Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Shih Chien University College of Management"College of Management för Business". USC erkänns alltmer som en av de banbrytande skolor i Taiwan med engelska undervisade Programme (ETP). Vi erbjuder International Business i grund- och forskar grader på ett utmärkt internationell standard för utveckling och undervisning som är mycket relevanta för framtida behov karriär. Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet, är detta platsen för dig.

USC College of Management ger Engelsmännen lärde Programme (ETP) i internationella affärer som är akademiskt strikt och praktiskt relevant. Vår skola nära förbindelser med nationella och internationella företag av alla storlekar och inom alla sektorer.

Vid College of Management, USC studenter uppmuntras och utbildas att vara affärsmässigt och innovativt, vilket ger möjligheter att delta med verkliga affärsproblem både i våra program och i vårt professionella praktikplatser. Shih Chien University ligger i Taipei, där de mest dynamiska regionala ekonomier, gör vi en omfattande användning av gästföreläsare från näringsliv och industri. genom att välja USC College of Management du kan vara säker på att du kommer att ta examen med den kompetens som krävs för att öppna dörren till en spännande och givande karriär.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business har erbjudit en framgångsrik engelska undervisade Programme (ETP) i International Business sedan 2009. Som en innovativ skola är vi stolta över an ... [+]

USC College of Business har erbjudit en framgångsrik engelska undervisade Programme (ETP) i International Business sedan 2009. Som en innovativ skola är vi stolta över ansikte mot ansikte undervisning med online-teknik garanterar våra studenter ligga i framkant av banbrytande verksamhet utbildning. Våra kunskapsbaserade föreläsningar och färdigheter sessioner kommer inte bara lära dig relevant branschkännedom, men kommer att förse dig med bredare kompetens som krävs för dina akademiska studier och framtida karriärer.

År 1: International Academic Conference

Obligatoriska moment:

International Marketing Management internationell verksamhet Tillämpad statistik Internationell ekonomisk förvaltning Business Research Method Industriell ekonomi ... [-]
Taiwan Taipei
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska