European Institute of Applied Science and Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

European Institute of Applied Science and Management (fd Central Bohemia University) hör till de nyaste och modernaste privata utbildningsinstitutionerna i Tjeckien. Att locka ett stadig tillströmning av nya studenter sedan starten 2011 vittnar om sitt rykte som en förstklassig utbildningsinstitution.

· Som ett innovativt institut som ständigt trivs med att leverera enastående service och stöd till våra studenter.

· Alla akademiska förfrågningar ska få feedback inom 48 timmar. Varje student har en personlig handledare för att konsultera alla frågor och frågor (både akademiska och professionella).

Certifierade institutioner och studieprogram

Vi är ackrediterade av erkända brittiska ASIC-ackrediteringsbyrå (Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities). ASIC-ackreditering är en utbildningsstandard som är:

· Godkänd av Ofsted, rådet för högre ackreditering i Storbritannien

· Erkänd av den brittiska regeringens hemkontor

· Medlem i BQF (British Quality Foundation)

· En dotterbolag till ENQA (European Network for Quality Assurance)

· Medlem i NARIC (National Academic Recognition Information Center)

· ASIC utvärderades och uppfyllde kraven i ISO9001: 2015 som är en certifiering för följande räckvidd ”Akkreditering för utbildningsinstitutioner i Storbritannien och världen över”

Vi har blivit medlem i QISAN (Quality International Study Abroad Network). För närvarande erbjuder vi nya kandidatexamen, master- och doktorandprogram.

Alumni-standarder

Vi stöder kritiskt synsätt och analytiskt tänkande bland elever inom tvärvetenskaplig och innovativ miljö där den enda konstanten är permanent förändring. Därför är vårt mål att ha alumner med global, interkulturell komplex syn, som snabbt kan samla in och analysera information, som kan initiera, genomföra och hantera förändringar i det personliga och arbetsrelaterade livet. Typiska alumner är en värdefull lagspelare med ledarförmåga.

Vi på EIASM erbjuder dig ett brett utbud av specialiseringar för att helt anpassa din MBA-grad med dina karriärmål och ambitioner. Detta kan också vara en enorm möjlighet att flytta ut ur din komfortzon och utveckla dig själv i nya områden. Nedan visas en lista över specialiseringar som vi erbjuder på EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA i finans
  • MBA i hälsovård
  • MBA i fastigheter och utveckling
  • MBA i turism, gästfrihet och evenemangshantering
  • MBA i naturresurshantering

Vi fokuserar på professionell utveckling av våra internationella studenter vilket resulterar i att ge alla kurser på engelska.

Forskning Sedan 2013 arrangerar vår filial CBU Research Institute en årlig internationell konferens som för närvarande är indexerad i Thomson Reuters - Web of Science Core-databas och Proquest. Föreläsare publicerar i Scopus och Thomson Reuters betygsatta tidskrifter inom många områden och specialiseringar (t.ex. ekonomi, ingenjörsvetenskap, naturvetenskap osv.) Inklusive konferens publicerar vi totalt fyra tidskrifter som är indexerade i Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef och andra databaser. Vi stöder öppen åtkomst och använder Open Journal System. Föreläsare En stor majoritet av våra föreläsare är experter med omfattande yrkeserfarenhet och / eller forskningserfarenhet, engagerade i praktik vilket innebär att de är konsekvent aktuella och aktuella i sin undervisning. Detta är kritiskt viktigt, särskilt för studenter i våra professionella program (MBA och DBA). E-Learning Studenter har tillgång till Matrix NEO och Netventic LMS, modernt molnbaserat e-learning-system som vi använder för våra on-line / deltids / heltidsföreläsningar.

Finns på ett stort antal språk. Läser perfekt på mobila och surfplattor.

• Användarvänlig miljö för att läsa dokument, visa video eller spela ljud.

Bland andra funktioner, webbkonferenser, meddelanden, resursbibliotek, samarbetsverktyg, socialt nätverk, integration med Google Drive eller iCalender, enkel administration etc.

Platser

prag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 prag, prag, Tjeckien
Telefon
+420 608 118 311

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium