University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Universitetet i Köln, EKONOMISK - och fakultets SOZIALLWISSENSCHAFTLICHE

Ekonomiska och sociala fakulteten

Universitetet i Köln är ett av de äldsta och största universitet i Tyskland. Det är beläget i hjärtat av Köln och ger studenterna en mängd olika akademiska och sociala aktiviteter. Fakulteten för ekonomi och samhällsvetenskap är en av sex fakulteter universitet.

En studie vid fakulteten för ekonomi och samhällsvetenskap vid universitetet i Köln är en utmärkt grund för din fortsatta yrkesmässiga och personliga planer. Med mer än 9.500 studenter och ett stort antal professorer och lärare, är fakulteten en av de vetenskapligt mest prestigefyllda fakulteter för ekonomi och samhällsvetenskap i Europa. Kombinationen av forskning och undervisning, teori och praktik, ekonomi och samhällsvetenskap grundade vår mission: "Innovation för samhället". Inom dina studier kommer du att arbeta med hjälp av moderna analysmetoder och modeller nya lösningar för relevanta ekonomiska och samhällsvetenskapliga framtidsfrågor.

Alla våra kurser tillåter många friheter och intressanta Fächerkombinations-, specialisering och diversifiering möjligheter - inte minst på grund av den tvärvetenskapliga karaktär och storleken på fakulteten. Således skärpa tillsammans med din professionella och din personliga profil. Köln är en attraktiv stad inte bara som en plats för studier. Det är känt långt utanför karnevalen också för sin varierade kulturliv och tillsammans med det omgivande en av de viktigaste affärs platser i Tyskland.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk

Se MBA:er » Se Summer courses » Se MA:er » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master Of Science Business Administration (Major Finance, Marketing Och CD)

Campusstudier Heltid 4 terminer October 2018 Tyskland Köln

Magisterprogrammet Företagsekonomi består av 120 ECTS-poäng (European Credit Transfer System) och är utformat som ett heltidsstudie på 4 semester. Det är en fortlöpande masterexamen baserad på en kandidatexamen inom företagsekonomi. [+]

Magisterprogrammet Företagsekonomi består av 120 ECTS-poäng (European Credit Transfer System) och är utformat som ett heltidsstudie på 4 semester. Det är en fortlöpande masterexamen baserad på en kandidatexamen inom företagsekonomi.

Att välja mellan sex olika specialfält väljer du en stor och börjar fokusera på det respektive fältet från början. Fokus kan läggas på följande discipliner inom företagsadministrationen:

Redovisning och beskattning (program undervisat på engelska och tyska)Företagsutveckling (program helt undervisat på engelska)Finans (programmet helt undervisat på engelska)Marknadsföring (program helt undervisat på engelska)Supply Chain Management (program undervisat på engelska och tyska)... [-]

Videoklipp

Master’s Programmes WiSo Faculty, University of Cologne

Kontakt

Universität zu Köln

Adress, rad 1 Management, Economics and Social Sciences Faculty of Cologne University Universitaetsstrasse 24
50931 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Hemsida https://www.wiso.uni-koeln.de/en/home/
Telefonnummer +49 221 470 8818