41 North Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM VÅRA BUSINESS SCHOOL

41 North Business School grundades den 14 november 2017 som ett bolag under juridiskt namn på 41 North Business School Eğitim AŞ som är registrerad i Istanbul, Turkiet.

Förutom den öppna inskrivningsstrukturen för anpassade utbildningsprogram erbjuder den internationella företagsskolan DBA, Executive MBA och Masters in Management. 41 Nordens huvudfokus består av två grundläggande ämnen: ledarskap och teknik. Dessutom erbjuder handelshögskolan en tvärvetenskaplig plattform för diskurs mellan samhälle, näringsliv och akademi.

"Definitionen av framgång i näringslivet idag är inte längre densamma"

Konventionella affärsmodeller, vertikala organisationsstrukturer och traditionella ledarstilar slås alla av störande förändringar i teknik och sociala normer. Behovet av att investera i dig själv är det enda som förblir oförändrat. Baserat i Istanbul, som ligger i handeln över två kontinenter, inspirerar 41 North Business School och hjälper cheferna att skaffa sig de nödvändiga färdigheterna att omvandla sig till en modern

ledare. 41 North Business School , som arbetar tillsammans med världens ledande skolor inom teknik och innovation etc. Hitta oss där öst möter väst, längs den 41: e nordliga breddgraden.

OM VÅR PLATS

ISTANBUL FÖRETAGSDISTRIK

En företagsskola och ledarskapsinstitution i hjärtat av affärsdistriktet i Istanbul. FERKO-byggnaden är en sammansättning av lyckliga mönster.

41 North Business School ligger i 1. Levent på den europeiska sidan av Bosporen och är omgiven av globalt företags huvudkontor, moderna köpcentra, restauranger, gallerier, konserthus och prestationscenter.

OM LEADERSHIP

Vi tror att ledarskap är både en konst och vetenskap som innefattar användandet av inte bara en rationell tillvägagångssätt, utan också en känslomässig koppling.

Vårt mål är att öka de medvetna kunskaperna hos de ledare som vi tränar så att de inte bara kan utveckla externa relationer med kunder, leverantörer, myndigheter och investerare utan också deras empatiska relationer inom sina egna organisationer. Vi ger oss möjligheter till förändringshantering. Detta är lika viktigt som att hantera konkurrens Därför kan bristen på det hota företagets överlevnad. Ledare måste proaktivt och konsekvent ge ny energi till sina lag, installera förtroende och omfamna förändringar. Vår sökning är för ledare som har ett öppet sinne mot lärande.

LEADERS'AGENDA TURKIET

Lärande upplevelse

Lärandeprocesser och relaterad teknik har förändrats drastiskt under de senaste tio åren. Det är inte längre tillräckligt att sammankalla chefer från tid till annan, de måste utbildas för att orkestrera vinnande prestanda i realtid och på jobbet.

Lärande industrin ger oss många spännande och nya inlärningsmodeller och tekniker. 41 nord kommer att föra det senaste till sina kunder.

Anpassade program

Inga två organisationer är desamma.

Är du redo för digitalisering? Vad betyder Artificial Intelligence (AI) och Robotics för ditt företag? Känner du dig till behovet av brådskande extern och experthjälp? I så fall är 41 North rätt partner.

Inga två organisationer är lika, inte heller bör deras utbildning och utvecklingsprogram vara. 41 North marknadsför inte eller säljer förpackade utvecklingsprogram för förvaltning. Vi samarbetar nära med varje organisation för att utveckla de lärande lösningarna som möter deras specifika behov.

41 North kommer att samarbeta med flera internationella utbildningsinstitutioner så att vi kan ta med den senaste och spännande undervisnings- / inlärningsmiljön till våra kundorganisationer. Specifikt kommer vi att fokusera på kreativa ledarstilar; digitalisering av affärer och blandade versioner av ledarutveckling på jobbet.

41 North Campus

Våra klasser äger rum i Ferko Signature Business Center, beläget i hjärtat av Istanbuls centrala affärs- och sociala distrikt på Levent Buyukdere Avenue och är utrustade med avancerad teknisk infrastruktur.

Våra klasser äger rum i Ferko Signature Business Center, beläget i hjärtat av Istanbuls centrala affärs- och sociala distrikt på Levent Buyukdere Avenue och är utrustade med avancerad teknisk infrastruktur.

Vårt campus är bekvämt att nå via tillfartsvägar och tunnelbanestationer utformade för att ge tunnelbana, tunnelbana och gångvägsförbindelser. Dessutom maximerar campus din produktivitet genom att göra din inlärningsmiljö mer njutbar med bekvämligheter på platsen som laddningsplatser för elfordon på parkeringsplatser, företags concierge-tjänster, kaféer, restauranger och livliga parker för sociala aktiviteter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA:er » Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 18 månader June 2019 Turkiet Istanbul

Det finns tre kritiska komponenter som väger tungt på en erfaren chefs beslut att anmäla sig till ett EMBA-program. Dessa är (A) CAREER EFFECT efter examen; (B) ERFARENHETER under programmet och (C) handelshögskolans kultur. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

NyckelfaktaDatum: Juni 2019Språket engelskaPlats: Istanbul Baserat; Berlin, Paris, Grenoble Semi- LiggerVaraktighet: 18 månader, deltid / 4 dagar per månad torsdag eftermiddag, fredagHögskolepoäng: Master (120 hp)Pris: 25 000 EuroProgramöversikt

Där möter Management, Innovation och Entrepreneurship!

Program Akademisk Ägare: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrike)Akkreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management är en av de få handelsskolorna (1% av skolorna världen över) för att ha de tre ackrediteringar som skiljer de ledande internationella handelshögskolorna.Skolläggningar: GEM rankades 21: e i Financial Times European Business Schools (2017)Program Rankings: Deltid MBA-programmet rankades 64: e världen över programmet rankas också 28: e i Europa och 5: e i Frankrike (2017)FAKULTET... [-]

Videoklipp

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kontakt

Adress, rad 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turkiet