Kellogg-WHU Executive MBA Program

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, ett privat universitet ligger i Vallendar nära Koblenz, var den första skolan i Tyskland för att erbjuda ett större i företagsekonomi betonar den strategiska ledningen av företag. Skolan ser sin huvuduppgift i utbildningen av administrativa chefer och entreprenörer som behärskar en mängd olika jobb. WHU är verkligen internationell. Under de senaste tjugo åren har WHU etablerat ett världsomspännande, unikt nätverk för samarbete med mer än 140 universitet från alla världsdelar. Det var den första tyska universitetet att ta emot EQUIS-ackreditering (1998).

Kellogg School of Management vid Northwestern University är allmänt erkänd som en av de finaste graduate handelshögskolorna i USA. Grundades i Chicago 1908, Kellogg pionjärer teorin att principer företagsledning kan tillämpas på alla typer av organisationer. Kellogg strävar efter att upprätthålla sina höga krav på akademisk excellens. Kellogg är en av de första forskarhandelshögskolor att utveckla heltäckande utbildningsprogram för mitten av sin karriär och ledande befattningshavare.

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet är konsekvent rankad som en av Europas främsta EMBA program. Graden gemensamt erbjuds av WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar och Kellogg School of Management, USA. Detta prestigefyllda utbildningsprogrammet integrerar alla ledande discipliner, med fokus på en syntes av amerikanska och europeiska ledarstil.

Platser

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited