Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Välkommen till College of Business

Vi förbereder eleverna att vara arbets klar.

Vår fakultet, personal, akademiska program, och fritidsaktiviteter bidrar till att utveckla eleverna att ha den kunskap och dispositioner för framgång.

Vi erbjuder en mängd utmärkta program, studentorganisationer och lärare och personal. Vi ger studenterna möjlighet att lära sig de kunskaper och färdigheter som kommer att hjälpa dem att vara arbets klar och vara positiva bidragsgivarna till samhället.

Här lär du dig de kunskaper, färdigheter, uthållighet och motståndskraft som krävs för att få en bra karriär. Vi erbjuder utmärkt stöd; lättillgänglig fakultet, inbördes mentorer och handledare, och hjälpsam personal. Så häng med oss ​​och ta med din nyfikenhet, energi och avsikten att ge din allra bästa. Vi är angelägna om att arbeta med dig.

Vad eleverna hittar här

En enastående Business Program

En av sju högskolor och hem till den största större på Chico State campus, är College of Business en av bara 15 procent av alla handelshögskolor i världen som uppfyller de höga ackrediterings normer som fastställts av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Vi är erkända som en ledare i undervisningen kompetens, praktisk forskning och extrajobb beredskap.

Otrosignatur Programs

Våra signatur program skiljer sig från konkurrenterna och är allmänt erkända som några av de bästa. De erbjuder studenterna möjlighet att utveckla sina skill personligen och professionellt samtidigt som utmanas genom lokala, regionala och nationella tävlingar, arbeta med lokala projekt, praktik, forskningsprojekt med professorer och mer.

Involverade och dedikerade Alumni

Våra studenter älskar College of Business, och som alumner deras engagemang visar genom händelser som chefer på Campus, genom att tjäna på vår Business Advisory Board, och blir Tower Society medlemmar att stödja oss och ge tillbaka.

En säker och stödjande inlärningsmiljö

Personlig uppmärksamhet från lärare, personlig akademisk rådgivning och aktiva studentföreningar säkerställa personlig kontakt mellan studenter och lärare. Internationella studenter stöds av en omtänksam personal som arbetar för att göra sina Chico erfarenhet en som de kommer att vårda för en livstid.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

California State University, Chico - College of Business

CSU, Chico MBA-program välkomnar ansökningar från både inhemska och internationella studenter som är motiverade att lära sig de kunskaper och färdigheter de behöver för a ... [+]

College of Business vid California State University, Chico erbjuder forskarnivå affärer kurser för blivande och arbeta inom affärslivet. Studenter citera skolans starka regionala rykte, en betoning på utvecklingen av laget kompetens och en läroplan som fokuserar på att utveckla praktiska färdigheter som sina skäl för att välja att bedriva en examen civilekonomexamen från Chico State.

CSU, Chico MBA-program välkomnar ansökningar från både inhemska och internationella studenter som är motiverade att lära sig de kunskaper och färdigheter de behöver för att bli framgångsrika chefer. Även om vissa erfarenhet föreslås, är det inte nödvändigt och studenter behöver inte en grundexamen civilekonomexamen. Studenter som inte har en grundexamen civilekonomexamen kommer att behöva vidta en rad kurser för att förbereda sig för sin Graduate Business program.... [-]

Amerikas förenta stater Chico
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA Program International Student Testimonial