Read the Official Description

Anna Maria College Erbjuder en mycket personlig erfarenhet av lärande

Anna Maria College är en privat, co-utbildningsinstitution som grundades 1946 av systrarna från Saint Anne. Med en årlig inskrivning av 1500 studenter, kollegiet stolt över att ge en värdebaserad, inriktad på tjänsten de fria konsterna. AMC har vuxit att erbjuda en mängd olika grund majors, liksom många graduate och certifikatprogram, både på marken och på nätet. Den lilla student-fakulteten förhållande möjliggör en mycket personlig erfarenhet av lärande, medan den blygsamma klassen och campus storlek möjliggör optimal studentengagemang. Kollegiet erbjuder 13 Division III NCAA athletic program för män och kvinnor. AMC: s campus ligger bara några minuter från Worcester, MA på 192 tunnland i Paxton.

Studenter vid Anna Maria College få ett professionellt inriktade, de fria konsterna som överensstämmer med akademins katolska identitet och värderingar.

AMC utmärker sig genom sin karriär-orienterade de fria konsterna, tillgängliga och lyhörda lärare, små klasser, och en mängd samverkande fritidsaktiviteter, inklusive Division III friidrott. Populära majors inkluderar straffrätt, brand vetenskap, musikterapi, omvårdnad, socialt arbete och sport management.

AMC erbjuder en Honors Program, liksom många och unika studera utomlands möjligheter. Anna Maria College är också medlem i högskolelagen Consortium of Central Massachusetts, en grupp av 12 högskolor som gör att studenter att korsa register utan extra kostnad.

Anna Maria College: Vår mission

Anna Maria College, En katolsk institution för högre utbildning, erkänner sin skyldighet att tjäna sitt omedelbara gemenskap, Commonwealth of Massachusetts, nationen och världen genom att tillhandahålla utbildning, bevarande av lärande och sponsring av forskning.

Rotad i den romersk-katolska traditionen av högre utbildning, Anna Maria College underhålls och drivs i enlighet med de värden för den judisk-kristna traditionen och i linje med de ideal sina foundresses, systrarna av Saint Anne. Dessa ideal, som avspeglar utvecklingen av den totala människan, även innefatta öka tillgången till utbildning av god kvalitet, utbildning innovation och respekt för praktiska färdigheter.

Specifikt Anna Maria College ser sitt uppdrag vara att främja i sina elever intellektuella engagemang, karriär förberedelse, social medvetenhet, engagemang till rättvisa och fred, religiös och moralisk känslighet och en livsstil som kan upprätthålla dessa inom balans.

Dessutom har kollegiet förbundit sig att vårda utvecklingen av en känsla av respekt för sig själv och för andra, liksom en känsla av ansvar gentemot samhället och världen.

För att åstadkomma detta uppdrag, erbjuder kollegiet sina studenter ett program integrera en liberal arts utbildning och stark karriär förberedelser. Till dess doktorander, erbjuder kollegiet en utbildning främja höga krav på personlig utveckling och yrkesmässiga prestationer, liksom en mogen känsla av ansvar.

Vid fullgörandet av sin roll som en institution för högre utbildning, inte Anna Maria College inte diskriminera på grundval av rättsligt Skyddad kategori i förvaltningen av sin utbildningspolitik, invandringspolitiken, stipendier, låneprogram och andra College administrerade program.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Anna Maria College

Master of Business Administration (MBA) Programmet är utformat för att förbereda personer för professionella karriär inom management och att ge pedagogisk anrikning av er ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Programmet är utformat för att förbereda personer för professionella karriär inom management och att ge pedagogisk anrikning av erfarna proffs som behöver en bredare ledningsperspektiv. En Advanced Certificate i Business (ACB) finns också liksom ett certifikat i Grant Writing. Fakulteten består till största delen av professionella utövare vars akademiska meriter förstärks ytterligare av nivån på deras personliga prestationer. Deras erfarenhet ger studenten med en värdefull balans mellan teori och tillämpning.

MBA-studerande kan välja en koncentration i etik och ledarskap, ekonomi, hälsoinformatik, marknadsföring, förvaltning offentlig sektor, säkerhetshantering eller sport management. Studenter som söker ett bredare affärsprogram kan också välja en allmän företag eller egendesignade koncentration, välja kurser från en rad olika områden. För att slutföra en koncentration måste studenten välja fyra valfria från koncentrationen uppsättning av valfria.... [-]

Amerikas förenta stater Worcester
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage