Aachen University of Applied Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

FH Aachen University of Applied Sciences

FH Aachen University of Applied Sciences bildades 1971 efter en sammanslagning av flera tekniska högskolor och yrkesskolor. Därmed ser tillbaka på en mer än hundra år gammal praxis-orienterad utbildningstradition.

Teori och praktik är nära kopplade upp under hela studiekurs. Det nära sambandet med yrkesutövningen, att mer än 230 professorer och cirka 700 anställda hålla i undervisning och forskning, garanterar en professionellt kvalificerade och vetenskapligt korrekt studier.

Mer än 12.000 studenter dra nytta av detta. FH Aachen University of Applied Sciences ger dem en förstklassig utbildning i moderna och stilbildande yrken. Nära samarbeten med regionala och internationella affärsföretag samt välkända forskningsinstitutioner såsom forskningscentret Jülich (FZJ) återspeglas i kvaliteten på de kurser: Vid FH Aachen, nya yrkeskrav ses som en möjlighet att ständigt anpassa och expandera läroplanen vad gäller innehåll.

För närvarande kan blivande studenter välja bland 53 kandidat- och 22 magisterprogram i ingenjörsvetenskap, företagsekonomi och design. Dessutom är vissa utbildningsprogram erbjuds som dubbla och extra yrkes utbildningar.

En extra, speciell fördel med FH Aachen University of Applied Sciences är euroregionala platsen för Aachen och Jülich, i omedelbar närhet till Belgien och Nederländerna. Denna inter i undervisningen och studier är en viktig och unik egenskap hos FH Aachen. Vi hjälper våra studenter att förbereda sig för kraven från en globaliserad arbetslivet och att utveckla förmågan att tvärkulturellt samarbete. För detta ändamål stöder vi rörlighet av våra studenter och lärare under studietiden och i gemensamma projekt samt genom internationella grader i samarbete med våra partneruniversitet. Vid denna tid, uppgår till mer än 19% andelen studenter från utlandet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk

Se MBA på deltid »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

öppna gränser mba

Campusstudier Deltid 2 år September 2019 Belgien Eupen Liège Tyskland Stolberg (Rhineland) + 3 fler

Den euregional OpenBordersMBA erbjuds på HEC-ULG Liège i samarbete med FH Aachen och universitetet i Hasselt. [+]

den OpenBordersMBA

Den euregional OpenBordersMBA erbjuds på HEC-ULG Liège i samarbete med FH Aachen och universitetet i Hasselt.

Executive MBA för erfarna chefer

Med tillsammans mer än hundra års erfarenhet av akademisk näringslivet utbildning, har FH Aachen, HEC-ULG Liège och Hasselt University har kombinerat sin expertis för att erbjuda en flerspråkig program, OpenBordersMBA (OBMBA).

Målet med OpenBordersMBA är att stödja chefer att bygga vidare på sina erfarenheter och kunskaper för att utveckla med hjälp av fördelarna med geografisk plats inom Rhen-Meuse Euregio fortsätter. Deltagarna kommer främst från Tyskland, Nederländerna och Belgien, men även från länder runt om i världen.... [-]


Videoklipp

Tauch' ein ins BWL-Studium