Providence University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited
a_01

Som föreskrivs av skolan motto, Virtus cum Scientia och Virtue med kunskaper, värderingar Providence universitet allmänbildning samt yrkesutbildning sedan inrättades 1956.

I enlighet med universitets målen för "Holistic Formation och professionell vägledning", strävar vi efter att utbilda våra elever att inse värdet av livet med sanning, godhet, skönhet och etik; att expandera global vision och kommunikationsförmåga; att främja önskan kunskapssökande och problemlösning; och att ha specialkunskaper med korrekt användning av teknik. Dessa kärnkompetenser som illustreras ovan definierar studenternas anställningsbarhet innan examen och integreras i alla kurser.

Med andra ord, Providence universitet strävar ständigt för att främja elevernas förmåga med fokus på långsiktig karriärutveckling inom specialiserade områden, som också kan överföras till olika yrkesområden. Under de senaste åren har bruket av service lärande blivit kärnvärdet universitetet för att främja campus kultur, med betoning på utbildning, forskning, mänsklighet, moral och tjänster.

a_17

Affärsidé

Providence University i Taiwan är en katolsk institution. Under ledning av evangeliets budskap om kärlek, barmhärtighet och rättvisa, är Providence universitet engagerad i utbildningen av varje elev som en hel människa. Det strävar efter att hjälpa dem i utvecklingen av livslångt värden, forskning och kritiskt tänkande, så att de kan påverka positiva förändringar i samhället.

Providence University som Catholic University har Christian inspiration och det eftersträvar följande mål:

  1. Reflektion av kunskap i ljuset av tron
  2. Fidelity Christian meddelande som uttrycks i den katolska traditionen
  3. Institutionella engagemang till tjänsten av folket
a_10
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Globala MBA:er » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Global MBA

MBA Globala

Campusstudier Heltid September 2018 Taiwan Nantun District

Internationalisering är nu en global trend. Att utöka elevernas globalt perspektiv och erfarenheter, kombinerar detta program relaterade kurser kvalitativ förvaltning att förbereda eleverna för att möta kraven från den konkurrensutsatta globala affärsmiljö. [+]

Internationalisering är nu en global trend. Att utöka elevernas globalt perspektiv och erfarenheter, kombinerar detta program relaterade kurser kvalitativ förvaltning att förbereda eleverna för att möta kraven från den konkurrensutsatta globala affärsmiljö.

Kurser ges på engelska, och erbjuder internationella studenter såväl som lokala studenter möjligheter att våga tillsammans och ge dem den akademiska och sociokulturella miljö att utforska komplexiteten i internationella affärer.

Curriculum

Obligatoriska kurser

Kurs Poäng Forskningsmetod 3 Global Business Ethics 3 Strategic Management 3 Human Resource Management 3 Internationell marknadsföring 3 Advanced Financial Management 3 Valbara kurser Kurs Poäng International Business Management 3 Organizational Behavior och förvaltning 3 Marketing Research 3 Nätverksmarknadsföring 3 Consumer Behavior 3 Cross-cultural management 3 Projektledning 3 Operation Hantering 3 Tourism Management 3 Elektronisk handel Operativ ledning 3 Kinesiska språkkurser 3 Antagning Ansökan är öppen året runt! Höstterminen börjar i mitten av september. Vårterminen börjar i mitten av februari. Anmärkning: Vårterminen är endast för GIP MBA & grundexamina i turism och kosmetiska Science. [-]