Stamford International University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Stamford har både thailändska och internationella grundutbildningsprogram och examen. Den har en campus samt ett lärandecenter i Bangkok och en annan campus i Hua Hin. Den internationella fakulteten gör Stamford till en av de mest erfarna och mångsidiga fakulteterna i Thailand, som kommer från länder som inkluderar Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrike, Kina och många fler.

Med starkt fokus på resultat, ägnar Stamford sig till att främja akademisk excellens och kulturell förståelse. Grader, program och läroplaner är fullt ackrediterade av utbildningsdepartementet och ministeriet för universitetsfrågor i Thailand. Stamford finns på listan över ackrediterade privata universitet i Thailand, inspelad av ministeriet för universitetsfrågor.

Varför Stamford

 • Massor av möjligheter att studera och nätverk med olika kulturer.
 • Över 40% av studenterna kommer från utlandet, från över 100 länder.
 • Majoriteten av fakulteten är från utlandet.
 • 480-timmars praktikprogram som helt förbereder eleverna på arbetsplatsen.
 • Dubbel grader i samarbete med ledande universitet.
 • Studentutbytesprogram runt om i världen med högsta universitet.
 • Affärs- och förvaltningsprogrammet är fullt godkänt av IACBE.
 • Högkvalitativ, överkomlig internationell utbildning.

Nyckelfunktioner

 • Diverse perspektiv
 • Interaktiv lärande - studie med hjälp av en blandning av online och klassrumsinlärning i interaktiva, ofta workshopbaserade aktiviteter.
 • Industry Linkage - partnerskap med företag leder till utveckling av verkliga insikter genom fältresor, verkliga affärsprojekt och gästtalare från industrin.
 • Erfarna internationella lärare - lära av en mycket erfaren internationell fakultet och få en förståelse för internationell verksamhet och ett globalt perspektiv.
 • Flexibla studiealternativ - du kan slutföra ett program på 1 eller 1,5 år tack vare alternativet heltid och deltid.
 • Studie i Bangkoks affärsdistrikt - kopplad till BTS och MRT-stationer, Asoke Campus Learning Center ligger bekvämt i hjärtat av Bangkoks affärsdistrikt.
 • Specialiserad studiealternativ - Entreprenörskap, International Business Management, Brand Communication.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MBA på deltid » Se 1-åriga MBA:er » Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Heltid MBA

Campusstudier Heltid 12 månader January 2019 Thailand Bangkok

Den heltid MBA-programmet är en 1-årig snabbspår kurs i en interaktiv och dynamisk inlärningsmiljö. Programmet ger studenterna en fördjupad förståelse för globala affärer med tvärkulturella erfarenheter och internationella perspektiv. Eleverna lärs av erfarna lärare från 14 länder, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike. [+]

Internationella MBA-programmet

Den heltid MBA-programmet är en 1-årig snabbspår kurs i en interaktiv och dynamisk inlärningsmiljö. Programmet ger studenterna en fördjupad förståelse för globala affärer med tvärkulturella erfarenheter och internationella perspektiv. Eleverna lärs av erfarna lärare från 14 länder, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike.

På Stamford kommer du att träffas och lära av lokala och internationella företagsledare, med möjlighet att åka på utlands eller inrikes fältresa. Studenter studerar enligt tillgängligheten av kurser med klasser som hålls under dagen på vardagar.

Snabbspårsprogram

Studera i Bangkok och på bara 12 månader, få en MBA-examen.... [-]


MBA på deltid

Deltid MBA

Campusstudier Deltid 18 månader January 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 fler

Stamford signatur MBA är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose behoven hos arbetande studenter. Den kombinerar interaktiva klassrumsmoduler på lördagar med flexibla moduler för online inlärning, så att eleverna kan lära sig utanför klassrummet vid en tid som passar dem. Programmet kan slutföras om 1,5 år. [+]

Stamford signatur MBA är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose behoven hos arbetande studenter. Den kombinerar interaktiva klassrumsmoduler på lördagar med flexibla moduler för online inlärning, så att eleverna kan lära sig utanför klassrummet vid en tid som passar dem. Programmet kan slutföras om 1,5 år.

Prisvärd MBA-program

Stamfords Signature MBA-program vann Blackboard Catalyst Award för innovativt blandat lärande.

Specialiserade studiealternativ

Om du väljer självständig studieplan kan eleverna specialisera sig med något av följande alternativ:

FöretagandeInternationell företagsledningBrandkommunikationInteraktiv lärande

Studie med hjälp av en blandning av klassrumsinlärning i interaktiva, ofta workshopbaserade aktiviteter och online-inlärning med Blackboard.... [-]


Videoklipp

Bring the World Closer : Stamford International University

Stamford MBA in Bangkok, Thailand

Kontakt

Stamford International University

Adress, rad 1 Stamford International University (Bangkok Campus) 16, Motorway Road - Km 2, Prawet
10250 Bangkok, Thailand
Hemsida http://www.stamford.edu/
Telefonnummer +66 2 769 4000