Läs den officiella beskrivningen

Asiatiska institutet för teknik (AIT) är ett ledande internationellt institut för högre utbildning i Thailand som främjar teknisk förändring och hållbar utveckling i Asien och Stillahavsområdet genom högre utbildning, forskning och uppsökning. Etablerad i Bangkok 1959, AIT som ett universitet har blivit ett ledande regionalt forskar institution och arbetar aktivt med offentliga och privata partner sektorn i hela regionen och med några av de bästa universiteten i världen.

Känd för sin multinationell, multi ethos, fungerar institutet som en fristående internationella samfundet på dess campus ligger 40 km (25 miles) norr om Bangkok, Thailand.

AIT uppdrag:

"Att utveckla högt kvalificerade och engagerade personal som spelar ledande roller i regionen hållbar utveckling och dess integration i världsekonomin."

NÅGRA viktiga fakta och siffror

- 1700+ studenter från 60+ länder / territorier
- 19800+ Alumni från 90+ Länder / Territorier
- 29000+ Kortsiktiga praktikanter från 70 + Länder / Territorier
- 75 Internationellt rekryterad fakultet från 20 länder
- 101 Adjungerad / Besöksfakultet
- 500+ forsknings- och supportpersonal från 30 länder
- Ungefär 450 sponsrade forskningsprojekt värda 1,6 miljarder thailändska baht (THB)
- 300+ Partners
- 33 Förvaltningsmedlemmar från 19 länder
- 3 skolor
- 1000 + kurser erbjuds
- 24 forsknings- och uppsökningscentrum
- Operativ omsättning: 1,2 miljarder ThaiBaht (THB)

AIT-erbjudanden
- Magisterexamen: MBA, MEng, MSc
- Executive Masterprogram
- Doktorsexamen: DEng, DTechSc, PhD
- Diplom- och certifikatprogram
- Ett intensivt engelskspråkigt och akademiskt Bridging Program
- Icke-examen fortbildningskurser för praktiserande yrkesverksamma

AIT School of Management (SOM) grundades i oktober 1987 för att möta de växande behoven i Asien för forskarutbildning. I linje med AIT: s uppdrag är SOM mål att göra en skillnad i kvaliteten på ledarskapsutbildning och praxis i Asien-Stillahavsområdet som leder till en hållbar utveckling, tekniskt ledarskap, entreprenörskap, skapande av välstånd och stolthet. SOM tror på utvecklingen av företagsledare inte bara för närvarande men också för framtiden för att möta de utmaningar som de dramatiska sociala, ekonomiska, politiska och tekniska förändringar i Asien. Programmen på SOM erbjuder en unik konkurrensfördel till chefer och framtida ledare i regionen.

Vår mission är att utveckla socialt ansvarstagande och visionära ledare som kan styra en hållbar tillväxt för välstånd Asien och utanför.

Vår vision är att bli den ledande skapare och spridare av asiatiska förvaltning kunskap, metoder och värderingar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

MBA läroplanen är ett omfattande program för att ge konceptuella, analytiska och personliga färdigheter för att förbereda deltagarna att vara effektiva chefer i en intern ... [+]

Översikt

AIT School of Management erbjuder högsta ranking MBA i Thailand. MBA-läroplanen är ett omfattande program för att ge konceptuella, analytiska och personliga färdigheter för att hjälpa deltagarna att vara effektiva chefer i en internationell affärsmiljö. Det är tvärvetenskapligt, som kombinerar element från teknik, ekonomi, socialpsykologi och ledningsområden.

Vårt MBA-program uppmuntrar till deltagande lärande och använder en rad interaktiva inlärningsmetoder så att eleverna kan lära sig de senaste ledningskoncepten, teknikerna och verktygen, och ännu viktigare att utveckla kompetens och attityd att lyssna och förstå andra, holistiskt tänkande, kollektiv beslutsfattande, kommunicera och förhandla.... [-]

Thailand Rangsit
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
22 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska