Read the Official Description

När de katolska biskoparna i Tanzania bestämde sig för att utöka kyrkans tjänst till att tillhandahålla högre utbildning de förutsåg en utbildning som skulle ge akademisk och yrkesmässig kompetens, såväl som inkulcate värderingar av medborgarskap och social inlärning, såsom förvärv av nationell identitet, kulturella normer , Politisk tillväxt och ansvarsfullt medborgarskap. Kyrkans vision är således en holistisk utveckling av en person och respekt för den mänskliga värdigheten.

Om du har hög akademisk potential och du letar efter ett akademiskt universitet med internationell etos och en levande gemenskap, är St Augustine University of Tanzania det perfekta valet för dig.

Universitetet har många specialfunktioner som kombinerar för att ge den en distinkt karaktär:

  • Med cirka 7 037 elever, 28 föreläsningssalar och Mario Mgulunde Learning Resource Center, säkerställer universitetet att medlemmarna kan dela inlärningsfaciliteterna i en intim och vänlig samhällsstämning.
  • St Augustine University har den högsta andelen av erfarna och mycket engagerade medlemmar av akademisk och administrativ personal för storleken på sina studenter.
  • Män och kvinnor kommer till St Augustine University of Tanzania från hela världen och från en mängd olika bakgrunder, och det finns en bra blandning av studenter på en eller två eller tre eller fyra år undervisade kurser och de som forskar grader.
  • Studenter på SAUT delar inlärningsfaciliteter på lika villkor. Detta möjliggör det fria flödet av kunskap och erfarenhet som någon akademiker borde förvänta sig av en akademisk gemenskap som SAUT.
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA

... [+]

Ekonomexamen (masterexamen)

Programmål

Behörighet

[-]
Tanzania Mwanza
February 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska