Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Beskickning College of Business och offentlig förvaltning vid California State University San Bernardino är att skapa en studentcentrerat lärande gemenskap som förbereder eleverna för att bli produktiva medlemmar i företag, myndigheter och globala samhället. Vi erbjuder kvalitet grund-och forskarutbildning som positivt påverkar elevernas utveckling som professionella. Vi lägger vikt vid kvalitet i undervisning som förstärks av engagemang fakulteten till fortbildning, intellektuella bidrag och service.

Fakultetens intellektuella bidrag kommer i första hand att vara en blandning av tillämpad forskning och bidrag till öva och lärande eller pedagogisk forskning. Vi serverar en kulturellt och globalt heterogen studentkår genom att förbereda eleven för att hantera en föränderlig och skiftande miljö. Genom samhällstjänst, partnerskap och initiativ tjänar högskolan som en mellanhand för utbyte av kunskap och expertis mellan universitetet, regionala samhället, och den större världen.

Samhällsengagemang med våra program på San Bernardino och Palm Desert campus resulterar i praktik och många tjänster utbildningsmöjligheter för våra studenter. I sin tur kan du lita på våra studenter att bli anställda, och så småningom din ledningsgrupp. Vi vill arbeta med dig för att utveckla en arbetsstyrka och en ekonomi som gör vår region att attrahera och behålla kvalificerade arbeten. Kanske du har undrat vad du kan göra. Här är tio saker du kan göra nu för att stödja vår mission som en studentcentrerat lärande gemenskap:

  • Bidra till College Excellence Fund
  • Värd en CBPA Alumni nätverk händelse i ditt hem eller företag
  • Gå med Business Alliance för pågående länkar till högskola, studenter och lärare
  • Kom på campus för att tala med en liten grupp av studenter i en vecka karriär rådgivning session
  • Bidra till student stipendiefond
  • Volontär att dela dina kunskaper genom att tala i en klass som "Prof för en dag"
  • Mentor en student i en 10-veckors praktik på din organisation, bestående av 150-200 timmar för 4 enheter akademiska kredit
  • Nominera en välförtjänt "Arrowhead Distinguished Executive" eller "Spirit of Entrepreneurship" utmanare
  • Be för lärarna att ta in en elev team för en klass projekt för att ta itu med en praktisk utmaning du möter
  • Servera på en Advisory Board i högskolan, eller bidra till att ge råd och mentor en studentförening inom ditt område

Blivande studenter

College of Business och offentlig förvaltning vid Cal State San Bernardino har producerat över 16.000 studenter, över 65% av dem bor i Inland Empire, växande denna blomstrande ekonomi i södra Kalifornien. Befolkningen ökar snabbt, vilket ger våra studenter stora möjligheter att tillämpa sina entreprenörsanda inom områden som små företag, distribution, multinationella företag och offentlig service. Vi universitetsexamen Samhällsledare!

I den senaste undersökningen av företags- och offentlig förvaltning alumner, över 95% svarade "Ja!" att de skulle rekommendera oss till en vän eller släkting överväger ett program som erbjuds på CSUSB. Varje organisation skulle vara stolt över en sådan hög godkännande betyg. Blivande studenter, jag inbjuder dig att besöka vår campus. Det är vackert! Ta dig tid att höra om dina möjligheter att arbeta i nära samarbete med lärare och att putsa dina ledaregenskaper genom de många aktiva studentorganisationer. Dina mål och vår vision kan mycket väl vara samma match som det är för våra nuvarande 2700 studenter och 500 doktorander.

Kvalitet är ordet för att beskriva våra 17 olika grund koncentrationer, MBA och MPA, framgår av dubbla ackrediteringar: AACSB (The Association Advance Collegiate Schools of Business) och NASPAA (National Association of Schools of Public Affairs och administration).

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

Vår AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) ackrediterat MBA-program från College of Business och offentlig förvaltning (CBPA) vid California State ... [+]

Vår AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) ackrediterat MBA-program från College of Business och offentlig förvaltning (CBPA) vid California State University San Bernardino (CSUSB) erbjuder högkvalitativa fakultet, relevant läroplan, bekväma klass gånger och är mest prisvärda ackrediterat program i södra Kalifornien.

Visste du att vår högskola är en av de bästa i branschen? Med nationella och globala erkännande, inklusive:

US News & World Report listade CSUSB bland "Best Grad skolor, Business" i 2014, 2015 och 2016. Princeton Review rankad CSUSB som en av "The Best 295 Business Schools" varandra i 2013, 2014 och 2015. VD Magazine fortsätter att rangordna CSUSB bland "Top 20 MBA-program" (2013, 2014, 2015, och 2016) inklusive en ny grupp ett utmärkelse för 2016. Militärtider listade vår MBA-program som "Bäst för veterinärer" för tredje året i rad (2013, 2014, och 2015). ... [-]
Amerikas förenta stater San Bernardino
September 2019
Heltid
Deltid
4 - 18 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska