California State University, Chico - College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till College of Business

Vi förbereder eleverna att vara arbets klar.

Vår fakultet, personal, akademiska program, och fritidsaktiviteter bidrar till att utveckla eleverna att ha den kunskap och dispositioner för framgång.

Vi erbjuder en mängd utmärkta program, studentorganisationer och lärare och personal. Vi ger studenterna möjlighet att lära sig de kunskaper och färdigheter som kommer att hjälpa dem att vara arbets klar och vara positiva bidragsgivarna till samhället.

Här lär du dig de kunskaper, färdigheter, uthållighet och motståndskraft som krävs för att få en bra karriär. Vi erbjuder utmärkt stöd; lättillgänglig fakultet, inbördes mentorer och handledare, och hjälpsam personal. Så häng med oss ​​och ta med din nyfikenhet, energi och avsikten att ge din allra bästa. Vi är angelägna om att arbeta med dig.

Vad eleverna hittar här

En enastående Business Program

En av sju högskolor och hem till den största större på Chico State campus, är College of Business en av bara 15 procent av alla handelshögskolor i världen som uppfyller de höga ackrediterings normer som fastställts av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Vi är erkända som en ledare i undervisningen kompetens, praktisk forskning och extrajobb beredskap.

Otrosignatur Programs

Våra signatur program skiljer sig från konkurrenterna och är allmänt erkända som några av de bästa. De erbjuder studenterna möjlighet att utveckla sina skill personligen och professionellt samtidigt som utmanas genom lokala, regionala och nationella tävlingar, arbeta med lokala projekt, praktik, forskningsprojekt med professorer och mer.

Involverade och dedikerade Alumni

Våra studenter älskar College of Business, och som alumner deras engagemang visar genom händelser som chefer på Campus, genom att tjäna på vår Business Advisory Board, och blir Tower Society medlemmar att stödja oss och ge tillbaka.

En säker och stödjande inlärningsmiljö

Personlig uppmärksamhet från lärare, personlig akademisk rådgivning och aktiva studentföreningar säkerställa personlig kontakt mellan studenter och lärare. Internationella studenter stöds av en omtänksam personal som arbetar för att göra sina Chico erfarenhet en som de kommer att vårda för en livstid.

Platser

Chico

California State University, Chico - College of Business

Address
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Chico, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 530-898-6271

Ackrediteringar

AACSB Accredited