Carlson School of Management, University of Minnesota

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vi på Carlson School of Management delar ett engagemang för fantasi, engagemang och ambition. Baserat i Twin Cities of Minneapolis och St Paul, inrymt i University of Minnesota, är Carlson School ledande inom näringslivet utbildning och forskning. Vår strategi ansluter studenter till unika upplevelseutbildningsmöjligheter, dynamiska internationella utbildningsprogram, och en levande nätverk av företag i hela staten och utanför.

Carlson School ger grader för en fullständig grundutbildning (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Bokföring (MACC), en Master of Science i Business Analytics (MBSA), en Master of Business beskattning (MBT) , master of Finance (MS-finans), en master of Human Resources och Industrial Relations (MA-HRIR), en master of Supply Chain Management (MS-SCM), och en forskarutbildning, samt att ge en mängd verkställande nivå fortbildningsmöjligheter.

Vårt syfte

Inspirerande och gör det möjligt för individer och organisationer att skapa en ljusare framtid.

vårt löfte

Vi kommer att skapa en omvälvande erfarenhet för varje elev. Vi kommer att utveckla inflytelserika kunskap som påverkar framtiden för organisationer. Vi kommer att växa entreprenöriella ledare med fantasi, integritet och globalt tänkande som krävs för att ta itu med de stora utmaningarna näringsliv och samhälle.

Platser

Minneapolis

Carlson School of Management

Address
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 612-625-0027

Program

Skolan erbjuder också: