German Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hitta ditt program

Den tyska Business School är den första unika Business School i Tunisien tillämpar tyska standarder för fortbildning tillsammans med sin partner University of Applied Management i Mannheim (Business School of HdWM). GBS säkerställer med sin internationella professionellt team en hållbar, strategisk yrkes ledarutbildning för framtida chefer i EMEA.

GBS uppdrag är att utveckla, främja och stärka utbildningsbehoven i hänsyn till kulturell bakgrund för att göra dem kunna fungera i internationella affärer, varest det engelska språket är ett måste i kommunikationen. Därför GBS syfte är att utmana potential ledare lägga betydande värde till deras fortsatta karriär i engelska språket, i näringslivet och i forskning.

Om oss

Med sin internationella professionella team, säkerställer den tyska Business School ett hållbart, strategisk, yrkes ledarutbildning för framtida ledare. Vårt uppdrag är att utveckla, främja och stärka sina kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta i den internationella affärsmiljön. På tyska Business School, kan du få Executive MBA (Master of Business Administration) examen får ett företag eller teknisk certifiering med våra skräddarsydda utbildningar, och förbättra dina tyska och engelska.

GBS mål är:

  • att sträva efter spetskompetens inom forskning, karriärutveckling och nätverk
  • att utveckla ledare inom olika sektorer av nationella och internationella affärer och offentlig service

GBS står för kvaliteten på utbildningen och är alltid angelägna om att förbättra.

Platser

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunisien
Telefon
(+216) 31 10 11 11