BAU International University Washington DC

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

BAU International University grundades 2013 som ett privat men icke-vinstdrivande institution för högre utbildning som syftar till att ge en unik och ovärderlig möjlighet att träna världsmedborgare som besitter de nödvändiga verktygen för att leva upp till vårt global vision.

BAU International University är en högt respekterad institution backas upp av 46 års pedagogisk erfarenhet med kvalificerade och erfarna professorer på den internationella arenan utbildning. Vi erbjuder ett akademiskt fokuserad, utmanande och stimulerande lärande. Beläget i den politiska och historiska hjärta nationen, är du garanterad att njuta av den sanna amerikanska erfarenheten.

BAUI Campus

BAU International University ligger i centrala DC, omgiven av företag, restauranger och köpcentra. Det är en bra plats för studenter som vill lära sig om alla detaljer i den kulturella och politiska strukturen i USA och världen på ett säkert och vänligt samhälle.

Att vara en mångkulturell stad, det finns olika attraktioner för alla. Majoriteten av händelser är gratis, så att alla kan njuta av museer, parker, djurparker och monument. Transport är lätt runt i staden som tunnelbana och bussar kör tills 03:00.

Vädret är varmt och fuktigt på sommaren, behagligt på våren och hösten, och mild med säsongs snöfall på vintern.

BAU International University Washington, DC är en kort promenad från många av DC största turistattraktioner. Vita huset är precis intill vår byggnad. National Mall, där majoriteten av stadens museer är bara tio minuter bort. Allt som inte är nära kan lätt nås med kollektivtrafik.

Vår mission

BAU International University syftar till att ge en unik och ovärderlig möjlighet att träna världsmedborgare som besitter de nödvändiga verktygen för att leva upp till vårt global vision. Det är en del av vårt uppdrag att betona kreativitet och uppmärksamhet i alla strävanden våra studenter och examen dem som mycket önskvärda och universellt användbara individer.

"Uppdraget för BAU International University är att erbjuda kvalitet amerikansk utbildning världen över via en rad olika marknadsdrivna program som stimulerar den intellektuella nyfikenhet, kritiskt tänkande och kreativitet som är absolut nödvändiga i det globala samhället."

Mål: För att fullgöra sitt uppdrag, etablerade universitetet följande strategiska mål.

Erbjuder en mängd olika utbildningsprogram och diplom i tillväxt- och höga fält efterfrågan Att tillhandahålla utbildning som balanserar teknisk, professionell och kritiskt tänkande komponenter i ett försök att tillgodose behoven hos en blandad grupp av elever

Mål: I ett försök att uppnå sina strategiska mål, etablerade universitetet följande mål.

För att säkerställa en kvalitet lärande genom att använda kvalificerade lärare som har åtagit sig att utmärkt undervisning För att säkerställa relevant läroplaner genom input från styrelsen, industri delegationer, akademiska partners, och akademiker För att säkerställa att universitetet har tillräckliga fysiska och ekonomiska resurser för att ge kontinuerlig utbildning av god kvalitet

Vår vision

Vi är en student orienterad institution med en global vision. Vår filosofi är att förbereda studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta framtidens utmaningar globala samhället med hjälp av state-of-the-art instruktions teknik och undervisningsmetoder för att skapa marknadskänsliga program. Långsiktig framgång för universitetet, liksom inrättandet av ett rykte för kvalitet undervisning, kommer att bero på utveckling av kursplaner och resultat mätning. Universitetets förmåga att attrahera och behålla studenter, förmåga att självständigt för att möta företagens och industrins krav, och tillfredsställelsen nivån akademiker och arbetsgivare är de kritiska åtgärder för framgång.

Kärnvärden

BAU International University strävar efter att ge utbildning och stipendium av högsta kvalitet - att flytta fram gränserna för kunskap och att förbereda personer för livet, arbete och ledarskap. Några av oss göra vårt bidrag genom att delta direkt i undervisning, lärande och forskning, andra, genom att stödja och möjliggöra dessa kärnverksamhet i viktiga sätt. Oavsett våra individuella roller och varhelst vi arbetar inom BAU International University, vi är skyldiga varandra för att upprätthålla vissa grundläggande värden i samhället. Dessa inkluderar:

Respekt för rättigheter, skillnader och andras värdighet Ärlighet och integritet i samtliga kontakter Samvetsgrann strävan efter excellens i ett arbete Ansvar för åtgärder och beteende på arbetsplatsen

Ju mer vi anamma dessa värden i våra dagliga liv, ju mer vi skapar och upprätthålla en anda av förtroende, samarbete, livlig utredning och ömsesidig förståelse - och främja ett engagemang för utbildning och stipendium, som vi alla delar.

Vidare vid BAU International University vi tror att lärande inte är begränsad till formell undervisning i traditionella klassrum. Universitetet distribuerar olika distansutbildning och telekommunikations metoder för att tillhandahålla utbildningstjänster kvalitet över hela världen, särskilt för dem som är utan behörighet eller traditionellt oförtjänt.

Logi

BAU International University har vissa lägenheter tillgängliga för studenter som ligger i Arlington, Virginia. Alla våra lägenheter ligger i ett mycket centralt, trygg omgivning som ligger nära tunnelbana och köpcentrum. Här är några exempel på våra lägenheter: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers, och Richmond Square.

Denna levande stadsdel ligger nära Arlington restauranger, affärer, biografer, offentliga bibliotek och en skridskobana. Med många parker, gym, pooler, konsertlokaler och lokala konstgallerier inom gångavstånd, boende njuta av olika sociala och kulturella aktiviteter. Arlington har även nationella minnesmärken och museer, bland annat Arlington National Cemetery, Pentagon Memorial de marina krig minnesmärken och United States Air Force Memorial.

Att stanna i lägenheterna, kan du kontakta oss genom att skicka e-post till info@bauinternational.com~~V och vi kommer att försöka placera dig i en av våra lägenheter. Lägenheterna är oftast för 4 personer, och de är alla utrustade med kabel-TV, Wi-Fi, och apparater som uppfyller dina grundläggande behov. Alla verktyg ingår i bostäder priset.

global Outreach

Internationell utbildning är sedan länge en del av BAU International University globala uppdrag, som omfattar ett stort antal initiativ både i USA och utomlands för att underlätta utbyte av kunskap över internationella gränser. Universitetet grundades på antagandet att högre utbildning bör vila på en solid grund av den interkulturella dialogen mellan studenter och lärare från hela världen.

Studenter vid BAU International University uppmuntras att tillbringa en tid av sina studier utomlands, för att öka deras kunskap om andra län och kulturer, samt om globala frågor som alla av oss i dag. För detta ändamål kommer eleverna att kunna besöka nätverks campus ligger i Istanbul, Berlin, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Rom, Köln och Toronto.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Washington

Vårt MBA-program gör det möjligt för eleverna att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena entreprenörskap, globala angelägenheter, internationell rätt och ekonomi och att få erfarenhet av beslutsprocesser inom alla affärsområden. [+]

Vårt MBA-program gör det möjligt för eleverna att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena entreprenörskap, globala angelägenheter, internationell rätt och ekonomi och att få erfarenhet av beslutsprocesser inom alla affärsområden.

Programmet ger studenterna högkvalitativ och professionell utbildning inom företagsekonomi och därigenom kvalificerar dem för fler olika jobbmöjligheter.

MBA-programmet består av tre akademiska komponenter: kärnkrav, koncentrationsvalider och en capstone-upplevelse. För att kunna göra examen med en MBA-examen måste studenten genomföra minst 36 högskolepoäng, varav 24 hp är kärnkurser och 12 hp är koncentrationsvalider.

... [-]

Videoklipp

BAU

Kontakt

BAU International University

Adress, rad 1 BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefonnummer +1 202-644-7201