Nordakademie

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Applied Sciences finansieras av näringslivet

NORDAKADEMIE är det första statligt erkända privata universitetet som grundas direkt och finansieras av företag (Hochschule der Wirtschaft). Det erbjuder praktikbaserade studier och utmärkta förutsättningar och höga framgångsgrader. Med över 2000 studenter och över 300 partnerföretag är det också ett av de största privata universitet på plats i Tyskland.

I mars 2012 var NORDAKADEMIE det första universitetet i norra Tyskland för att uppnå institutionell ackreditering.

År 2015 var NORDAKADEMIE det första universitetet i Tyskland som certifierades av Ratfür Nachhaltige Entwicklung (RNE), det tyska rådet för hållbar utveckling, och som sådan överensstämmer med den tyska hållbarhetskoden.

OM OSS

Två platser - en succeshistorie: Ett antal framgångsberättelser från alumni ger de bevispraxisbaserade kurserna och de unika förutsättningarna för att lära upp öppna imponerande karriärvägar över hela världen för kandidater från NORDAKADEMIE. Dessutom betalar samarbetet också för de berörda företagen. Tack vare "Hochschule der Wirtschaft" (Universitetet för tillämpad vetenskap finansierad av industrin) kan de rekrytera de bästa praktikanterna från sina egna led.

Det finns många faktorer som visar att vi är ett av de ledande privata universiteten i Tyskland:

  • NORDAKADEMIE var ett av de första universiteten i Tyskland för att uppnå institutionell ackreditering (2012)
  • Vår MBA-kurs var den första vid ett universitet i Tyskland som ackrediterades med FIBAA: s premieförsegling i 5 år (2008)
  • NORDAKADEMIE har konsekvent rankats som en av de högsta universiteten
  • Vi har en omfattande "Studium Generale" komponent med mer än 200 kursenheter per år.

NORDAKADEMIE är ett av Sveriges största privata universitet med cirka 1700 studenter och mer än 300 samarbetsvilliga företag.

De dubbla studieprogrammen erbjuds på campus i Elmshorn, Schleswig-Holstein, medan masterprogrammen och kurser äger rum i Dockland, vilket är en exceptionellt utformad byggnad vid floden Elbe med en spektakulär utsikt över hamnområdet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA på deltid »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

Mba

Campusstudier Deltid 24 månader October 2018 Tyskland Hamburg

En MBA-grad är det klassiska sättet att förbereda sig för ledarroll roller i global verksamhet. Vår målgrupp är icke-ekonomer (ingenjörer, forskare, advokater, datavetenskapare etc.) samt ekonomer med minst ett års yrkeserfarenhet, som behöver företagsekonomi med en internationell aspekt för framsteg i högre ledning. [+]

Business Administration (MBA)

En MBA-grad är det klassiska sättet att förbereda sig för ledarroll roller i global verksamhet. Vår målgrupp är icke-ekonomer (ingenjörer, forskare, advokater, datavetenskapare etc.) samt ekonomer med minst ett års yrkeserfarenhet, som behöver företagsekonomi med en internationell aspekt för framsteg i högre ledning.

Imponerande framgångshistorier från kandidater från programmet bevisar: Denna praktiska MBA-kurs kommer att sätta din karriär i overdrive.

Varaktighet Studie

24 månaders deltid (3 studiefaser)

Studieorganisation Självstudie och klassrumsfaser koordinerad i varv. 12 - 13 närvarofaser (2,5 - 3 dagar vardera) för varje modul i små grupper i Dockland Innan varje modul självstudie, som stöds av elektroniska medier och litteratur tillgänglig Personligt och online support från mästerkontoret och fakulteten Lektioner på tyska och engelska ... [-]

Kontakt
Besöksadress
NORDAKADEMIE
Hochschule der Wirtschaft
Köllner Chaussee 11

Elmshorn, Schleswig-Holstein, D-25337 DE
Besöksadress
NORDAKADEMIE Graduate School
Van-der-Smissen-Straße 9

Hamburg, Hamburg, D-22767 DE