Europe de COM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Com Europe Management Institute of Communication för Europaskolan i Tunis, framstår som en formidabel nätverk öppen kommunikation med prestigefyllda och starka partnerskap.

Kommunikationsmedel ökar och diversifiera. Kommunikation blir inriktad teknik och innovation: Så I Europa Com erbjuder en global vision av kommunikation, en levande öppen skola, en visionär som ständigt förnyar sig.

Var kreativ, innovativ kunskap, lagarbete och kunskap för att fatta beslut är färdigheter som lärs ut i öppen kommunikation skolan även till företag och institutioner. Regelbundet utbyte med yrket matar pedagogik för att utbilda kommunikatörer i morgon och artikulera sin kunskap med dessa metoder.

Tack vare en stark interkulturell kompetens och kunskap om kompetens, utexaminerade från Europeiska Com utvecklas i ansvarig ställning i Tunisieni Europa och världsomspännande.

En bra miljö

Med en modern och trevlig campus, är Europeiska universitets ligger i en förort till Carthage till stranden av sjön Tunis i det nya området verksamhetsområde Khair-Eddin, nära sidi BouSaid, Salammbo och historiska platser Karthago och 15 minuter från Tunis Carthage flygplats.

Campus vid Europeiska universitetet i Tunis inkluderar klassrum är utrustade med videoprojektorer och interaktiva skrivtavlor, en Internet-anslutning via optisk fiber, konferensrum, en traditionell bibliotek, en stor datorsal, en cyber café, Infirmary och studentutrymmen i och utanför byggnaden.

tjänster:

  • Office praktikplatser och mentorskap
  • Assistance Byrån för utländska studenter
  • intranet studenter
  • virtuellt bibliotek
  • Klubb studenter och alumner
  • sport partner center i närheten Universitet

samhällslivet:
Klubben ger studenterna möjlighet att engagera sig i studentlivet och inom olika områden: hem internationella studenter; konferenser; internationell miljö; Junior företag; kulturell tur; musik; fotografi; sport ...

Konferenser och projekt:
För att utveckla den analytiska och ledarskap, skolor i Tunis European University anordnar regelbundet konferenser och akademiska workshops. Entreprenörsprojekt organiseras också inom Europeiska universitetet i Tunis och internationellt i samarbete med europeiska skolor universitetspartners.

En pedagogik som uppfyller arbetsmarknadens behov

Att vara i linje med arbetsmarknaden och skapa synergieffekter mellan studenter och företag är de första uppdrag COM Europa för att våra studenter att kommunicera, att anpassa sig, förutse och bedöma de ekonomiska och sociala förändringar.

Medverkan av yrkesverksamma inom vår läroplan

Under sin utbildning genom seminarier, handledning och workshops, våra studenter möter hög kaliber yrkesverksamma, utbyte med dem och konfrontera sina teoretiska kunskaper till professionella metoder.

Dessa yrkesgrupper inbjudna till vår skola kommer att rama in dem under deras praktik och rekrytera i slutet av sin utbildning.

I denna anda kommer våra studenter att bygga under åren av träning, yrkesidentitet i linje med behoven på arbetsmarknaden.

Rörlighet för studenter utomlands och partnerskap

Partnerskap med större europeiska skolor tillåter våra studenter att tillbringa en termin eller ett år utomlands vid ett prestigefyllt universitet eller ett välkänt företag. Detta gör det möjligt för dem att ha en mångkulturell vision av deras specialitet område, öppna för världen, genom att bli bekant med en annan kultur och njuta av internationell validering.

det mång

Det europeiska sammanhanget COM Europa redan gör att våra studenter att arbeta i en internationell miljö genom - Utbildningsprogram som utvecklats i samarbete med våra partners utomlands.

  • utbildningsprogram som uppfyller normer och standarder för de större europeiska skolor.

Varje år Europeiska universitetet i Tunis välkomnar studenter av olika nationaliteter, vilket gör att eleven att utvecklas som i ett mångkulturellt sammanhang.

International Ackreditering och dubbel examen

För att säkerställa internationellt erkännande av examensbevis Com Europa är godkända av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning i Tunisien, men också godkänd av Europeiska Accreditation Board of Higher Education Schools (EABHES) .

Europeiska Ackreditering Styrelsen för utbildning skolor (EABHES) är ett ackrediteringsorgan som gör det möjligt att genomförandet av de europeiska rekommendationerna om högre utbildning till följd av Bolognadeklarationen av den 19 juni 1999 och uppfyller de regler och procedurer definierad sonconseil styrelsen

Platser

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunisien