Läs den officiella beskrivningen

Varför ISM?

International School of Management är en av de bästa affärsskolorna i Tyskland. Detta bevisas av många rankningar av oberoende organisationer. Bland andra kommer den internationella orienteringen och den praktiska relevansen, undervisningens kvalitet och de små lärandegrupperna att hedras.

10 goda skäl att studera på ISM

Internationalitet på alla områden

Att studera på ISM är anpassat till de högsta internationella standarderna och förbereder dig optimalt för en global karriär. Du tillbringar minst en integrerad termin utomlands eller en modul vid ett av våra 199 kända partneruniversitet. Praktikplatser utomlands, som är integrerade i heltidsexamen, säkerställer internationell praktisk erfarenhet under sina studier. Möjligheten - ibland till och med utan förlust av tid - att göra magisterexamen vid utvalda partneruniversitet används av hälften av våra studenter. Intensiv utbildning i främmande språk utrustar dig för global kommunikation.

Modern undervisning

Med hjälp av moderna undervisningsmetoder lärs innehåll från våra professorer, alla erfarna utövare, i små gruppstorlekar. I praktiken är projekt, workshops eller partnerföretag direkt genomförda. Vår ISM Net möjliggör en bra förberedelse och uppföljning av föreläsningarna och innehåller bland annat digitala skript av föreläsningarna.

Enastående i rankningar

Inte bara ackrediteringsorganisationer certifierar ISM: s höga kvalitet. Vi har också varit i toppgruppen på nationell och internationell rankning i mer än två decennier - prestationen är certifierad av studenter, studenter och personal. Den nuvarande CHE-rankningen bekräftar det utmärkta supportförhållandet med en betygsättning av 1,3 och även i Trendensbarometern 2016 ISM tilldelas den bästa FH i kvaliteten på sina föreläsare. Detta påverkar också lön: Universum Professional Survey fann att ISM-kandidater uppnår en lön som är betydligt högre än genomsnittet för företagskandidater bara fem år efter examen.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Arbeta med stora varumärken

Våra studenter får inte bara en intensiv arbetslivserfarenhet inom praktik och praktik i Tyskland och utomlands, men arbetar också konsekvent med projekt med stora varumärken och kända företag i kurser. Huruvida Procter

Nära ekonomin

ISM är nära kopplad till ekonomin på många sätt. Medlemskap i styrelsen utbyter regelbundet information för att optimalt anpassa våra utbildningsprogram till behoven och kraven på arbetsmarknaden. Arbets- eller praktikuppsatser skickas ut uteslutande till våra studenter. Även föreläsningarna själva är inte bara övningsorienterade med fallstudier och verkstäder med verkliga företag. Studierna är alla inbyggda i ekonomin.

Kompakt studie

Det sofistikerade studiebegreppet och den optimala organisationen av tentamen gör att du kan studera på ett kompakt sätt, vilket också kan realiseras under den ordinarie studietiden. Trots den korta studietiden, stannar utomlands och intensiv praktisk erfarenhet är starkt integrerad i kursen. ISM-erbjudandet går långt utöver tillhandahållandet av specialistkunskaper. De lär sig att utarbeta presentationer, presentera dem, presentera sig optimalt och använda en rad retoriktekniker. Eventuellt kan ytterligare språk och ytterligare IT-kurser tas.

Fullt stöd

Var det ett studentersekretariat, internationellt kontor, karriärcenter, placering eller bibliotek - dörrarna till våra serviceanläggningar är öppna för frågor och förslag. Det finns bara 30 studenter vid ISM på ISM, så vi kan hjälpa och ge dig råd om alla frågor som gäller dina studier. Oavsett om det är din semester utomlands, den perfekta applikationen eller rätt litteraturforskning.

Personlig atmosfär

Överfulla föreläsningsteater och anonyma föreläsningar finns inte på ISM. De små gruppernas personliga stämning (32 studenter i kandidatexamen, 25 i magisterexamen och 15 i MBA) främjar samhällets sammanhållning och ger utrymme för individuell coaching på hög nivå. Under språklärningar tränar endast 15 till 18 deltagare sina färdigheter, vilket garanterar en aktiv talande komponent. Vi lägger stor vikt vid vår studerandes personliga utveckling. Vår 100% öppna dörrpolicy stöder regelbunden professionell och personlig utbyte mellan professorer, anställda och studenter.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Ett starkt nätverk - för en livstid

Från och med den första dagen är du ISMler och lämnar oss inte bara med en internationellt erkänd studie utan ett starkt nätverk i ryggen. Specialiserade föreläsningar, applikationsutbildning och alumni-händelser gör det möjligt för dig att komma i kontakt med företag och tidigare studenter i ISM på ett tidigt stadium. Så inget står i vägen för din framgångsrika start i professionellt liv. Vi håller kontakten!

Akkrediterad, testad

ISM är permanent erkänd av ministeriet för vetenskap och kultur i Nordrhein-Westfalen. Graderna som erhållits vid ISM är således absolut lika med de som erhållits vid offentliga universitet. Kvaliteten på studier vid ISM granskas också regelbundet och bekräftas av externa övervakningsorgan. Till exempel, i juni 2016, den första privata företagsskolan i hela landet, ackrediterades ISM av Vetenskapsrådet för det andra året i rad under en maximalt tioårsperiod.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

International School of Management

Med MBA på heltid kan du specifikt utöka din kunskap om affärsadministration och ledning och skapa de ideala förutsättningarna för en ledande position inom företaget. teo ... [+]

Studieprofil MBA General Management

Med MBA på heltid kan du specifikt utöka din kunskap om affärsadministration och ledning och skapa de ideala förutsättningarna för en ledande position inom företaget .

teori

Kvalifikation i internationellt sammanhang

MBA-programmet erbjuder en omfattande översikt över alla förvaltningsområden med kombinationen av företagsadministration och funktionell kunskap inom områden som marknadsföring, ekonomi eller entreprenörskap.

Det engelskspråkiga programmet motiverar studenter att spendera sina kunskaper och färdigheter i internationellt sammanhang genom en veckas vistelse utomlands i Spanien.

Du avslutar dina studier med en praktikinriktad masteruppsats.... [-]

Tyskland Munich
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA General Management at ISM