International House Bangkok

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kvalitetsskolor

International House är världsledande inom att undervisa engelska till vuxna, tonåringar och barn runt om i världen.

Vår första skola, IH Bangkok grundades 1999, och har redan hjälpt tusentals studenter att nå sin potential på engelska. Vi är stolta över den distinktion som vi har förtjänat som en av Thailands mest respekterade oberoende engelskspråkiga skolor, för att upprätthålla det utmärkta internationella husets rykte.

Kvalitetsplats

IH Bangkok ligger i Silom Roads livliga omgivning i hjärtat av Bangkoks centrala affärsdistrikt, bara 5 minuters promenad från den vackra 140 tunnland Lumpini Park.

Bangkok blir snabbt en av de bästa destinationerna för människor som vill lära sig engelska tack vare Thailands rykte för att utöka ett varmt och vänligt välkomnande till besökarna. Bangkok erbjuder besökare en fascinerande blandning av den exotiska öst som möter den moderna västern. Ljusa nya köpcentra och skyskrapor står bredvid utomhusmarknader och gamla tempel. Så valet är ditt:

 • Från byteshandel till thailändsk silke på friluftsmarknader för att välja det senaste modet från elit märken i moderna köpcentra.
 • Från att experimentera med utsökt thailändsk gatemat att smaka på "high tea" på Shangri-La hotel.
 • Från att titta på solnedgången över Wat Arun för att uppleva den senaste Hollywood-blockbuster på Paragon IMAX-biografen.

56908_Bangkok-SkylineandGrandPalace.jpg

Kvalitetslärare

Hos IH Bangkok, alla våra lärare:

 • Är modersmål engelska.
 • Är minst Cambridge CELTA eller Trinity TESOL kvalificerad.
 • Ha en kandidatexamen från ett ansett universitet i ett engelsktalande land.
 • Har erfarenhet av att undervisa engelska i alla åldrar, förmågor och nationaliteter.

Kvalitetskurser

Som ledande utbildningscenter i Cambridge engelska i Asien kan vårt team av erfarna proffs leverera de perfekta engelska kurser som är utformade för att passa dina behov och förmåga:

 • Allmän engelsk 15 - 15 timmar i veckan som består av grammatik, läsning, lyssnande, ordförråd och talande (noggrannhet och flyt) med fokus på kommunikation.
 • General English 25 - Kombinera General English 15 med ytterligare 10 timmar som är utformade för att hjälpa din flytande och förtroende för att kunna tala engelska som en modersmålare skulle.
 • Business English 25 - Kombinera General English 15 med ytterligare 10 timmar med fokus på affärsrelaterade färdigheter som förhandling, presentation, telefon engelska och emailing för att hjälpa dig att lyckas med engelska på arbetsplatsen.
 • IELTS 25 - Kombinera General English 15 med ytterligare 10 timmar dedikerade till förberedelser för IELTS för att hjälpa dig att uppnå den IELTS-framgång du behöver.
 • Privata eller små gruppkurser, riktade mot din förmåga och anpassade för att tillgodose dina behov, finns tillgängliga på begäran.

Eftersom vi är baserade i Thailand har många av våra klasser studenter från olika bakgrunder och nationaliteter. Att lära sig så många olika typer av elever skapar ett klassrumsmiljö som är fullt av roliga, intressanta och effektiva aktiviteter.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Certifikater » Se Kurser »

Kontakt

Adress, rad 1 7th Floor, Silom 64 Building, Silom Road, Suriyawong, Bangrak, Bangkok
10500 Bangkok, Thailand