Baruch College, Zicklin School of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

OM ZICKLIN

Bakgrunden av en lång tradition av excellence i högre utbildning ligger Zicklin Business School i Baruch College - en institution som konsekvent rankas bland de bästa artisterna inom områden som akademisk excellens, mångfald och värde.

Zicklin är stolt över att vara ledande inom att tillhandahålla överlägsen grundutbildning, examen och företagsekonomisk utbildning för det tjugoförsta århundradet. Våra program är ackrediterade av Föreningen till Advokatkollegiet för Business (AACSB), och våra klasser lärs av fakulteten som är tanke ledare, aktiva forskare och experter inom sina områden.

Zicklin School of Business integrerar både fysiskt och filosofiskt in i tyget i New York City, världens finansiella kapital. Det är Zicklin Business School som har till uppgift att leverera relevant, prisvärd och akademiskt noggrann affärsutbildning som är världsklass i kvalitet och rykte och världen över .

Vår vision

Zicklin School of Business strävar efter att vara en framstående företagsskola som är internationellt erkänd för ledande forskning och tillgängliga, innovativa program.

Vårt uppdrag

Zicklin School of Business, en offentlig institution i New York, utbildar framtida företagsledare genom att utveckla intellektuell nyfikenhet, stark integritet, ett engagemang för socialt ansvar och global kompetens genom effektiva forskning och kvalitet akademiska program.

Våra rankningar

Genom siffrorna

Våra MBA och MS studenter

 • 90% Alla Zicklin MBA och MS Graduates anställda, mottagna erbjudanden, eller söker inte anställning
 • 95% Kväll MBA Avgångar anställda, mottagna erbjudanden, eller söker inte anställning
 • 97% kväll MBA akademiker anställda, mottagna erbjudanden, eller söker inte anställning

Våra doktorander

 • 14 doktorer placerade 2016
 • 10 doktorer placerade i 2015
 • 9 doktorer placerade i 2014

Vår historia

Zicklin School of Business har fastställt och uppnått våra mål i nästan 100 år.

 • 1919: Stadskollegiet grundade en handels- och samhällskunskap på Lexington Avenue i Manhattan och erbjöd sitt första MBA-program ett år senare.
 • 1953: Skolan byttes till för att hedra alumn Bernard M. Baruch, som var medverkande i högskolans bildande.
 • 1968: Baruch blev ett oberoende högskolan som erbjuder de enda affärsprogrammen inom City University of New York, som ackrediterades av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business.
 • 1998: Zicklin Business School namngavs till ära av alumni Lawrence Zicklin ('57) och Carol Zicklin som ett tecken på uppskattning för deras generösa begåvning till skolan.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MBA:er » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Heltid MBA

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater New York

Zicklins topprankade heltid MBA är din anslutning till näringslivet. Detta program utrustar dig med kunskap och expertis att stiga ovanför tävlingen, övervinna branschutmaningar och växa som företagsledare. [+]

Zicklins topprankade heltid MBA är din anslutning till näringslivet. Detta program utrustar dig med kunskap och expertis att stiga ovanför tävlingen, övervinna branschutmaningar och växa som företagsledare.

New York City är din campus.

Energin i New York bränner din utbildning. Vår närhet till stora företag utökar din MBA-erfarenhet bortom klassrummet och förbinder dig med alumner och professorer med djupa rötter i New Yorks näringsliv, vilket ger dig full exponering för de ledande aktörerna i näringslivet.

Full-time MBA är ett selektivt program. Den varierande bakgrunden av dina kamrater ger en värld av erfarenhet och kunskap i MBA-programmets samarbetsmiljö.... [-]


Kontakt