Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Norris-Vincent College of Business erbjuder både grundutbildningar och masternivåutbildningar i affärer genom Institutionen för redovisning, ekonomi och finans eller avdelningen för Management and Marketing. Dessutom erbjuder högskolan möjlighet för ASU-studenter med någon större att delta i ett prisbelönt US Air Force ROTC-program via Avdelningen för rymdforskning.

Akademiska programutbud

Högskolan erbjuder en rad olika grundutbildningar som leder till företagsekonomiska bachelorprogrammet (BBA):

  • Bokföring
  • Finansiering (inklusive ett alternativ för finansiell planering)
  • Förvaltning
  • marknadsföring
  • Internationell verksamhet
  • Management Information Systems

Magisterexamen erbjuds av kollegiet inkluderar:

  • Master of Professional Accountancy (MPAc)
  • Master of Business Administration (MBA)

ASU Small Business Development Center

ASU Small Business Development Center (SBDC) spelar en avgörande roll för att främja tillväxten och framgången för småföretag i 10-länsregionen kring San Angelo som omfattar dess serviceområde. SBDC ger också möjligheter för studenter från ASU att uppnå en verklig världserfarenhet som arbetar med SBDC-klienter för att starta eller förbättra sina småföretag.

Centrum för studenternas framgång

Företagsekonomin skapade Centrum för Student Framgång som en del av ett universitetsövergripande initiativ för att främja studentens framgång genom att erbjuda våra studenter bättre service. CSS personalrådgivare är mer än bara akademiska rådgivare; De erbjuder också värdefulla råd om alla campus tjänster och resurser tillgängliga för College of Business studenter.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Angelo State University College of Business

Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet ger en pedagogisk tonvikt på ledarskap, erbjuder ett brett perspektiv på affärer, och är utformat för att utveck ... [+]

Handla om

Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet ger en pedagogisk tonvikt på ledarskap, erbjuder ett brett perspektiv på affärer, och är utformat för att utveckla och förbättra de affärsförmåga och kunskaper som är värdefulla för chefer, chefer och administratörer. I det nterdisciplinära programmet ingår kurser i redovisning, marknadsföring, ledning, ekonomi, ekonomi, juridisk och social miljö för företag, dataanalys och informationssystem för hantering. Internationell affärs- och affärsetik integreras i hela programmet.

FörkunskapskravKandidatexamen från ett ackrediterat universitet2,5 eller bättre GPA övergripande eller sista 60 timmar430 eller bättre GMAT-poäng (GMAT avstod med en 3,0 eller bättre GPA eller 3 år meningsfull affärserfarenhet)Professionellt CVförutsättningar... [-]
Amerikas förenta stater San Angelo
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Angelo State University College of Business

MBA kan också genomföras med en specialisering inom Healthcare Management. Denna specialisering är utformad för att utveckla och förbättra företagskunskaper och färdighet ... [+]

MBA med specialisering inom vårdhantering

MBA kan också genomföras med en specialisering inom Healthcare Management. Denna specialisering är utformad för att utveckla och förbättra företagskunskaper och färdigheter som är lämpliga för vårdpersonal, administratörer och chefer i offentliga eller privata vårdorganisationer. Förutom de kunskaper och färdigheter som ingår i standard MBA-programmet erbjuder denna specialisering ytterligare utbildning inom följande områden:

Juridiska och etiska aspekter av vårdenHälsovård ekonomisk förvaltningSjukvårdsverksamhetHälso- och sjukvårdskommunikation på en mångsidig arbetsplats.

Detta program är totalt 36 kredit timmar och kan slutföras på så lite som 14 månader. Hälsovårdsspecialiseringskurser (12 kredittimmar) erbjuds i ansikte mot ansikte / hybridformat på hösten / våren (16 veckor). Studenter som söker denna specialisering måste kunna gå i klass på Norris-Vincent College of Business. Från och med våren 2020 kommer denna specialisering också att erbjuda ett 100% online-alternativ. Alla andra obligatoriska kurser erbjuds på nätet (8 veckor) eller ansikte mot ansikte / hybridformat (16 veckors villkor).... [-]

Amerikas förenta stater San Angelo
September 2019
Engelska
Heltid
14 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Norris-Vincent College of Business
Webbplats
Telefon
1-800-946-8627