alla studenter, inklusive upperclassmen.

Uppdrag

College of New Jersey , en nationellt erkänd offentlig institution som grundades 1855 som New Jersey State Normal School, är en främst grund- och bostadshögskola med riktade forskarutbildningar. Med utgångspunkt i den liberala konsten engagerar TCNJs personliga, samarbetsvilliga och rigorösa utbildning elever på högsta nivå inom och utanför klassrummet. TCNJ tror på utbildningens transformativa kraft att utveckla kritiska tänkare, ansvarsfulla medborgare och livslånga elever och ledare. Högskolan ger sina olika studenter, personal och fakulteter möjlighet att upprätthålla och förbättra sina samhällen både lokalt och globalt. StockSnap / Pixabay

Syn

TCNJ kommer att erbjuda en oöverträffad utbildning i en livlig, samarbetsvillig och inkluderande gemenskap av elever som kommer att sätta ett tydligt intryck i världen. Genom att följa våra värderingar kommer vi att tjäna som ett nationellt exempel på offentlig högre utbildning och vi kommer att göra detta samtidigt som vi är engagerade i tillgänglighet och prisvärdhet.

värden

Förträfflighet

 • Vi erkänner mycket begåvade studenter som vi utmanar att upptäcka och förverkliga deras potential.
 • Vi rekryterar fakulteter, personal och administratörer av högsta kvalitet som har expertis och erfarenhet för att mentor och utmana våra studenter.
 • Vi stöder innovation och experiment och fortsätter att bygga vidare på våra prestationer. Vi har de högsta förväntningarna på oss själva och stöder varandra i att uppnå dem.

Engagemang

 • Vi uppmuntrar studenter, lärare och personal att fortsätta sin nyfikenhet och passion inom och utanför klassrummet.
 • Vi samarbetar över disciplinära och operativa gränser för att utnyttja alla våra styrkor.
 • Vi arbetar tillsammans för att berika våra lokala, nationella och globala samhällen.

Integritet

 • Vi behandlar varandra med livlighet och respekt.
 • Vi agerar etiskt och tar ansvar för våra val.
 • Vi arbetar tillsammans i en anda av rättvisa, samarbete och öppenhet.

delaktighet

 • Vi erkänner det unika värdet för varje medlem i vårt samhälle.
 • Vi tror att ett samhälle som består av människor med olika bakgrund, perspektiv och förmågor främjar lärande och engagemang.
 • Vi är engagerade i att bygga ett mångsidigt och inkluderande samhälle.

Självreflektion

 • Vi utvärderar vår praxis i klassrummet, på campus och i samhället.
 • Vi vårdar pågående campusdialog för att säkerställa att vi följer vårt uppdrag, vision och värderingar.
 • Vi övervakar rutinmässigt fördelningen och utgifterna för våra resurser för att säkerställa att vi stöder prioriteringar och att vi är finanspolitiskt ansvariga.

Platser

Ewing Township

Address
2000 Pennington Road
Ewing Township, New Jersey, Amerikas förenta stater