Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, ett privat universitet ligger i Vallendar nära Koblenz, var den första skolan i Tyskland för att erbjuda ett större i företagsekonomi betonar den strategiska ledningen av företag. Skolan ser sin huvuduppgift i utbildningen av administrativa chefer och entreprenörer som behärskar en mängd olika jobb. WHU är verkligen internationell. Under de senaste tjugo åren har WHU etablerat ett världsomspännande, unikt nätverk för samarbete med mer än 140 universitet från alla världsdelar. Det var den första tyska universitetet att ta emot EQUIS-ackreditering (1998).

Kellogg School of Management vid Northwestern University är allmänt erkänd som en av de finaste graduate handelshögskolorna i USA. Grundades i Chicago 1908, Kellogg pionjärer teorin att principer företagsledning kan tillämpas på alla typer av organisationer. Kellogg strävar efter att upprätthålla sina höga krav på akademisk excellens. Kellogg är en av de första forskarhandelshögskolor att utveckla heltäckande utbildningsprogram för mitten av sin karriär och ledande befattningshavare.

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet är konsekvent rankad som en av Europas främsta EMBA program. Graden gemensamt erbjuds av WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar och Kellogg School of Management, USA. Detta prestigefyllda utbildningsprogrammet integrerar alla ledande discipliner, med fokus på en syntes av amerikanska och europeiska ledarstil.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet är utformat för chefer som strävar efter att bli mer effektiva och ansvarsfulla ledare i dagens högtrycks konkurrenskraftiga miljö. ... [+]

Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet är ett väletablerat och prestigefyllt program som har behållit sin dominerande ställning inom de 20 EMBA-programmen över hela världen och topp 10 EMBA-program i Europa i Financial Times-rankningarna. Programmet drar fördel av både amerikansk och europeisk förvaltningskunskap genom sitt partnerskap mellan Kellogg School of Management, Northwestern University i USA och WHU Otto Beisheim School of Management i Tyskland. Målet med programmet är att ge framtida ledande befattningshavare de verktyg som behövs för att framgångsrikt kunna leda organisationer i en komplex affärsmiljö. Programmet lägger stor vikt vid lagledarskap, personlig utveckling och internationalitet genom grupparbete, coaching och globala moduler. Kandidater tjänar en gemensam MBA-examen från Kellogg School of Management, Nordvästra Universitetet och WHU Otto Beisheim School of Management, och dra nytta av ett starkt globalt alumni nätverk även långt efter examen. Strukturen i Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet gör det möjligt för chefer att fortsätta arbeta samtidigt som de aktivt deltar i programmet. Studenter har möjlighet att omedelbart tillämpa sina förvärvade färdigheter på arbetsplatsen. Programmet består av 30 kurser som täcker ett brett spektrum av ämnen som är relaterade till den allmänna förvaltningen. Kellogg-WHU-programmet är modulärt baserat, med klasser som äger rum på vår vackra och fridfulla campus i Vallendar, Tyskland varannan månad med back-to-back helger (tors-sun) över en 2-årig period. Våra globala möjligheter består av en obligatorisk tvåveckorsmodul på Kellogg campus (Evanston / Chicago) och minst en veckors globala valmöjlighet hos en av våra partnerinstitutioner i Hong Kong, Peking, Tel Aviv, Toronto eller Miami. ... [-]

Tyskland Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!