41 North Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Vår Business School

Vi erbjuder anpassade utbildningsprogram, den internationella företagsskolan erbjuder DBA, Executive MBA. 41 Nordens huvudfokus består av två grundläggande ämnen: ledarskap och teknik. Dessutom erbjuder handelshögskolan en tvärvetenskaplig plattform för diskurs mellan samhälle, näringsliv och akademi.

Anpassade program

Är du för närvarande anställd och du inte vill lämna ditt jobb, men syftar du till en högre position? Är du redo för digitalisering? Vad betyder Artificial Intelligence (AI) och Robotics för ditt företag? Känner du dig till behovet av brådskande extern och experthjälp? I så fall är 41 North rätt partner.

41 North kommer att samarbeta med flera internationella utbildningsinstitutioner så att vi kan ta med den senaste och spännande undervisnings- / inlärningsmiljön till våra kundorganisationer. Specifikt kommer vi att fokusera på kreativa ledarstilar; digitalisering av affärer och blandade versioner av ledarutveckling på jobbet.

Om vår plats

Affärsdistriktet i Istanbul

Baserat i Istanbul, som är hjärtat av handel över två kontinenter, inspirerar 41 North Business School och hjälper cheferna att få de nödvändiga färdigheterna att förvandla sig till en modern ledare. 41 North Business School , som arbetar tillsammans med världens ledande skolor inom teknik och innovation etc. Hitta oss där öst möter väst, längs den 41: e nordliga breddgraden.

En företagsskola och ledarskapsinstitution i hjärtat av affärsdistriktet i Istanbul. FERKO-signaturbyggnaden är en sammansättning av lyckliga mönster.

41 North Business School i Istanbul - Levent är:

  • På den europeiska sidan av Bosporen
  • Omgiven av globalt huvudkontor
  • Moderna köpcentra, restauranger, gallerier, konserthus och prestationscenter.

Vårt campus är bekvämt att nå via tillfartsvägar och tunnelbanestationer utformade för att ge tunnelbana, tunnelbana och gångvägsförbindelser. Dessutom maximerar campus din produktivitet genom att göra din inlärningsmiljö mer njutbar med bekvämligheter på platsen som laddningsplatser för elfordon på parkeringsplatser, företags concierge-tjänster, kaféer, restauranger och livliga parker för sociala aktiviteter.

Om ledarskap

Vi tror att ledarskap är både en konst och vetenskap som innefattar användandet av inte bara en rationell tillvägagångssätt, utan också en känslomässig koppling.

Lärande upplevelse

Lärandeprocesser och relaterad teknik har förändrats drastiskt under de senaste tio åren. Det är inte längre tillräckligt att sammankalla chefer från tid till annan, de måste utbildas för att orkestrera vinnande prestanda i realtid och på jobbet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA:er » Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 18 månader June 2019 Turkiet Istanbul

Det finns tre kritiska komponenter som väger tungt på en erfaren chefs beslut att anmäla sig till ett EMBA-program. Dessa är (A) CAREER EFFECT efter examen; (B) ERFARENHETER under programmet och (C) handelshögskolans kultur. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

NyckelfaktaDatum: Juni 2019Språk: engelskaPlats: Istanbul Baserat; Berlin, Paris, Grenoble Semi- LiggerVaraktighet: 18 månader, deltid / 4 dagar per månad torsdag eftermiddag, fredagHögskolepoäng: Master (120 hp)Pris: 25 000 EuroProgramöversikt

Där möter Management, Innovation och Entrepreneurship!

Program Akademisk Ägare: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrike)Ackreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management är en av de få handelsskolorna (1% av skolorna världen över) för att ha de tre ackrediteringar som skiljer de ledande internationella handelshögskolorna.Skolläggningar: GEM rankades 21: e i Financial Times European Business Schools (2017)Program Rankings: Deltid MBA-programmet rankades 64: e världen över programmet rankas också 28: e i Europa och 5: e i Frankrike (2017)Vem?... [-]

Videoklipp

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kontakt

Adress, rad 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turkiet