European Institute of Applied Science and Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) är en av de nyaste och mest moderna utbildningsinstitutionerna i Tjeckien. Att locka stadigt tillflöde av nya studenter sedan starten 2011. Ansvarar för sitt rykte som en förstklassig utbildningsinstitution. Beläget i centrala Prag.

• Som en innovativ institution som ständigt trivs på att leverera enastående service och support till våra studenter.

• Alla akademiska förfrågningar ska få feedback inom 48 timmar. Varje elev har en handledare för att få råd om några frågor och frågor (både akademiska och professionella).

Certifierad Institution Vi är ackrediterade av erkända UK ASIC ackrediteringsbyrå (Accreditation Service for International Schools, Colleges

• Executive MBA

• MBA i turism, gästfrihet och evenemangshantering

• MBA i fastighetsutveckling

• MBA i sjukvården

Vi fokuserar på professionell utveckling av våra internationella studenter vilket resulterar i att ge alla kurser på engelska.

Forskning Sedan 2013 organiserar vår filial, CBU Research Institute, en årlig internationell konferens som för närvarande indexeras i Thomson Reuters - Web of Science Core-databasen och Proquest. Deltagare publicerar i Scopus och Thomson Reuters rankade tidskrifter inom många områden och specialiseringar (t.ex. ekonomi, teknik, naturvetenskap etc.). Inklusive konferens publicerar vi totalt fyra forskningsblad som är indexerade i Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef och andra databaser. Vi stöder öppen åtkomst och använder Open Journal System. Deltagare Huvuddelen av våra lärare är experter med omfattande yrkes- och / eller forskningserfarenhet, som är engagerade i praktiken, vilket innebär att de är konsekvent aktuella och aktuella i sin undervisning. Detta är särskilt viktigt för studenter i våra professionella examensprogram (MBA och DBA). E-Learning Studenter har tillgång till Matrix NEO och Netventic LMS, state-of-the-art molnbaserat e-learning system som vi använder för våra online / deltid / heltidsföreläsningar.

• Levereras på ett stort antal språk. Läser perfekt på mobila enheter och surfplattor.

• Användarvänlig miljö för att läsa dokument, visa video eller spela ljud.

• Bland andra funktioner kan webbkonferenser, meddelanden, resursbibliotek, samarbetsverktyg, socialt nätverk, integration med Google Drive eller iCalender, enkel administration etc.

Platser

prag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 prag, prag, Tjeckien
Telefon
+420 608 118 311