BAU International University Washington DC

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

BAU International University grundades 2013 som en privat men ideell institution för högre utbildning som syftar till att erbjuda ett unikt och ovärderligt tillfälle att utbilda världsbefolkningen som har nödvändiga verktyg för att leva upp till vår globala vision.

BAU International University är en högt respekterad institution bakom 46 års pedagogisk erfarenhet av kvalificerade och erfarna professorer på utbildningsområdet. Vi erbjuder en akademiskt fokuserad, utmanande och stimulerande lärande erfarenhet. Ligger i det politiska och historiska hjärtat av landet, är du garanterad att njuta av den sanna amerikanska upplevelsen.

BAUI Campus

BAU International University ligger i centrala DC, omgivet av affärer, restauranger och köpcentrum. Det är ett bra ställe för studenter som vill lära känna insatserna i USAs och världens kulturella och politiska tyg i ett säkert och vänligt samhälle.

Att vara en mångkulturell stad, det finns olika attraktioner för alla. Majoriteten av händelserna är gratis, så alla kan njuta av museer, parker, djurparker och monument. Transport är lätt runt staden som tunnelbana och bussar går fram till 3 am.

Vädret är varmt och fuktigt på sommaren, trevligt på vår och höst, och mildt med säsongsbetonat snöfall på vintern.

BAU International University Washington, DC ligger en kort promenad från många av DC: s stora turistattraktioner. Vita huset ligger precis bredvid dörren till vår byggnad. National Mall, där majoriteten av stadens museer är, ligger bara tio minuter bort. Allt som inte är nära kan lätt nås med kollektivtrafik.

Vårt uppdrag

BAU International University syftar till att erbjuda ett unikt och ovärderligt tillfälle att utbilda världsinborgare som har de nödvändiga verktygen för att leva upp till vår globala vision. Det är en integrerad del av vårt uppdrag att betona kreativitet och uppmärksamhet i alla ansträngningar hos våra studenter och att utbilda dem som mycket önskvärda och universellt anställbara individer.

"Uppdraget för BAU International University är att tillhandahålla kvalitativ amerikansk utbildning över hela världen genom en rad marknadsdrivna program som kommer att stimulera den intellektuella nyfikenheten, kritiskt tänkande och kreativitet som är angeläget i det globala samhället."

Mål: För att uppfylla sitt uppdrag fastställde universitetet följande strategiska mål.

  1. Erbjuda en rad olika examens- och examensprogram i nya och höga efterfrågesfält
  2. Att ge utbildning som balanserar tekniska, professionella och kritiska tänkande komponenter i ett försök att möta behoven hos en mångsidig grupp av elever

Mål: I ett försök att nå sina strategiska mål fastställde universitetet följande mål.

  • Att säkerställa en kvalitativ inlärningserfarenhet genom att anställa kvalificerade fakultetsmedlemmar som är engagerade i utmärkt undervisning
  • Att säkerställa relevanta läroplaner genom inmatning från styrelsen, branschråd, akademiska partners och akademiker
  • För att säkerställa att universitetet har tillräckliga fysiska och finansiella resurser för att tillhandahålla kontinuerlig kvalitetsutbildning

Vår vision

Vi är en studentinriktad institution med en global vision. Vår filosofi är att förbereda eleverna med den kompetens och kunskap som krävs för att möta utmaningarna i det framtida globala samhället med hjälp av toppmoderna instruktionsteknik och undervisningsmetoder för att skapa marknadsanpassade program. Långsiktig framgång för universitetet, liksom upprättandet av ett rykte för kvalitetsinstruktion, kommer att bero på läroplanutveckling och resultatmätning. Universitetets förmåga att attrahera och behålla studenter, studerandes förmåga att möta näringslivets krav och nivån på kandidater och arbetsgivare är de kritiska åtgärderna för framgång.

Kärnvärderingar

BAU International University strävar efter att ge utbildning och stipendium av högsta kvalitet - för att främja kunskapens gränser och förbereda individer för liv, arbete och ledarskap. Vissa av oss gör vårt bidrag genom att engagera sig direkt i undervisning, lärande och forskning, andra genom att stödja och möjliggöra dessa kärnverksamheter på väsentliga sätt. Oavsett våra individuella roller, och var vi än arbetar inom BAU International University, är vi skyldiga till varandra för att upprätthålla vissa grundläggande värden i samhället. Dessa inkluderar:

  • Respekt för andras rättigheter, skillnader och värdighet
  • Ärlighet och integritet i alla förhållanden
  • Samvetsgrann strävan efter excellens i sitt arbete
  • Ansvar för åtgärder och beteende på arbetsplatsen

Ju mer vi omfamnar dessa värden i våra dagliga liv, desto mer skapar vi och upprätthåller en förtroende, samarbete, livlig förfrågan och ömsesidig förståelse - och främja ett engagemang för utbildning och stipendium som vi alla delar.

Vidare tror vi på BAU International University att inlärning inte begränsas till formell instruktion i traditionella klassrum. Universitetet använder olika distansutbildnings- och telekommunikationsmetoder för att tillhandahålla kvalitativa utbildningsverksamhet över hela världen, särskilt för dem som är ofrivilliga eller traditionellt oförtjänta.

boende

BAU International University har några lägenheter tillgängliga för studenter i Arlington, Virginia. Alla våra lägenheter ligger i ett mycket centralt, säkert område som ligger nära tunnelbanan och köpcentra. Här är några exempel på våra lägenheter: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers och Richmond Square.

Detta livliga stadsdel ligger nära Arlingtons restauranger, affärer, biografer, offentliga bibliotek och en skridskobana. Med många parker, gym, pooler, musikställen och lokala konstgallerier inom gångavstånd, kan boende njuta av en rad sociala och kulturella aktiviteter. Arlington har också nationella minnesmärken och museer, inklusive Arlington National Cemetery, Pentagon Memorial, Marine War Memorials och United States Air Force Memorial.

För att stanna i lägenheterna kan du kontakta oss genom att skicka e-post till info@bauinternational.com och vi kommer att försöka placera dig i en av våra lägenheter. Lägenheterna är vanligtvis för 4 personer, och de är alla möblerade med kabel-tv, Wi-Fi och apparater som uppfyller dina grundläggande behov. Alla verktyg ingår i bostadspriset.

Global Outreach

Internationell utbildning är en långvarig del av BAU International Universitys globala uppdrag, som omfattar ett stort antal initiativ både i USA och utomlands för att underlätta kunskapsutbytet över internationella gränser. Universitetet grundades på förutsättningen att högre utbildning skulle vila på en solid grund för interkulturell dialog mellan studenter och lärare från hela världen.

Studenter på BAU International University uppmanas att spendera lite tid på sina studier utomlands, för att öka kunskapen om andra län och kulturer, samt om globala problem som vi alla idag står inför. För detta ändamål kommer studenterna att kunna besöka nätverksläger i Istanbul, Berlin, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Rom, Köln och Toronto.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Washington + 1 fler

Vårt MBA-program gör det möjligt för studenterna att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena Entrepreneurship, Global Affairs och International Law [+]

Vårt MBA-program gör det möjligt för studenterna att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena Entrepreneurship, Global Affairs och International Law

Programmet ger studenterna en högkvalitativ, professionell utbildning inom företagsekonomi och därigenom kvalificerar dem för fler olika jobbmöjligheter.

MBA-programmet består av tre akademiska komponenter: kärnkrav, koncentrationsvalider och en capstone-upplevelse. För att kunna göra examen med en MBA-examen måste studenten genomföra minst 36 högskolepoäng, varav 24 hp är kärnkurser och 12 hp är koncentrationsvalider.

Kärnkraven består av 9 obligatoriska kurser, värd 24 poäng.

Koncentrationskravet är att ta fyra klasser (12 hp) från en av tre koncentrationer: (a) Entreprenörskap, (b) Global Affairs eller (c) Internationell rätt... [-]


Kontakt

BAU International University

Adress, rad 1 BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefonnummer +1 202-644-7201