HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

HTW Berlin Berlins största yrkeshögskola

Med en elevkår på mer än 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin är den största yrkeshögskola i Berlin. Med cirka 70 kandidat och masterutbildning i teknik, ekonomi, IT, kultur och design, är imponerande utbudet av kvalifikationer som vi tillhandahåller. Både kompakt och praktiskt orienterade, kan våra utbildningar kompletteras med undervisning i främmande språk och viktiga färdigheter. Universitets ranking har konsekvent etablerat oss som en av de ledande leverantörerna av en modern och professionell utbildning. Våra faciliteter inkluderar ett välfyllt bibliotek, en modern dator center och ett varierat utbud av sportaktiviteter.

En prisbelönt universitet Med ett utmärkt akademiskt rykte har HTW Berlin fått många priser för exceptionell innovation inom universitetssektorn; för våra interna förvaltningsreformer; paketen samråd och tjänster som erbjuds små och medelstora företag och nystartade företag; och för vårt engagemang för jämställdhet och barriärfrihet. Universitets ranking har konsekvent etablerat oss som en av de ledande leverantörerna av en modern och professionell utbildning.

Studera, undervisning och forskning på två platser Studera, undervisning och forskning vid HTW Berlin utförs på två platser: den Treskowallee campus i Karlshorst och Wilhelminenhof campus i Oberschoneweide. Båda platserna har en lång och stolt historia: de listade byggnader på Treskowallee campus tidigare varit en skola och under DDR, som College of Economics. Den Wilhelminenhof campus har en lång och rik tradition som ett centrum för industriell innovation. Beläget i Berlins sydöstra, spelade det värd för två kända företag, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) och Kabelwerke Oberspree (KWO).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA&E: Business Administration and Engineering

Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer October 2018 Tyskland Berlin

[+]

Ny 2018: Global ledarskap inom ingenjörsvetenskap specialisering

I oktober 2018 kommer vi att lansera det nya globala ledarskapet inom ingenjörsvetenskaplig specialisering.

.

[-]

Mba & E: Företagsekonomi Och Teknik

Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer October 2018 Tyskland Berlin

Viktningen av innehållet i MBA & E kursen etablerar en dubbel fokus på ämnen som dras lika från företagsekonomi och tekniska ämnen. Utexaminerade från denna kurs är utrustade inte bara med exceptionella specialistkompetens, men utveckla ett analytiskt sinnelag tillämplig på en mängd olika branscher och affärsfunktioner. [+]

Ny 2018: Global ledarskap inom ingenjörsvetenskap specialisering

I oktober 2018 kommer vi att lansera det nya globala ledarskapet inom ingenjörsvetenskaplig specialisering. Detta program är avsett för studenter med tidigare internationella erfarenheter och första ledarskapsupplevelser. Den förbereder eleverna för ledarskap i teknikföretag i internationella och interkulturella sammanhang. Vänligen se programmets hemsida eller kontakta vårt kontor för mer information.

Mångfacetterad och tvärvetenskaplig

Vägningen av kursinnehållet i MBA & E etablerar ett dubbelt fokus på ämnen som dras lika från företagsekonomi och tekniska ämnen. Utexaminerade från denna kurs är utrustade inte bara med exceptionella specialistkompetens, men utveckla ett analytiskt sinnelag tillämplig på en mängd olika branscher och affärsfunktioner. Vi försöker träna varje MBA och E-examen för att bli en robust, tvärvetenskaplig problemlösare - professionell, kreativ och samarbetsvillig. Fem specialiseringsalternativ ger eleverna flexibilitet att ta sin karriär i önskad riktning:... [-]


Videoklipp

Studying at HTW Berlin - Corporate video

Kontakt

HTW Motorsport

Adress, rad 1 Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlin, Berlin, Tyskland