Cal Poly Pomona College of Business Administration

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den College of Business Administration vid Cal Poly Pomona är ett AACSB-International ackrediterad institution åtagit sig att ge de studerande med kunskaper, färdigheter och erfarenheter för att bli världsledande.

CBA erbjuder grund- och forskarutbildning som har hyllats av US News and World Report och Princeton Review, respektive. Vår fil kand-examen i företagsekonomi omfattar åtta koncentrationer som sträcker sig från bokföring till verksamhetsstyrning till marknadsföring tillsammans med flera karriärvägar för dem som är intresserade av en högt specialiserad inom ämnesområdet. CBA integrerar företagsutbildning med meningsfulla praktiska utbildningsmöjligheter som inkluderar praktikplatser, samhällstjänst och affärstävlingar samt våra unika program som vi kallar Signature Upplevelser.

Proffs som vill avancera kan bedriva en av två CBA kväll forskarutbildning - en Master of Business Administration och Master of Science i Business Administration, en mer teknisk examen för dem som vill avancera i fältet informationssäkring.

CBA ligger i södra Kalifornien, serverar en mycket heterogen studentkår som återspeglar den globala marknaden. Vi är stolta över att kalla oss en spansktalande-Servering institution och vi rankas sjunde nationellt på antalet grundaffärs examina till minoritetselever.

Mission

College of Business Administration vid Cal Poly Pomona är en blandad grupp av studenter, lärare-forskare och personal, åtagit sig att aktivt lärande genom tillämpning av teorin i praktiken. Kollegiet samarbetar med sina intressenter för att utveckla personer med de kunskaper och färdigheter för att lyckas och bidra i en dynamisk global affärsmiljö.

Vision

College of Business Administration blir skola valet för högpresterande studenter som söker en utmanande yrkes miljö och för branschledande företag söker duktiga medarbetare. Kollegiet kommer att belönas för sin hypermoderna, lära genom att göra akademiska program resulterade i karriären fokuserade, innovativa problemlösare med effektiv kommunikation. Graduate och grundläroplaner kommer att ta itu med de snabbt föränderliga behoven i det globala näringslivet och samtidigt främja etiska förhållningssätt till affärsutmaningar. Bortom klassrumsundervisningen, kommer akademiska och yrkesmässiga kompetenscentrum fungera som levande laboratorier för våra olika studenter och lärare och kommer att vara värdefulla resurser för våra gemensamma partners och industriledare.

Lärande mål

Genom att delta i läroplanen och co-ämnesgränserna utbildningsmöjligheter, kommer examen från College of Business Administration utvecklar följande kompetenser:

Lärande Mål # 1

Studenter slutföra BSBA programmet kommer att kunna kommunicera effektivt i en företagsmiljö.

Motsvarande Mål:

Eleverna kommer att visa muntlig kommunikation under gruppresentationer. Eleverna kommer att visa skriftlig kommunikationsförmåga genom att producera affärsdokument av hög kvalitet.

Lärande Mål # 2

Studenter slutföra BSBA programmet kommer att kunna använda kritiskt tänkande att fatta affärsbeslut.

Motsvarande Mål:

Studenterna kommer att visa förmåga att identifiera nyckelfrågor. Studenterna kommer att visa förmåga att hitta, läsa och utvärdera informationskällor. Studenterna kommer att visa förmåga att använda teknik för att samla in och analysera data. Studenterna kommer att visa förmåga att lösa problem med hjälp av lämpliga kvantitativa och kvalitativa färdigheter. Studenterna kommer att erkänna och beakta varandras åsikter när de deltar i besluten grupp.

Lärande Mål # 3

Studenter slutföra BSBA programmet kommer att förstå globaliseringens effekter och mångfald på företagsklimatet.

Motsvarande Mål:

Studenterna kommer att visa förståelse för konsekvenserna av aktuella globala frågor. Studenterna kommer att visa förståelse för kulturella och mångfaldsfrågor. Eleverna kommer att överväga globala frågor när lösa affärsproblem.

Lärande Mål # 4

Studenter slutföra BSBA programmet kommer att kunna visa kunskap om grundläggande principer i alla företag discipliner och hantera affärsproblem från en integrerande perspektiv.

Motsvarande Mål:

Studenterna kommer att visa förståelse för begrepp och grundläggande begrepp från alla företag discipliner. Eleverna kommer att förstå hur en funktionellt område konsekvenser varandra och tillämpa ett tvärvetenskapligt angreppssätt när lösa affärsproblem.

Lärande Mål nr 5

Studenter slutföra BSBA programmet kommer att kunna visa medvetenhet om de etiska och juridiska aspekterna av företagsklimatet.

Motsvarande Mål:

Studenterna kommer att visa förmåga att känna igen de viktigaste aspekterna av etikfrågor. Studenterna kommer att visa förmåga att skilja mellan juridiska och etiska frågor. Studenterna kommer att visa förståelse för etiska ansvar i både akademiska och affärsmiljöer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Pomona

Den på campus kväll Master of Business Administration (MBA) program är utformat för yrkesverksamma som vill utöka sin nuvarande kunskaper och öka deras karriärmöjligheter samtidigt som de fortsätter sin dagtid sysselsättning. [+]

Den på campus kväll Master of Business Administration (MBA) Program är utformad för yrkesverksamma som vill utöka sin nuvarande kunskaper och öka deras karriärmöjligheter samtidigt som de fortsätter sin dagtid sysselsättning.

Under kohorten, kommer studenterna att ta en heltid kurs belastning av två kurser per kvartal komplett program inom sex kvartal.

Funktioner i MBA Kvälls klasser träffas en kväll per vecka eller ibland på lördagar. Graduate fakultet publiceras forskare och / eller branschfolk som alla högt kvalificerade inom sina respektive discipliner. Klassrum är utrustade med trådlös åtkomst och höghastighetsnät. Flera karriär betoningar finns tillgängliga för att bättre passa din examen till dina individuella behov. Vår enastående rådgivning personal är tillgängliga kvällar för att hjälpa dig. Bekvämlighet ... [-]

Videoklipp

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: An Overview

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Student Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Professor Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: Alumni Perspective

Kontakt

Cal Poly Pomona College of Business Administration

Adress, rad 1 Cal Poly Pomona College of Business Administration 3801 West Temple Avenue Pomona, California 91768
Pomona, California, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.cpp.edu/~cba/
Telefonnummer +1 (909) 869-4894