Läs den officiella beskrivningen

Vi erbjuder ett brett spektrum av övningsorienterade utbildningsprogram som är av hög akademisk standard och öppnar dörren till olika attraktiva yrken. Vår internationella inriktning banar vägen till den globala arbetsmarknaden: vi erbjuder inte bara ett brett utbud av språkkurser och språkinlärningsnivåer, men har partnerskap med 200 universitet över hela världen. Alla våra studenter har examen med kandidatexamen eller masterexamen i enlighet med internationella standarder.

Våra forskningsområden är demografiska förändringar, förnybara energikällor och rörlighet och logistik som tar itu med de utmanande frågorna i framtiden. Vi behandlar dessa frågor på ett lösningsorienterat sätt och tränar våra elever för att kunna svara på dessa frågor med kreativa bidrag.

  • Mer än 15 000 studenter från mer än 105 länder
  • Fyra fakulteter, 70 graders kurser
  • 270 föreläsare, 730 anställda, 16 vetenskapliga institut
  • Cirka 200 partneruniversiteter i 51 länder på sex kontinenter
  • Stiftande medlem av konsortiet av högskolor i europeiska storstadsregioner ("U! REKA")
  • Stark forskningsfokus - demografisk förändring, förnybar energi, rörlighet och logistik111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Fyra fakulteter, banar vägen till din framtid!

Våra studenter utvecklar och utformar städerna i framtiden. Vi är en av de största anläggningarna som erbjuder kurser i planering och byggnad inom Rhen-Main-regionen och vi erbjuder våra studenter bred utbildning på grundnivå, samt särskild utbildning i kandidatexamen och masterprogram.

Undervisningen sker inte bara i en föreläsningssal utan också i ett laboratorium och i applikationsinriktade projekt.
Våra forskningsämnen omfattar ett stort antal olika aspekter som bioteknik, nanoteknik, e-business, nätverkssäkerhet och cloud computing.

Solida och tillförlitliga partnerskap med politik och ekonomi stöder vårt mål med praktikorienterad utbildning. Innovationer utvecklade inom ramen för våra forskningsprojekt i samarbete med ekonomi, politik och administration. På så sätt kan de optimalt genomföras och vara tillgängliga för den intresserade allmänheten.

Med omfattande forskningsaktiviteter, såväl som genom våra internationella kontakter och samarbete definierar vi forskningens status och formar samhällets utveckling - regionalt och internationellt.

Våra studenter är experter i teori och praktik och har många olika arbetsutsikter framför dem.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Hur organiserar du flödet av produktinnovation i ett företag? Vad gör ett företags varumärke unikt? Vad är en hållbar affärsmodell? Hur kan effektiviteten hos en ny affär ... [+]

Titta inuti - skapa imorgon!

Hur organiserar du flödet av produktinnovation i ett företag? Vad gör ett företags varumärke unikt? Vad är en hållbar affärsmodell? Hur kan effektiviteten hos en ny affärsmodell testas? Hur gör du ett familjeföretag går offentligt? Du kommer att kunna svara på dessa frågor i slutet av dina studier och tillämpa rätt metoder och tekniker i kombination med beslutsamhet, engagemang och kreativitet och du kommer att vara ett steg före andra.

Denna MBA lärs huvudsakligen på tyska.

[-]
Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Frankfurt University of Applied Sciences

Med vårt väl etablerade program sedan 2011 kommer din karriärväg att avanceras i den snabbt växande flyg- och turismindustrin! Efter avslutad deltidstudie kommer du att v ... [+]

Stärka din framtid inom flyg och turismStudera vår väl etablerade MBA i Frankfurt, Tyskland

Med vårt väl etablerade program sedan 2011 kommer din karriärväg att avanceras i den snabbt växande flyg- och turismindustrin!

Efter avslutad deltidstudie kommer du att vara kvalificerad för utmanande och krävande lednings- och ledarskapspositioner inom flyg och turism.

Dina fördelar

Njut av att studera på ett av världens största flyghub och dra nytta av vårt anpassade MBA-deltidsprogram, utformat tillsammans med kända branschledare som DFS, Fraport och MUC Airport.

Förbättra din kunskap

Komplettera din akademiska utbildning med seminarier, utveckla din retorik och PR-kompetens samt din personlighet och njut av nätverk med branschens berömda lobbyister.... [-]

Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska